Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:a csapatunk nektek is pocsék a játékban?
kezdtem egy master league-et a Barcával,de van pár érdekes dolog.
először is Messi miatt új felállást kellett kreálnom,mert egyetlen egy formációban tud jól játszani,a többiben mind 54-es körüli értéke van..
azon kívül olyan az egész csapat,mintha 34 évesek lennének,két meccs után nincs használható emberem,mindenki elfárad,kénytelen vagyok már a szezon első felében rendszeresen játszatni ilyen Fontás,meg Dos Santos-féle embereket..
de a legviccesebb,hogy még a cserepadon ülő játékosok is folyamatosan fáradnak,játék nélkül is..
elég no comment,lehet hogy csak valami kiegészítő okozza ezt?
próbáld meg a trainingen belűl a fejlesztési pontokat úgy rendezni....pl csatárnak a védekezésén ne legyen 1se, de az állóképessége max mindenkinek.socio66 írta:a csapatunk nektek is pocsék a játékban?
kezdtem egy master league-et a Barcával,de van pár érdekes dolog.
először is Messi miatt új felállást kellett kreálnom,mert egyetlen egy formációban tud jól játszani,a többiben mind 54-es körüli értéke van..
azon kívül olyan az egész csapat,mintha 34 évesek lennének,két meccs után nincs használható emberem,mindenki elfárad,kénytelen vagyok már a szezon első felében rendszeresen játszatni ilyen Fontás,meg Dos Santos-féle embereket..
de a legviccesebb,hogy még a cserepadon ülő játékosok is folyamatosan fáradnak,játék nélkül is..
elég no comment,lehet hogy csak valami kiegészítő okozza ezt?
forlán10 írta:Én már régóta mondom h kell a Barcába
Segítsen vki, hogyan kell, mert nem vagyok egy profi! Előre is köszfaithnomore írta:btjunkie.orgforlán10 írta:Tudna valaki egy oldalt mondani, ahonnan le tom tölteni a PES 2008,9,10 valameiket
ezen minden fent van
nekem ilyen a fifában fordult elő de akkor a real Madriddal játszottammessideco írta:Az nem hiba szeritem: Bl, bajnokság, kupa. Elvileg lehetséges, persze ritka a valószínüségeKardi írta: És egy hiba ami nálam volt (7meccsből 5öt a juve ellen nyomtam): http://kepfeltoltes.hu/100722/pes_fail_ ... es.hu_.jpg
Én is így vagyok ezzel, ezért kezdtem el a Burnley-vel játszani még régebben.Kardi írta:Én mindíg kis csapatokkal nyomom az ML-t mert már unalmas hogy adnak 200millát meg top playákat így hát kezdtem egyet a Racing Santanderrel: első évben bajnoki 3.nak behoztam és a kupában is elmentem talán a legjobb 4közé ahhol a Barca kiejtett.Második szezonra már mivel BL indulásom is volt tudtam nagyobb playákat és tripláztam is a Racinggal!!
btjunkie.orgforlán10 írta:Tudna valaki egy oldalt mondani, ahonnan le tom tölteni a PES 2008,9,10 valameiket
Nekem fifában ez a specialitásom:DMessithebest írta:Nah ma érdekes dologban volt részem : Pes ML:2014-15ös szezon: BL Elődöntő: Real-Barca első meccsen Leave to Coachban nyomtam,tehát nem toltam le: 2-0 a realnak,nah mondom most kip*csázom őket.Visszavágó Barca 9-0 Real ..![]()
BL Döntő még jobb: Barca 11-1 Arsenal..
![]()
![]()
A kupa döntőben 6-2re vertem az Osasunát,de a végén hatalmas gólt vágtam beSzöglet,ki fejelik,és kapásból a bal alsóba :O
Örülök hogy él a topic. Én még régebben mikor elkezdtem a Pes2010-el játszani akkor a PSV-vel kezdtem el a ML-ben játszani és az első szezonban 77-77 ponttal álltunk az élen az ajaxal és pont ellene volt az utolsó meccsem. Neki volt jobb gólaránya szóval muszáj volt nyernem. a 77-ik percben 1-2 volt az állás és a 87.-ik percben egyenlítettem. Aztán valami elképesztő módon bejött a színlelésem a tizenhatoson belül Németh Krisztiánnal (ő volt az első igazolásom és rögtön kezdőnek raktam be. Próbáljátok ki hogyha nem nagy csapattal vagytok).dmar írta:Jaja, ez nem hiba, peches a sorsolás, illetve miért jutottál el idáig
amúgy én is utálom, már azt is amikor 2* kell egymás után, de a poén az sosem tudok ugyanazt az eredményt elérni, és ez viszont tök reális. pl. kupában megvertem Ajaxot 3 vagy 4 góllal, bajnokságban ami kiélezett, ott meg talán egy 3-2es meccsen.... érdekes dolog. jah és BAL-ban
Nálam is volt már ilyen nem is egyszerKardi írta: És egy hiba ami nálam volt (7meccsből 5öt a juve ellen nyomtam): http://kepfeltoltes.hu/100722/pes_fail_ ... es.hu_.jpg
Köszi szépenfcbarca0827 írta:Ha, még nem jöttél rá: EDIT - Teams - Register players (itt kiválasztod azt a csapatot, ahova pakolni szeretnél) és: + Add, onnan már egyértelmű.gygerike írta:Lenne 1 nagyon ciki kérdésem. Szal pes2010 ps2, és nem találom hol kell játékosokat pakolni. Pl Villát átakarom tenni a Barcába de nem tom hol kell és emlékszek hogy régebben meglehetet csinálni. Aki tud segiteni annak köszi
Az nem hiba szeritem: Bl, bajnokság, kupa. Elvileg lehetséges, persze ritka a valószínüségeKardi írta: És egy hiba ami nálam volt (7meccsből 5öt a juve ellen nyomtam): http://kepfeltoltes.hu/100722/pes_fail_ ... es.hu_.jpg
Ha, még nem jöttél rá: EDIT - Teams - Register players (itt kiválasztod azt a csapatot, ahova pakolni szeretnél) és: + Add, onnan már egyértelmű.gygerike írta:Lenne 1 nagyon ciki kérdésem. Szal pes2010 ps2, és nem találom hol kell játékosokat pakolni. Pl Villát átakarom tenni a Barcába de nem tom hol kell és emlékszek hogy régebben meglehetet csinálni. Aki tud segiteni annak köszi