barcafan0911 írta:
A csatárposzt miatt ne aggódj, Perez biztos kiszemelt már magának 1-2 sztár csatárt a nyárra. Ja és persze a vb legjobb játékosa is borítékolhatóan reál mezben lesz jövőre. Sőt, ha lesz valaki aki a vb-n nyújtott teljesítménye miatt esélyes lehet az aranylabdára, akkor kerüljön bármennyibe is, Perez bácsi megveszi. Mert ugye reál mezben kell megkapni az aranylabdát és nekik minden aranylabdást meg kell venni.
Bocs ha egy kicsit off lett. Amúgy Benzemát én inkább az Arsenálban tudom elképzelni, nem kell mondanom miért.

De az viszont tényleg igaz hogy Roonyval gyilkos párost alkotnának manchesterben.
Bocs, de sem Messi, sem Iniesta, sem Xavi nem megy sehova, ezért Pereznek nem aranylabdás után kell kutatnia, max a 4. helyezettől kezdheti.
Amúgy szerintem rossz döntés lenne kölcsönadni, a hírek alapján nehéz volt neki beilleszkedni, nem hinném hogy jót tenne neki egy újabb társaság, sőt, más stílus, más csapat, más közeg, más minden és még erősítheti is a másik csapat. Nagyon sok oldalról lenne ez rossz a Reálnak és Benzemának is egyaránt, legalábbis szerintem.