Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2009.01.04. 10:37:20

Engem a tavalyi,Arsenalos idényével meggyőzött. Ott a csapat egyik legjobbja volt,és az Arsenalnak jól is ment,főleg a szezon elején. Szép,kombinatív,gyors focit játszottak,amiben Hleb tökéletesen érezte magát. A tudása és a kreativitása tehát megvan ehhez a játékstílushoz,és még ha kezdő nem is lesz soha ebben a csapatban, számomra ő egy szupertökéletesnagyszerű csere. :)
Örülök hogy itt van.
McLovin
Capitá del Barça

2009.01.04. 10:33:50

Nem egy Iniesta, de jó játékos! Ha sz*r játékos lenne, nem itt játszana... Aki eljut egy FC Barcelónáig, az azért már klasszisnak mondható teljesítmény... Sok van még a srácban, Henry is így kezdte mint ő, és most nézzétek meg, tök jó meccseket játszik! Hiszem, hogy Hleb bácsi még nagyon jó lesz a Barcában! Szorítok neki! :)
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
McLovin
Capitá del Barça

2009.01.04. 10:32:07

Nem egy Iniesta, de jó játékos! Ha sz*r játékos lenne, nem itt játszana... Aki eljut egy FC Barcelónáig, az azért már klasszisnak mondható teljesítmény... Sok van még a srácban, Henry is így kezdte mint ő, és most nézzétek meg, tök jó meccseket játszik! Hiszem, hogy Hleb bácsi még nagyon jó lesz a Barcában! Szorítok neki! :)
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.01.04. 09:54:14

Szerintem az első félidőben igen jól játszott, főleg úgy, hogy most a jobb oldalon kevesebbet futott fel Puyol, mint Dani Alves szokta tenni.
Hleb osztott egy-két olyan labdát hogy a védők azt se tudták hogy mi van, csak sajnos a társak nem éltek vele. Én azt mondom hogy Hlebnek a középpálya bal oldalán, DE nem a szélén kellene játszania. Az átlövéseket, távoli bombákat hiányolom tőle.
Nem azt vártam tőle a Mallorca ellen hogy úgy játsza be a jobb szél, mint Messi szokta. Végig kitartottam Henry mellett is, Hleb mellett is kifogok, persze azért nem elvakultan. Sokak Hlebet legfőképp az ára miatt szídják.. de kérdem én: erről Ő tehet?? Nem hinném ;)

Kíváncsian várom Etooka cikkét róla, szerintem lesznek benne pozitívumok is, és negatívumok is, mármint ami Hleb játékára vonatkozik.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
gianni
Entrenador del Barça

2009.01.04. 08:01:41

Én nem vagyok megelégedve vele,az esti meccsen elég kis területen mozgott nagyon sok eladott labdával.
Tudom türelmesebbnek kellene,hogy legyek vele szemben,sok meccs van még,hát gyerünk Sanyi húzz bele!!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.04. 06:09:00

mypeter írta:Nem tudom ki hogy van vele, nekem ma megint nagyon tetszett a játéka. Zseniális a fiú. Egy baja van, olyan felelőtlenül eladogatja időnként a labdát, mint Eto vagy Messi, de tőle ezt a többiek nem várják még, hiszen egyelőre be kellene magát játszania. Viszont amit a labdával tud, az hihetetlen.
semmire sem jók a gyönyörű cselei, ha rajta úszik el végül a helyzet. a mezőnyben látványos volt, aztán kivétel nélkül elrontotta a 16osnál. a mozgása, a tehetsége nekem is tetszik, tetszett az arsenalban is. de a játéka az sajnos nem az igazi.
elbandi
Capitá del Barça

2009.01.04. 02:31:53

mypeter írta:Nem tudom ki hogy van vele, nekem ma megint nagyon tetszett a játéka. Zseniális a fiú. Egy baja van, olyan felelőtlenül eladogatja időnként a labdát, mint Eto vagy Messi, de tőle ezt a többiek nem várják még, hiszen egyelőre be kellene magát játszania. Viszont amit a labdával tud, az hihetetlen.
Teljesen egyetértek veled ebben barátom :wink:
Még én se tudtam volna ennél jobban mondani :)
mypeter
Entrenador del Barça

2009.01.04. 02:19:27

Nem tudom ki hogy van vele, nekem ma megint nagyon tetszett a játéka. Zseniális a fiú. Egy baja van, olyan felelőtlenül eladogatja időnként a labdát, mint Eto vagy Messi, de tőle ezt a többiek nem várják még, hiszen egyelőre be kellene magát játszania. Viszont amit a labdával tud, az hihetetlen.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.12.16. 21:19:39

Valentino írta:Nem megy úgy sajnos Hleb-nek a játék, mint ahogy az Arsena-ban tolta
mondjuk nem sokat játszik
nem tudjuk hogy megy neki a játék,mer annyit nem játszik,hogy ezt ilyen biztosan ki tudjuk jelenteni..mondjuk a passzokat szórja rendesen.
Valentino
Jugador del Barça

2008.12.16. 19:30:55

Nem megy úgy sajnos Hleb-nek a játék, mint ahogy az Arsena-ban tolta
mondjuk nem sokat játszik
Kép
Hattrick: FCBalcsi
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.12.16. 19:17:14

soadroli írta:Hleb megint Fehéroroszország legjobbja !! :D
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... bbja-17168
=D> Csak neki meg mondjuk egy BATE-snak volt esélye. sztem jövöre lehet, h megszorongatják. De azrt ügyes fiu =D>
soadroli
Llegenda del Barça

2008.12.16. 19:08:18

Hleb megint Fehéroroszország legjobbja !! :D
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... bbja-17168
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.12.14. 13:15:24

FCBarca88 írta:Ahogy palesz77 is megjegyezte egy másik topicban, úgy én is megjegyzem hogy ismét egy remek labdát osztott ki. Nhl szabályok szerint ez is felérne egy asszisztal :)
oké, megnyugodtam, jól láttam. :D amúgy kár, hogy a visszajátszásokba meg se mutatták, szerintem nem sok embernek tűnt fel, milyen zseniális meglátás volt(tisztelet a kivételeknek :D )
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.12.14. 13:11:07

Ahogy palesz77 is megjegyezte egy másik topicban, úgy én is megjegyzem hogy ismét egy remek labdát osztott ki. Nhl szabályok szerint ez is felérne egy asszisztal :)
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
tenkl
Jugador d'estrella

2008.12.10. 18:01:37

Hleb az eddigi meccseken bizonyította, hogy tökéletesen beleillik a Barca játékstílusába. Az összeszokottság meg csak idő kérdése.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
ke.andy
Jugador del Barça

2008.12.08. 23:05:19

Hleb-bel minden rendben. Azért a spanyol bajnokság egészen más, mint a többi. Sérüléssel is bajlódott. Rendben lesz ő. Ennyiért nem volt sok.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.08. 20:11:45

mypeter írta:Nem nagyon merem VT haragját magamra vonni :lol: , de
csakúgy, mint az "Henry takarodj!" felkiáltása ez is nagyon elhamarkodott kijelentés, és távol áll a valóságtól. Angol bajnokságból, más posztról, egyből lesérülve, előszőr kezdőként, jól játszott, önzetlen volt, mindig kérte a labdát és megjátszható volt. Ennél több nem nagyon kell, hm?
Péter!
Nem haragszom én senkire. Rád meg főleg nem, hisz nem adtál rá okot.
Ez egy fórum, ahol mindenki megosztja a véleményét a másik Barca-drukkerrel. És ettől még nem feltétlen kell, hogy egyet is értsünk.
Szerintem, eddig keveset mutatott, és nem látom bebizonyítva leigazolásának szükségességét.
De, az év végéig türelemmel leszek iránta. :wink:
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.12.08. 20:09:14

manuel írta:
boixosnoisbarca írta:egyébként nem rossz a srác,teljesen jó csere ember és simán megállja a helyét kezdőként is.
Hát persze 18 millióért cserepadra!!!!szerinted ez igy helyén van???
Ennyi pénzért lehetett volna nála jobb játékost is találni aki mellesleg nem cserének számit mint pl.Silva vagy Diégó vagy Hernanés....stb mitudomén. :cry:
Hernanes ha jól tudom akkor nem szélső mellesleg nem egy kaliber a két játékos na mmindegy nem ez a lényeg nem ezért írok hanem azért mert egyrészt David Silva nagyon sok pénzért inkább 30 millió euróért mintsem 20-ért lett volna megszerezhető tehát más kategória árban....
Diego írányító , ezért szóba se kerlüt mint lehetséges jelölt Pep kívánságlistáján.
Mindezek tudatában úgy gondolom ,hogy Hlebbel nem csináltunk rossz vásárt.
manuel
Jugador d'estrella

2008.12.08. 20:02:02

boixosnoisbarca írta:egyébként nem rossz a srác,teljesen jó csere ember és simán megállja a helyét kezdőként is.
Hát persze 18 millióért cserepadra!!!!szerinted ez igy helyén van???
Ennyi pénzért lehetett volna nála jobb játékost is találni aki mellesleg nem cserének számit mint pl.Silva vagy Diégó vagy Hernanés....stb mitudomén. :cry:
Léfe
Entrenador del Barça

2008.12.08. 19:54:44

Minden megitélés sántit, mert nem a megszokott helyén és stilusában jászatják. Nem csatár. Középpályán és baloldalt még nem kapott lehetőséget. Azért igy sem olyan gyenge.
Fecó
Sanama
Llegenda del Barça

2008.12.08. 19:52:51

Perrero írta:Szezon előtt tudtuk, hogy Gudjohnsen, és Busquets jó lesz :?: nem.. az elmúlt pár évben megtanulhattuk, hogy néha rövid is tud lenni a kispad, ott vannak pl Madridék... vettek egy vdv-t oszt most szívnak...

Hlebbel meg én személy szerint elégedett vagyok 100%ig
Én is. Mióta a csapat egyben van, ami kb októbertől mondható el, ugye akkortájt volt sérült. De sérülése után,mindig adott vmit a játéknak (gólpassz stb.) ha kezdő volt,ha csereként jött be.
Alvessel is igy értékelek. Szeptemberben ő sem volt jó. Mostmár hihetetlen,de ez elmondható az egész csapatról szerintem,hogy Numancia otthonában kikaptunk azóta nem. Kellett egy kis idő,hogy összerázódjon a banda. Ebben Hlebnek volt egy kis sérülése,de kiheverte és teljesen jó.
mypeter
Entrenador del Barça

2008.12.08. 19:43:11

Nem nagyon merem VT haragját magamra vonni :lol: , de
csakúgy, mint az "Henry takarodj!" felkiáltása ez is nagyon elhamarkodott kijelentés, és távol áll a valóságtól. Angol bajnokságból, más posztról, egyből lesérülve, előszőr kezdőként, jól játszott, önzetlen volt, mindig kérte a labdát és megjátszható volt. Ennél több nem nagyon kell, hm?
TZS
Capitá del Barça

2008.12.08. 19:37:29

Varga Tamás írta:Lehet izmozni itt Hleb megítélésén, de szerintem felesleges.

Eddigi - ismétlem: EDDIGI - teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, közben sérült is volt. Ettől függetlenül eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Általában átlagos vagy annál gyengébb produkcióval áll elő. Sem szervezőként, sem befejezőként nem ad mást, nem hoz újat, és meglepőt. Megy, hajt, de eredményességben nem látszik meg: MIÉRT IS IGAZOLTUK LE ŐT? A középpályások közül az utolsó nálam a sorban. Az ifjú titánok is előtte vannak, hogy az "öregekről" ne is beszéljünk. Iniestával pedig - eddigi mutatványa alapján - össze sem hasonlítható. Naspolya vs. dinnye esete...
Persze, nemcsak az ő hibája, hanem a vezetőségé is. Mikor van 6 középpályásunk, minek hozunk egy hetediket? És ő is tudhatta: sok sót nem eszik meg Xavi, Gudjohnsen, Yaya Touré, Iniesta, Keita, Sergi Busquets mellett. Felesleges vételnek tartom.
Ettől függetlenül még bízom benne.

FORCA BARCA!
SOM I SEREM!
már megint ennyire leírjuk Hlebet...
Nem értem miért kell ennyire...
Várjunk már több időt ezekkel, kapjon ennél jóval több lehetőséget, és aztán majd meglátjuk. Én nagyon bízom benne, hogy hozni fogja az arsenalos játékát! Bár az is igaz hogy nehéz lesz bekerülnie a csapatba.
DavidsNeD
Jugador del Barça

2008.12.08. 19:36:19

Nem értem miért vontok le sokan következtetéseket 3 hónap után h megérte e leigazolni. Elég nehéz beilleszkedni ennyi idő alatt egy Barcába, úgy hogy még a nyelvet, kultúrát sem ismeri az ember, pláne hogy sérült is volt időközben. A hsz-ek alapján nemhinném h sokan látáttok az Arsenalban, sztem nemakármilyen megmozdulásai voltak, nemvéletlenül volt alapember.
Lezárt