Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ott kezdődnek a problémák, hogy egyesek szerint még így is milyen 'frankó' gyerek...
Na, azért...Zozzy 5 a Póker topicban írta:még elmegyek és elkenem a szátokat
Ezért is nyomatnak annyi reklámot a gyerekeknek. Mivel ők a legjobban befolyásolhatóak...VIII.Henrik írta:amelyek láttán a "célpontok" elhiszik, hogy az az árú valóban elengedhetetlen, létfontosságú az életükben
varga tamás írta: Itt nem kormányokról, meg globalizációról van szó, meg, hogy Mo-ot nem is a magyar kormány irányítja. Ez hülyeség. A kormány nem mondhatja meg, mit nézzél, mit vásároljál, hol vásároljál.
Emlékezzünk, hogy már az első és második kormányzati időszakban az élet legalapvetőbb feltételeit, az élelmiszer-gazdaságot, a gyógyszeripart, illetve az energetikát „nyelte el” a globaloprivatizáció folyamata. Az élet alapvető feltételeinek kiárusítása után sorra került a pénzügyi és bankrendszer, a biztosítási és a nagy infrastrukturális rendszerek. Most pedig a legkényesebb szférát, az emberi létezés fizikai és szellemi alapjait jelentő oktatási és egészségügyi rendszert szolgáltatják ki a globaloprivatizátoroknak. Ez a kegyelemdöfés.
az alapvető kérdés az volt, hogy miért ezekkel van tele a média.varga tamás írta: Itt nem kormányokról, meg globalizációról van szó, meg, hogy Mo-ot nem is a magyar kormány irányítja. Ez hülyeség. A kormány nem mondhatja meg, mit nézzél, mit vásároljál, hol vásároljál.
Vito!
Az OMV példa rossz, és ezer sebből vérzik. Mert akkor mit szóljanak a bolgárok, a horvátok, a románok, a szlovákok a MOL és az OTP itteni terjeszkedését látva. Ugyanaz, csak pepitában.
Ezt már régebben is belinkletem, akkor is szégyen volt, most is az. Nekem nincs bajom vele, de MIT KERES AZ ILYEN A MÉDIÁBAN? Áhh...La Pulga írta:Sebestyén Balázsról jut eszembe, hasonló videóvarga tamás írta:Kedves Barátaim!
arcátlanság netovábbja, hogy ilyen Balázs-féle hülyegyerek kvízműsort vezethet
+ 18
Sebestyén Balázsról jut eszembe, hasonló videóvarga tamás írta:Kedves Barátaim!
arcátlanság netovábbja, hogy ilyen Balázs-féle hülyegyerek kvízműsort vezethet
emlékszem, persze! én alapvetően optimista vagyok, úgyhogy bízok abban, hogy ennek mi magunk fogunak gátat szabni.Zozzy 5 írta:Egyébként emlékszel Zoli, hogy fórumtalin miről beszélgettünk este azon a beülős helyen? Pont erről. Te akkor azt mondtad, hogy az emberek előbb utóbb rá fognak jönni, hogy becsapják őket, és nem fogják ezt hagyni. Én nem voltam benne biztos. A vidi után hogy érzed?
Megdöbbentő. Hátborzongató. Félelmetes.
Maga ez a megnyilvánulás nekem nagyon is rendben van! Egyetlen bajom, hogy ezt az a Havas mondja, aki gyakorlatilag ugyanakkora egy ..... mint pákó, annyi különbséggel, hogy neki van esze ahoz, hogy árnyaltan sz.opassa a népet, Pákónak meg nincs, és nyiltan kimondja!Vito írta:http://www.youtube.com/watch?v=VkwH8UoUdZE
le a kalappal havas előtt! -teljesen igaza van
18+
A vidi megnézése után már én is...Vito írta:én ezt annál undorítóbbnak tartom.Globalizáció...
Globalizáció...Vito írta: nem ez kell az embereknek, hanem ez van.
megmondják, hogy mit nézzél a TV-ben, megmondják, hogy mit egyél, hogy honnan vásárolj, hogy milyen és mennyi gyógyszert vegyél be!
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7336473908
ez egy érdekes videó ennek a lehetséges hátteréről (bár én is csak most kezdem el nézni, de az eleje alapján erről szól!).
személyszerint abszolút hihetőnek tartom azt, hogy nem mi állampolgárok , de mégcsak nem is a mindenkori legitim kormány dönt egy-egy ország dolgairól. az életünkről sokkal magasabb körökben határoznak.
szomorú
nem ez kell az embereknek, hanem ez van.Zozzy 5 írta:Azért, mert ez kell az embereknek, ettől nő a nézettség, és ezen fognak röhögni a gyerekek az iskolában és megnézni a következő adást is.
Szégyen!
Havas![]()
Azért, mert ez kell az embereknek, ettől nő a nézettség, és ezen fognak röhögni a gyerekek az iskolában és megnézni a következő adást is.Aprieto írta:Amekkora tahó ez a Havas, olyan igaza volt, mikor megmondta a magáét.
Csak tudnám, hogy hogy a rákba lehet a Magyar TV-ben egy nigériai bennszülött a legnagyobb sztár, akinek a kötőszava a 'szás meg a kumma meg a f'sz... ez senki mást nem minősít, csak a TV-seket ÉS a magyarokat....
ha már havasnál tartunkVito írta:http://www.youtube.com/watch?v=VkwH8UoUdZE
le a kalappal havas előtt! -teljesen igaza van
18+
És hsz számaid alapján(amiket nem ugy ismertem meg az utóbbi időben hogy csak szimpla gyüjtögetés lenneLa Pulga írta:Pont ma,hogy egy éve regisztráltam ide!