viszont akkora gólt, mint amekkorát a maxilopez (by horváth feri) rúgott, már régen nem láttam

Richtig ugyan ez! Énis igy gondolom.... sztem is a 2.at kaptaRumig írta:Nem tudom nektek is feltűnt-e, hogy Torrado két sárgát kapott, de pirosat nem. Bármire le merem fogadni. Egyébként Mr. Világi "Egyébként" Petinek is feltűnt, csak nem volt biztos benne. Még arra is emlékszem, hogy az első sárgájánál Világi először azt mondta, h Castro kapja a sárgát, aztán javította magát.
Ahogy az NSO látta:Los Banditos írta:Beintették lesnek ezt a Messigólt pedig egyértelműen látszik hogy mikor Tevez kapta a labdát ott jobb oldalt beragadt egy védő
NSO írta:Az utolsó másodpercekben szabályos góltól fosztotta meg a játékvezető Argentínát: Tevez hiába passzolt a hálóba, az előtte gólpasszt adó Messi pozícióját lesnek minősítette Arnet asszisztens, így jöhetett a hosszabbítás.
pontosan meg aki az elsőt lövi szinte mindig nyer emléxem még az ez előtti Afrika kupán volt egy meccs, ahol nem tom már ki játszott de lényeg, hogy az egyik csapat lőtt egy gólt a másik kitámadott aztán csak kaptak még egyet ennek így semmi értelmeSilvanus írta:Szerintem is! Lehet, hogy az nagyon kegyetlen, de ugyan akkor csodás is!!! És borzalmasan izgalmas...Drigo írta:De sztem akkor is az aranygól volt a legjobb
Nem azt már az EB után eltörölték most már mindenképpen végignyomják a 2x tizenötötSilvanus írta:Srácok, nem ezüst gólig játszák, azaz ha az első negyed órában gól születik, akkor a 15 perc végénél, VÉGE!?...
Na én se vagyok jobb mint a kommentátor, módosítottam. Szándékosra gondoltam. Tehát nem szándékosan rúgta fel, hanem a labdát akarta eltalálni, és ezért nem piros.Drigo írta:Most én nem értem hogy ezzzel mire akartál kilyukadniMarci írta:A magyarázatával ellentétben szerintem azért nem állították ki az argentint mert nem szabályosan rúgta fel.hogy lehet valakit szabályosan felrugni?
sztem úgy hogy becsúszol és előbb a labdát rugod el legalábbis az én olvasatomban de ha nem szabályosan rúgta fel az azt jelenti, hogy szabálytalanul!
De mindenképp szabálytalanság történt
Most én nem értem hogy ezzzel mire akartál kilyukadniMarci írta:A magyarázatával ellentétben szerintem azért nem állították ki az argentint mert nem szabályosan rúgta fel.