Giovani Dos Santos #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.21. 17:27:50

Ronnie -még ilyen gyengén is- jobban kiveszi részét a támadásépítésben, leköt 2 védőt és vannak gólpasszai, góljai a maga módján mozgatja a támadásokat a pontos indításaival, keresztlabdáival.
Dos Santostól semmi ilyen emlékem nincs.
Gionak van vállalkozókedve, akar, hajt, küzd, és ez igenis kiemelendő, ne felejtsük el, nem Angliában vagyunk, ahol ez természetes! Ráadásul a Barçában most nem sokan büszkélkedhetnek azzal, h harcolnak minden meccsen és fölszántják a pályát!
ezzel nem igazán tudok mit kezdeni.
egy tinédzser kölökről beszélünk, akinek hétről-hétre megadatik, hogy a világ egyik legjobb, legpatinásabb csapatának a mezében léphessen pályára :!:
...mindeközben a menedzsere távozással fenyegeti a Klubot...

:?:
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.21. 17:24:23

Ha 2-3 év múlva sem mutat semmit :!: akkor azt mondom tényleg rossz játékos. Addig viszont nem kritizálom. Az edző teszi 18 évesen a kezdőcsapatba. (azt meg hogy tehetséges megmutatta az u20as vébén meg a felkészülési meccseken)

És pont ezért tartom hülyeségnek, hogy van 6-7 támadónk, minek igazoljunk. Pont ezért.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.21. 17:16:46

Gionak van vállalkozókedve, akar, hajt, küzd, és ez igenis kiemelendő, ne felejtsük el, nem Angliában vagyunk, ahol ez természetes! Ráadásul a Barçában most nem sokan büszkélkedhetnek azzal, h harcolnak minden meccsen és fölszántják a pályát! Lehet, h nem sok csele jön be, de egyrészt azért ha vkivel, akkor vele lehetünk türelmesek, másrészt amit nem próbálunk meg, az nem sikerülhet!
Ja, és ehhez a jelenlegi Ronaldinho-hoz nagyon sokan fölérnek! Ha elfogultak vagyunk vele szemben, akkor rendben van, de sztem utoljára 2 éve vert meg vkit egy az egyben, meg azok az alibi ívelgetései nagyon gyengék, azonkívül teljesen hasztalanok! Én is imádom Ronnie-t, de a csapat érdekében ezerszer beraknám a helyére Giovani-t, mert ide most olyan ember kell, aki legalább beáll a sorba melózni. Persze egy csillogó R10 más tészta, de hát ennek se híre se hamva. És sztem aki egy 18 éves srácnak nem ad időt, az aranylabdás világsztárnak pedig igen, az elfogult.
Én így gondolom, de biztos lehet vele vitatkozni. A legjobb az lenne, h Ronnie összeszedné magát, és akkor nem kéne erről beszélni!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.01.21. 16:59:13

Hát Gudjohnsennek volt egy pár jó meccse..én az Ő össz-évi teljesítményét jónak/elfogadhatónak vélem...
Rondaldinhoval kapcsolatban talán igazad van,bár neki is voltak jobbnak mondható meccsei...meg a mittudomén hány gólja van.Elfogadható..talán.
De Giovanni eddig semmit sem mutatott,ahogyan azt Vito is mondta..nem akarom mégegyszer u. azt leírni.
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.21. 16:53:24

Oleguer írta:
Vito írta:
Bojannal egyetemben nekik egyelőre csak perceket szabadna kapnia!
bár így is nehéz elképzelnem, hogy ő itt viszi majd valamire
Vannak nála jelenleg a csapatban jóval gyengébb teljesítményt nyujto játékosok hasonlo posztokon. Gudjonzen,Ronaldinho... valakinek pedig játszania kell.
ebben egyetértünk, jelenleg a szükség nagy úr (sérülések, válogatottak).

nem is a tegnapi kezdő tagsága miatt tettem fel a kérdést. csak páran leszólják azokat, akik szerint Dos Santos nagyon halovány teljesítményt nyújt. a kérdésem erre lett kiélezve

szerk:
Ronaldinho szintjét még így sem üti meg.
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.21. 16:44:40

akik meg vannak vele elégedve, árulják már el, hogy miért? :shock:

támadásban egész egyszerűen semmit nem tesz hozzá a játékhoz, pedig az lenne a feladata. próbál befele cselezni sikertelenül (általában megállítják), beadni nem tud, mondjuk ez Frank hibája is: nem mindenkinél működik az a fajta támadójáték, ami pölö Messi esetében (bal láb, jobb oldal).
és ezt nem egy meccsből szűrtem le, hanem tendencia.
attól, hogy Barcelona nevelés és eredményes az utánpótlás múltja még lehet objektíven értékelni.
hajt, küzd, de ne nevettessetek már, nehogymár emiatt értékeljük pozitívan
(egy sportos férfiember egy kis alapozással ugyanúgy hajtana, meg küzdene)... :-k

Bojannal egyetemben nekik egyelőre csak perceket szabadna kapnia!
bár így is nehéz elképzelnem, hogy ő itt viszi majd valamire
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.21. 16:20:30

Victor_Valdes írta:
Frányó István írta:Sztem azért ezt így ne jelentsük ki, h ki fog égni 25 évesen. Lehet, h igazad lesz, de azért egy 18 éves srác a mai futballban már nyugodtan kaphat rendszeresen játéklehetőséget, lásd Kun Agüero, Messi...
És az Arsenalból csakazért nem sorolok föl 30 játékost, mert az a csapat teljesen unikum a világfutballban.

Csak az a különbség hogy WEnger tudja kinek mi a jó meg stb(szóvaljobb)nem ugy mint Rijkaard...
Igen, direkt odaírtam, h hagyjuk az Arsenal-t, mert az teljesen más. És Wenger sem hasonlítható össze Rijkaard-dal semmilyen szempontból!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.21. 16:10:17

Frányó István írta:Sztem azért ezt így ne jelentsük ki, h ki fog égni 25 évesen. Lehet, h igazad lesz, de azért egy 18 éves srác a mai futballban már nyugodtan kaphat rendszeresen játéklehetőséget, lásd Kun Agüero, Messi...
És az Arsenalból csakazért nem sorolok föl 30 játékost, mert az a csapat teljesen unikum a világfutballban.

Csak az a különbség hogy WEnger tudja kinek mi a jó meg stb(szóvaljobb)nem ugy mint Rijkaard...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.21. 15:57:57

Sztem azért ezt így ne jelentsük ki, h ki fog égni 25 évesen. Lehet, h igazad lesz, de azért egy 18 éves srác a mai futballban már nyugodtan kaphat rendszeresen játéklehetőséget, lásd Kun Agüero, Messi...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.21. 15:42:52

Dos jó játékos csak már 25 évesen ki fog égni.Mert nem szabad egy 18 éves "tinit" rögtön a kezdőbe tenni, legalábbis nem minden meccsen.Tény hogy önző.Egy kis fejmosás nem ártana neki.....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
haze71
Entrenador del Barça

2008.01.21. 15:39:40

Asys írta:Én elégedett vagyok kicsi Gio-val és hálát adok az égnek ,hogy nem egyszerű hétköznapi fórumozók határozzák meg a csapatunk igazolási politikáját... :roll:
Köszönjük NAGY ASYS, hogy leereszkedtél hozzánk (egyszerű fórumozókhoz) és megosztottad velünk nagyszerű gondolataidat. Azt azért áruld el, hogy hol vetted azt a szemüveget, amin keresztül ennyire máshogy látod a kis zsenit!
Köszi :wink:
Asys
Entrenador del Barça

2008.01.21. 15:31:36

Én elégedett vagyok kicsi Gio-val és hálát adok az égnek ,hogy nem egyszerű hétköznapi fórumozók határozzák meg a csapatunk igazolási politikáját... :roll:
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.21. 15:13:56

Igen, az igaz, h elég nagy az arc... De sztem még nem kéne elpasszolni, csak egy kicsit rendbe kéne tenni a fejét. Az meg, h sokat játszik azért van, mert minden csatárunk "out of order" különböző okok miatt. Sztem legalábbis! Meg talán a fejébe szállt, h a felkészülés során gólkirály lett! A földön kéne tartani!
Szandi
Főnökasszony

2008.01.21. 15:09:45

Eddig nagy csalódás ez a kölyök.
Enny idősen nem szabadna játszatni ennyi időt egyik "jövő szárját" sem.
Ki fog égni. 24 éves korára már mi fogja motiválni? Tinédzser kora óta majdnem egész meccseket játszik a BARCELONÁBAN? Mert ha a Reac nagycsapatában ott van az más, nade egy ilyen kaliberű csapatban.
Másik: hihetetlen önző. Rengetegszer belevezette a labdát a védőjébe, és mindenáron ő akart kapura lőni, gólt szerezni. Egyik legjobb példa rá, mikor cselezett, cselezett, valahogy nála maradt, és már feküdt, de azért 3 védő közül ő már ráerőltette, nemhogy lepasszolta volna. nagyképű.
Azt mondom, ha így folytatja, (ja meg sértődik), akkor azt mondom adjuk oda az Internek had menjen jó lesz érte a 10 misi. (kell Drogbára a cash)
:roll:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Replay
Director del Fútbol

2008.01.21. 10:38:40

Mental_Theo írta:Dos Santos eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
azt mondta ha nem játszhat a nagy csapatban eligazol. ahhoz képest nem mutat annyit mint kéne.
hiába fiatal, tapasztalatlan, ha valaki a kezdőben van mutassa meg miért került be
Pont ez az, hogy mind Gio, mind Bojan faterja végigfenyegetőzte a nyarat, hogy ha fiuk nem játszhat, akkor...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.01.21. 10:35:17

Dos Santos eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
azt mondta ha nem játszhat a nagy csapatban eligazol. ahhoz képest nem mutat annyit mint kéne.
hiába fiatal, tapasztalatlan, ha valaki a kezdőben van mutassa meg miért került be
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
orska
Jugador del Barça

2008.01.21. 09:46:21

Barcafeco írta:
emlékezzetek Rooney-ra, 16 évesen lőtte első gólját a MU-ban
Milyen kár h kb 18nál több volt mikor az evertontol odament.

Milyen jó ironizálni ahelyett hogy érdemben megszólalnánk... :roll:

Az Evertonban lőtte, de ez a lényegen nem változtat.
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.21. 09:18:31

emlékezzetek Rooney-ra, 16 évesen lőtte első gólját a MU-ban
Milyen kár h kb 18nál több volt mikor az evertontol odament.
orska
Jugador del Barça

2008.01.21. 09:12:17

Én azt mondom, hogyha valaki csodagyereknek van kikiáltva akkor igenis bizonyitson és ne kelljen félni hogy összeomlik a teher alatt. Nézzétek Pato-t a Milanban, megváltóként kezelik már most, emlékezzetek Rooney-ra, 16 évesen lőtte első gólját a MU-ban, vagy vegyük Messit, aki 18 évesen már elég sok mindent letett az asztalra. Nembeszélve Ronaldoról aki 18 évesen számolatlanul vágta a gólokat. Szerintem ha valaki ennyire sztárolva van, annak adni kell lehetőséget és már most nyomokban mutatnia kellene zsenialitását.. Viszont nekem az a bajom, hogyha valaki csodagyerek, akkor fantasztikusan gyorsnak kell lennie, zseniálisan kell cseleznie, és kapura veszélyesnek kell lennie. A korral pedig taktikai érettséget szerez és nem mást.

Sajnos a fenti erényekből én nem sokat látok Gio-ban, hangsúlyozom ahhoz képest, amilyen nagyra tartják.
Replay
Director del Fútbol

2008.01.21. 09:02:52

haze71 írta:Már nagyon unom azt az öncélú önző játékot, amit már hetek óta látok tőle. Azt hiszi, hogy csak ő fejezhet be lövéssel támadást. A focihoz és is kell...
Nagyon igazságtalan egy 18évesen elverni a port, mert még tapasztalatlan.
Másrészt Rijkaard túlságosan is erőlteti, igy könnyen belefásulhat ebbe a játékba.
Bojan-t sem szabadna ennyit játszatnia, mindketten kiégnek 20éves korukra.
haze71
Entrenador del Barça

2008.01.21. 08:46:57

Már nagyon unom azt az öncélú önző játékot, amit már hetek óta látok tőle. Azt hiszi, hogy csak ő fejezhet be lövéssel támadást. A focihoz és is kell...
Gaba
Jugador del Barça

2008.01.10. 21:47:27

sztem elég jól játszott a srác, és osztom a véleményt, hogy naon szimpatikus volt a harcossága. kár h azt a nagy helyzetét nem lőtte be...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.10. 21:30:22

De Messi amugyis szélső játékos, Dos Santos sosem volt az, ismét Rijkaard hüyeség...
Azért megnézném,ha áttenné baloldalra akkor mit mutatna!Mert sztem az a baj,h nem mer az alapvonal felé cselezni....bizonytalan a jobb oldalon...sztem balon megmerné húzni az alap felé...így meg álatlában befelé viszi,és kiismerhető egy idő után!V nem tom!

Egyébként tnap valakit nagyon csúnyán elküldött...!Talán Maresca volt ha jól emlékszem!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.10. 21:27:20

Bodi írta:Nekem még mindig úgy tűnt néha,hogy önző,bár innen könnyű beszélni, olyan sétálgató "sztárokkal" nem lehet könnyű együtt játszani, mint akik nálunk vannak.
Tényleg nem szabad Messihez hasonlítani,még nagyon fiatal,ráadásul ha feleolyan jó játékos lesz mint az argentín, már akkor hasznos tagja lehet a csapatnak.
De Messi amugyis szélső játékos, Dos Santos sosem volt az, ismét Rijkaard hüyeség...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bodi
Director del Fútbol

2008.01.10. 21:26:29

Nekem még mindig úgy tűnt néha,hogy önző,bár innen könnyű beszélni, olyan sétálgató "sztárokkal" nem lehet könnyű együtt játszani, mint akik nálunk vannak.
Tényleg nem szabad Messihez hasonlítani,még nagyon fiatal,ráadásul ha feleolyan jó játékos lesz mint az argentín, már akkor hasznos tagja lehet a csapatnak.
Lezárt