Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmire sem jók a gyönyörű cselei, ha rajta úszik el végül a helyzet. a mezőnyben látványos volt, aztán kivétel nélkül elrontotta a 16osnál. a mozgása, a tehetsége nekem is tetszik, tetszett az arsenalban is. de a játéka az sajnos nem az igazi.mypeter írta:Nem tudom ki hogy van vele, nekem ma megint nagyon tetszett a játéka. Zseniális a fiú. Egy baja van, olyan felelőtlenül eladogatja időnként a labdát, mint Eto vagy Messi, de tőle ezt a többiek nem várják még, hiszen egyelőre be kellene magát játszania. Viszont amit a labdával tud, az hihetetlen.
Teljesen egyetértek veled ebben barátommypeter írta:Nem tudom ki hogy van vele, nekem ma megint nagyon tetszett a játéka. Zseniális a fiú. Egy baja van, olyan felelőtlenül eladogatja időnként a labdát, mint Eto vagy Messi, de tőle ezt a többiek nem várják még, hiszen egyelőre be kellene magát játszania. Viszont amit a labdával tud, az hihetetlen.
nem tudjuk hogy megy neki a játék,mer annyit nem játszik,hogy ezt ilyen biztosan ki tudjuk jelenteni..mondjuk a passzokat szórja rendesen.Valentino írta:Nem megy úgy sajnos Hleb-nek a játék, mint ahogy az Arsena-ban tolta
mondjuk nem sokat játszik
soadroli írta:Hleb megint Fehéroroszország legjobbja !!![]()
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... bbja-17168
oké, megnyugodtam, jól láttam.FCBarca88 írta:Ahogy palesz77 is megjegyezte egy másik topicban, úgy én is megjegyzem hogy ismét egy remek labdát osztott ki. Nhl szabályok szerint ez is felérne egy asszisztal
Péter!mypeter írta:Nem nagyon merem VT haragját magamra vonni, de
csakúgy, mint az "Henry takarodj!" felkiáltása ez is nagyon elhamarkodott kijelentés, és távol áll a valóságtól. Angol bajnokságból, más posztról, egyből lesérülve, előszőr kezdőként, jól játszott, önzetlen volt, mindig kérte a labdát és megjátszható volt. Ennél több nem nagyon kell, hm?
Hernanes ha jól tudom akkor nem szélső mellesleg nem egy kaliber a két játékos na mmindegy nem ez a lényeg nem ezért írok hanem azért mert egyrészt David Silva nagyon sok pénzért inkább 30 millió euróért mintsem 20-ért lett volna megszerezhető tehát más kategória árban....manuel írta:Hát persze 18 millióért cserepadra!!!!szerinted ez igy helyén van???boixosnoisbarca írta:egyébként nem rossz a srác,teljesen jó csere ember és simán megállja a helyét kezdőként is.
Ennyi pénzért lehetett volna nála jobb játékost is találni aki mellesleg nem cserének számit mint pl.Silva vagy Diégó vagy Hernanés....stb mitudomén.
Hát persze 18 millióért cserepadra!!!!szerinted ez igy helyén van???boixosnoisbarca írta:egyébként nem rossz a srác,teljesen jó csere ember és simán megállja a helyét kezdőként is.
Én is. Mióta a csapat egyben van, ami kb októbertől mondható el, ugye akkortájt volt sérült. De sérülése után,mindig adott vmit a játéknak (gólpassz stb.) ha kezdő volt,ha csereként jött be.Perrero írta:Szezon előtt tudtuk, hogy Gudjohnsen, és Busquets jó lesznem.. az elmúlt pár évben megtanulhattuk, hogy néha rövid is tud lenni a kispad, ott vannak pl Madridék... vettek egy vdv-t oszt most szívnak...
Hlebbel meg én személy szerint elégedett vagyok 100%ig
már megint ennyire leírjuk Hlebet...Varga Tamás írta:Lehet izmozni itt Hleb megítélésén, de szerintem felesleges.
Eddigi - ismétlem: EDDIGI - teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, közben sérült is volt. Ettől függetlenül eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Általában átlagos vagy annál gyengébb produkcióval áll elő. Sem szervezőként, sem befejezőként nem ad mást, nem hoz újat, és meglepőt. Megy, hajt, de eredményességben nem látszik meg: MIÉRT IS IGAZOLTUK LE ŐT? A középpályások közül az utolsó nálam a sorban. Az ifjú titánok is előtte vannak, hogy az "öregekről" ne is beszéljünk. Iniestával pedig - eddigi mutatványa alapján - össze sem hasonlítható. Naspolya vs. dinnye esete...
Persze, nemcsak az ő hibája, hanem a vezetőségé is. Mikor van 6 középpályásunk, minek hozunk egy hetediket? És ő is tudhatta: sok sót nem eszik meg Xavi, Gudjohnsen, Yaya Touré, Iniesta, Keita, Sergi Busquets mellett. Felesleges vételnek tartom.
Ettől függetlenül még bízom benne.
FORCA BARCA!
SOM I SEREM!