Bajnoki Mérkőzések 05/06
- visca el barca
- Presidente del Barça
gratulalok a sracoknak a tegnapi mérkozeshez, bár a végén tutira vettem, hogy a 2. félidoben semmit nem csionalo depor a 96. percbe egyenlit...hálIstennek nem jött öszze. ronaldinho pazar golt lott. iden nagyon golerosen jatszik, remeluk ennél alabb soha nem fogja adni. ha larsson is igy folytatja még a végén marad 1 évet, attol fuggetlenul hogy már alairt a helsinborghoz...vv tragikus, eddig nem lazongtam, de most már ÚJ KAPUST szeretnék. megint az idétlen nagyarcu arnyékra vetődés....(egy kapus ne higyje azt , hogy a labda elkeruli a kput, hanem tegyen rola h igy történjen) tragikus h az ellenfelek helyzetkihasználaása ellenunk kb 60-70%. még szerencs h mindig mi birtokoljuk (joval) többet a labdát mert igy az ellenfél nem tud annyit tamadni. a védeéem ujfent tragikus volt, edmilson sem jatszott most jol, és iniesta sem.
de a 3 pont megvan és ez a lényeg...
de a 3 pont megvan és ez a lényeg...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem Ronaldinhosasi1 írta:Jó kis meccs volt.
Ha DECO így nyomja kedden, már nemlehet baj![]()
Ő volt ma a legjobb..

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Most leírnám, hogy én hogy láttam a mérkőzést!
Lehet majd vitatkozni!
Szóval: Nagyon fontos volt ez a győzelem. Bár a gyors gó után sztem nem kellett volna visszaállni védekeznünk, mert így magunkra húztuk a Deport és kiegyenlítettek, majd egy szabadrúgás után már ők álltak jobban (sztem les volt!!!
) Innentől megszűnt a depor játéka és megfordítottuk a meccset, Egy-két embertől többet vártam volna, pl. Belletti most nem volt oylan jó, bár nem volt annyira rosszs em, Puyol, Márquez...Hát az előbbi szinte nagyon jól játszott, Márqueznek voltak hibái, eladott labdái st... Sylvinho-ra nem lehetett panasz, néha kontrákán nem ért vissza, de összességében jól jáccott. Deco elég sok labdát adott, el de elég sokat is szerzett, jól segítette a támadásokat is, jól jáccott. Ronaldinho kiválóan játszott, 2 gólpassz 1 gól. Magáért beszél. Larsson a kora ellenére hatalmas formában van, nagyon jól játszott, rég láttam így játszani, hetek óta jó formában van, de most volt sztem a legjobb, Eto'o az első félidőben mintha a pályán se lett volna, aztán a 2.-ban már jobban kivette a részét a csapatjátékból is, és egy gólt is szerzett. A cserék nem voltak rosszak, Giulynek forműba kell még jönnie, és Van Bommel sem csillog ugyanúgy mint a PSV-ben! Nehéz győzelem volt. De Gratulálok a csapatnak.
Szép volt fiúk! 

Szóval: Nagyon fontos volt ez a győzelem. Bár a gyors gó után sztem nem kellett volna visszaállni védekeznünk, mert így magunkra húztuk a Deport és kiegyenlítettek, majd egy szabadrúgás után már ők álltak jobban (sztem les volt!!!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Grat a győzelemhez nehéz volt de megvan.Bocs hogy itt ezt kérdezem de szerintem sokunkat éredekl.Andrade-val nem tudjátok mi van?Remélem nem súlyos bár nem volt szép látvány.Mielőbbi gyógyulást neki.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
tudna nekem segíteni vki abban, h hol találhatom meg a spanyol gólpassz táblázatot, vagy a kanadai táblázatot?
-
- Entrenador del Barça
Hát nyertünk,de magunknak tettük szorossá:(Valdes hozta a szokásos potyát..Larsson meg hihetetlen király!Chelsea ellen ez kevés lesz,bár ők is nagyon szarok voltak tegnap!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Jó kis meccs volt.
Ha DECO így nyomja kedden, már nemlehet baj
Ő volt ma a legjobb..
Ha DECO így nyomja kedden, már nemlehet baj

Ő volt ma a legjobb..
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nehéz meccs volt..az első félidőt nézve meg főleg..Valdes a szögletnél meg a 2. gólnál iis hibázott..
,de ugyanez igaz a védelemre is..mind2 gólnál..
..Larsson ismét jól játszott,ami nagy öröm..
..Eto'o végre újra betalált..Zsorzs Ándrádénak(nem tom,hogy kell írni,ezért irom fonetikusan) meg minél előbbi felépülést!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Bejött!merx írta:Kemény 3-2 -re számítok.

neten bejön nektek valahol???
Góóól
Dinnyó szabiból!!!!
Eddig SZUPER!!!

Dinnyó szabiból!!!!

Eddig SZUPER!!!

lépj be msnbe felvettelek...
Realos vagyok...
meccseket ugy lehet nézni neten hogy pplive.uw.hu
ott mindent megtalálsz...
de ha van msned akkor segithetek
épp most nézem a real-atl.madrid meccset...
eddig jóóóó...
vagyis nekem
de amugy utálom a cselszkit szoval üssétek ki...

meccseket ugy lehet nézni neten hogy pplive.uw.hu
ott mindent megtalálsz...
de ha van msned akkor segithetek
épp most nézem a real-atl.madrid meccset...
eddig jóóóó...

de amugy utálom a cselszkit szoval üssétek ki...

Üdv. Mindenkinek!
Megtudnátok mondani, hogy a neten lehet-e ingyen nézni Barca meccet!!! ?
Ha igen hol???( mivel nincs Sport1-em)
Előre is kösz mindenkinek! VIsca el BARCA!!!
Este nyerünk!!
Megtudnátok mondani, hogy a neten lehet-e ingyen nézni Barca meccet!!! ?
Ha igen hol???( mivel nincs Sport1-em)
Előre is kösz mindenkinek! VIsca el BARCA!!!
Este nyerünk!!
Kemény 3-2 -re számítok.

-
- Entrenador del Barça
Van egy olyan érzésem,hogy a mai majdnem olyan nehéz meccs lesz ,mint a keddi,de nyerünk!Eto'o gólját én is remélem(lehet,hogy ez nyelvtanilag nem volt helyes),Larson menetrendszerü gólja pedig szinte kötelező! 

-
- Director del Fútbol
Remélem ma Larsson kezd,mostanában nagyon megy neki!
Lassan már Eto'o is betalálhatna,lassan két hónapja nem szerzett gólt!
Mondjuk az se zavar,ha ma nem lő egyet se,kedden viszont kettőt!
Lassan már Eto'o is betalálhatna,lassan két hónapja nem szerzett gólt!
Mondjuk az se zavar,ha ma nem lő egyet se,kedden viszont kettőt!

Mi van Tristánnal? miért nem játszik?
- visca el barca
- Presidente del Barça
idén már télleg viszunk mindent. bár engem az sem érdekel ha eto' és vv csak 2. lesz, de megnyerjuk a bajnoksagot....
este jo kis meccs lesz, mindenkinek jo szurkolast.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...