Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azert ket het eleg rovid ido, a meccseket meg mar kibeszeltuk,mirol masrol lehetne almodozni mint arrol hogy ilyen jo jatekosok jojjenek a csapatbaAndris írta:Igazolás témát befejezni srácok. Majd két hónap múlva kaptok pár hetet álmodozni, nyitva lesz a topic.
Alap hogy Suarez,remelem mar telen ra kerdezunk ,de nyaron se bannam csak jojjon!!!!!!!!!Capon írta:Nem hiszem, hogy igazolunk télen, de ha már e közül a két játékos közül kéne választanom (Affelay, Suárez) akkor én Suárezt választanám gondolkodás nélkül.
Szerintem, ha esetleg jön is valamikor, az nem mostanában lesz és végképp nem télen. (Kötve hiszem, hogy bárkit is igazolnánk télen...) Az viszont elképzelhető, hogy 2013-ban idekeveredik majd...Geryke171 írta:Sziasztok.
Véleményeteket kérném ezzel a hírrel kapcsolatban?
http://barcanoticias.blog.hu/2010/10/09 ... a_barcanal
Én személy szerint naygon örülnék neki VILLA, MESI, SUÁREZ csatár sor
de jó is lenne
BARCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCA FOREEEEEEEEEEEEEEEVER
A masik meg hogy inkabb Suarez-ert targyaljunk!Xanthor írta:A kvalitásai mindenképpen megvannak, de szerintem nem kell ide. Ha télleg Xavi, Ini posztra jönne arra ott vannak a saját fiataljaink is akiknek nem kell talulniuk már a Barca stílust, ráadásul pont most van róla szó, hogy Thiago fel is jön az első kerethez télen. Én szívesebben látom őt ott, mint egy "idegen" tehetséget.Lionel85 írta:A SPORT szerint tárgyalunk Afellay-ért. Jó kis szélső, de nem tudom, hogy megfog felelni a Barcelona elvárásainak. Kíváncsian várom a fejleményeket!
Ráadásul szerintem a srác nyugodtan osztogathatna az arcából és úgy is maradna neki bőven. (remélem diszkrét maradtam)
A kvalitásai mindenképpen megvannak, de szerintem nem kell ide. Ha télleg Xavi, Ini posztra jönne arra ott vannak a saját fiataljaink is akiknek nem kell talulniuk már a Barca stílust, ráadásul pont most van róla szó, hogy Thiago fel is jön az első kerethez télen. Én szívesebben látom őt ott, mint egy "idegen" tehetséget.Lionel85 írta:A SPORT szerint tárgyalunk Afellay-ért. Jó kis szélső, de nem tudom, hogy megfog felelni a Barcelona elvárásainak. Kíváncsian várom a fejleményeket!
Igen, Xavi-Ini poszton játszik, és nyáron jár le a szerződése. Egy próbát megérne szerintem is. Sokba nem kerülne, ha már télen érkezne, ha nem válna be, sokat nemhiszem hogy buknánk rajta, de szerintem elmuzsikálna itt is. Persze ez még egyáltalán nembiztos dolog, hogy jön, de mondom, én nekem a véleményem, hogy akár már télen is elnézném itt.kennyke04 írta:Pár éve még tudtommal is szélső volt, de mostmár nem inkább Xavi-Ini poszton van? Amúgy nem tudom hova tenni a srácot, túl nagy a lépcső fok már a spanyol és a holland liga között és lehet ezt nem is tudja meglépni, magyarán kicsit zsákba macska. De ha jól tudom lejár a szerződése, ingyen igazolható lesz nyáron? Mert akkor nagyon is jó buli lenne.Lionel85 írta:A SPORT szerint tárgyalunk Afellay-ért. Jó kis szélső, de nem tudom, hogy megfog felelni a Barcelona elvárásainak. Kíváncsian várom a fejleményeket!
Szerintem mindenképpen megérne egy próbát, sokkal jobban eltudnám képzelni a középpályán Xavi mellett (ha Ini támadósorban játszik), mint Keitát. A mali játékossal semmi bajom sincs, de azt szerintem a vak is látja, hogy Afellayyal többre mennénk támadások szempontjából. Egyébként meg elég technikás játékosról van szó, ami azért nem utolsó szempont nálunk. Én személy szerint örülnék, ha már januárban érkezne.Lionel85 írta:A SPORT szerint tárgyalunk Afellay-ért. Jó kis szélső, de nem tudom, hogy megfog felelni a Barcelona elvárásainak. Kíváncsian várom a fejleményeket!
Igen, lejár a szerződése. Szerintem a PSV még télen el fogja adni, hogy legalább valamennyit kapjanak is érte, de olyan sokat biztos nem kérhetnek...kennyke04 írta:Pár éve még tudtommal is szélső volt, de mostmár nem inkább Xavi-Ini poszton van? Amúgy nem tudom hova tenni a srácot, túl nagy a lépcső fok már a spanyol és a holland liga között és lehet ezt nem is tudja meglépni, magyarán kicsit zsákba macska. De ha jól tudom lejár a szerződése, ingyen igazolható lesz nyáron? Mert akkor nagyon is jó buli lenne.Lionel85 írta:A SPORT szerint tárgyalunk Afellay-ért. Jó kis szélső, de nem tudom, hogy megfog felelni a Barcelona elvárásainak. Kíváncsian várom a fejleményeket!
Pár éve még tudtommal is szélső volt, de mostmár nem inkább Xavi-Ini poszton van? Amúgy nem tudom hova tenni a srácot, túl nagy a lépcső fok már a spanyol és a holland liga között és lehet ezt nem is tudja meglépni, magyarán kicsit zsákba macska. De ha jól tudom lejár a szerződése, ingyen igazolható lesz nyáron? Mert akkor nagyon is jó buli lenne.Lionel85 írta:A SPORT szerint tárgyalunk Afellay-ért. Jó kis szélső, de nem tudom, hogy megfog felelni a Barcelona elvárásainak. Kíváncsian várom a fejleményeket!
Ez egy érdekes hír. Nem tudom, milyen posztot tudna itt betölteni, mert a fontosabbak már be vannak. Ami nem fontos, meg minek? Úgyis spórol Rosell és minden alkalmat megragad rá, hogy bevétele legyen (lásd esküvők a Camp Nouban).bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... oz-2049453
Hát nem tudom, én nem nagyon birom a bolgárt. Volt pár érdekes húzása, de az vitathatatlan, h nagyszerű játékos volt.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... oz-2049453