Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
PCsabi
aka Game90

2008.01.08. 18:29:30

Ott kezdődnek a problémák, hogy egyesek szerint még így is milyen 'frankó' gyerek... :oops: :roll:
Zozzy 5 a Póker topicban írta:még elmegyek és elkenem a szátokat 8)
Na, azért... :roll:
:lol:
VIII.Henrik írta:amelyek láttán a "célpontok" elhiszik, hogy az az árú valóban elengedhetetlen, létfontosságú az életükben
Ezért is nyomatnak annyi reklámot a gyerekeknek. Mivel ők a legjobban befolyásolhatóak...

Zolival pedig maximálisan egyetértek.
+ megnéztem azt a Csernobilról szóló linkedet. Félelmetes! :shock:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.01.08. 18:19:33

Ezeket a népbutító adásokat a reklámokhoz lehet hasonlítani (igazából egy tőből fakad a kettő), amelyekben a cégek a termékeiket erőltetik az emberekre úgy, hogy azokra nincs feltétlen szükségük, amelyek láttán a "célpontok" elhiszik, hogy az az árú valóban elengedhetetlen, létfontosságú az életükben. Így 1-1 termék az évek folyamán már nem luxuscikk, egzotikum lesz a családok számára, amit az év néhány neves napján megengedhetnek maguknak, hanem egy létfontosságú elemmé válik, amelynek hiánya esetén szinte függőségi tünetek jelentkeznek.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 18:07:23

varga tamás írta: Itt nem kormányokról, meg globalizációról van szó, meg, hogy Mo-ot nem is a magyar kormány irányítja. Ez hülyeség. A kormány nem mondhatja meg, mit nézzél, mit vásároljál, hol vásároljál.
Emlékezzünk, hogy már az első és második kormányzati időszakban az élet legalapvetőbb feltételeit, az élelmiszer-gazdaságot, a gyógyszeripart, illetve az energetikát „nyelte el” a globaloprivatizáció folyamata. Az élet alapvető feltételeinek kiárusítása után sorra került a pénzügyi és bankrendszer, a biztosítási és a nagy infrastrukturális rendszerek. Most pedig a legkényesebb szférát, az emberi létezés fizikai és szellemi alapjait jelentő oktatási és egészségügyi rendszert szolgáltatják ki a globaloprivatizátoroknak. Ez a kegyelemdöfés.
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 17:50:38

varga tamás írta: Itt nem kormányokról, meg globalizációról van szó, meg, hogy Mo-ot nem is a magyar kormány irányítja. Ez hülyeség. A kormány nem mondhatja meg, mit nézzél, mit vásároljál, hol vásároljál.
Vito!
Az OMV példa rossz, és ezer sebből vérzik. Mert akkor mit szóljanak a bolgárok, a horvátok, a románok, a szlovákok a MOL és az OTP itteni terjeszkedését látva. Ugyanaz, csak pepitában.
az alapvető kérdés az volt, hogy miért ezekkel van tele a média.
erre két lehetséges magyarázat van:
-ezt igényli a nép
hogy igénylhette a nép Pákót, ha nem is ismertük? csak 1-2 haknin adta elő a hülye nótáit, a lakosság elenyésző kisebbsége előtt volt csak ismert. aztán valamiért műsorokba hívták, aztán megint és megint. és ne mondd, hogy azért, mert igény van rá!
-ezt kell nézni az embereknek. a videóban benne van ennek a miértje és hozzám ez sokkal közelebb áll.

az én fiatalkoromban is leültek az emberek a TV elé. az egypártrendszerben is és a rendszerváltás után is. akkor is megvolt a nézettség, ugyanúgy leült x millió ember egy ki-mit-tud, vagy egy Egri János, Vitray, Vágó műsor elé.
csak a maitól eltérően akkor értéket sugároztak és szórakoztattak. a mai műsorok (nagy része) pedig csupán ellenérzéseket kelt az emberekben és témát szolgáltat a virágzó bulvársajtónak!

a kérdésem az, hogy ki a fene igényelte, hogy a régi, értékes vetélkedők helyett, vagy filmek (legyen az akár egy Knight Rider, Minden lében két kanál ...) helyett Győzikét, VV-t, vagy értéktelen vacak vetélkedőt nézzek :?: :?: :?:
senki

a MOL-os témához:
Magyarként nem érdekel sem a bolgárok, sem a szlovákok, sem a horvátok, sem a románok problémája! fordítva sem emlékszem ilyenre. meg lett volna a lehetőségük, hogy
a bankjaikat, olajtrösztjeiket megvédjék a magyar tőkétől, de nem éltek vele. vagy azért, mert ostobák voltak, vagy azért, mert nem látták meg ezekben a cégekben azt, amit a MOL és az OTP meglátott!
az OMV is megpróbálta, nem jött be neki, most meg tele van a TV a szánalmas reklámjaikkal.
a legjobban jövedelmező félig állami cégről beszélünk.

mégegyszer:
nem kell és nem szabad feltételek nélkül elhinni a videóban elhangzott minden egyes szót, de figyelve a mai világot, én semmiképpen sem intézem el egy kézlegyintéssel :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.08. 17:38:31

La Pulga írta:
varga tamás írta:Kedves Barátaim!
arcátlanság netovábbja, hogy ilyen Balázs-féle hülyegyerek kvízműsort vezethet
Sebestyén Balázsról jut eszembe, hasonló videó
+ 18
Ezt már régebben is belinkletem, akkor is szégyen volt, most is az. Nekem nincs bajom vele, de MIT KERES AZ ILYEN A MÉDIÁBAN? Áhh...
Most meg olyan átérzéssel adja tanácsát a váló pároknak a fergeteges műsorában, régebben meg odament egy kiscsajhoz és $zopatta a tévé előtt. Csak nekem nem kristály tiszta ez a gyerek?

Egyébként amit most vezet, azt nem nevezném kvíznek. Látszik, hogy nincs előszűrés, csak behívnak két palit az utcáról. Látszik is a színvonalon. Múltkor a !FELNŐTT PALI! nem tudta, hogy Nyilas Misi milyen diák nem szeretne lenni... :idea: Arra megy ki az egész, hogy a hülye nézőket szórakoztassák, a műveltség tizedleges.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.01.08. 17:33:09

varga tamás írta:Kedves Barátaim!
arcátlanság netovábbja, hogy ilyen Balázs-féle hülyegyerek kvízműsort vezethet
Sebestyén Balázsról jut eszembe, hasonló videó
+ 18
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.08. 17:13:14

Kedves Barátaim!
Én már évek hosszú sora óta az RTL Klub, a TV2 ilyen tartalmú szennyesét nem nézem. És úgy gondolom, hogy normális, értelmes ember ilyesmit nem néz meg. Ez nerm globalizáció, ez bunság, ez tahóság, ez gyalázatosan undorító. E két kereskedelmi csatorna színvonala egy 100-as skálán nem éri el az 1-et. A nézőket marháknak, szellemi szegénylegényeknek, mentálisan retardált valakiknek nézik. Nálam a Valo(g) Világ és a Big Brother nevű tébolyda verte ki végleg a biztosítékot. Stohl Andrást is akkor húztam le - képletesen - a WC-n, mert úgy gondoltam: egy valamirevaló színész ilyesmihez nem adhatja a nevét, a képét, semmi pénzért. Az meg az arcátlanság netovábbja, hogy ilyen Balázs-féle hülyegyerek kvízműsort vezethet - még a tévé közelébe sem szabadna engedni. Fekete Pákó pedig egy hülye, majom, akinek az IQ-ja vetekszik egy papucsállatka szellemi szintjével.
Az a baj, hogy az emerek már nem akarnak gondolkodni, nem óhajtanak értelmes dolgokkal foglalkozni. Barátok közt, meg hasonlóan "magvas" sorozatok érdeklik, mert ott nem kell használni az eszemet. De, mit várunk el az emberektől, ha a Mindent vagy semmit-ben, felteszik azt a kérdést, hogy: "Melyik versünk alcíme A Magyar nép zivataros századaiból" és a játékosnak halvány fogalma sincs róla. Miről beszélünk? Hova jutottunk? Vagy. Két vagy három éve egy baráti társasgban szilvesztereztem, és mikor éjfélkor felcsendült a Himnusz, én felálltam, s megszólal az egyik ismerős: "Na, ne má', hogy felállsz". Én szégyelltem magam.
Itt nem kormányokról, meg globalizációról van szó, meg, hogy Mo-ot nem is a magyar kormány irányítja. Ez hülyeség. A kormány nem mondhatja meg, mit nézzél, mit vásároljál, hol vásároljál.
Vito!
Az OMV példa rossz, és ezer sebből vérzik. Mert akkor mit szóljanak a bolgárok, a horvátok, a románok, a szlovákok a MOL és az OTP itteni terjeszkedését látva. Ugyanaz, csak pepitában.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 16:38:41

...apróság, hülyeség, de az OMV agresszív felvásárlási szándéka óta (meg akarták venni a tőzsdén keresztül a MOL-t) OMV benzinkút tájára sem nézek és, ha lehet akkor mindenkinek ezt szoltam ajánlani
:D
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 16:34:05

Zozzy 5 írta:Egyébként emlékszel Zoli, hogy fórumtalin miről beszélgettünk este azon a beülős helyen? Pont erről. Te akkor azt mondtad, hogy az emberek előbb utóbb rá fognak jönni, hogy becsapják őket, és nem fogják ezt hagyni. Én nem voltam benne biztos. A vidi után hogy érzed?
emlékszem, persze! én alapvetően optimista vagyok, úgyhogy bízok abban, hogy ennek mi magunk fogunak gátat szabni.
egyébként mostanában gyakran beszélgetek ilyen kérdésekről a baráti körömben (van köztük politikus is) és legalább annyi pozitívumot látok, hogy ezeket a háttérben zajló dolgokat legalább ismeri és felismeri a mai fiatalság.
az idősebb generációról -legalábbis az átlagemberről (<---rossz szó)- nem igazán mondható el.
azért nem szabad minden szót elhinni a videóból, vagy legalábbis nem érdemes!!! (ennyire azért legyen óvatos az ember) -de az alapvető meglátásokkal maximálisan egyetértek!

kiindulópontnak ez mindenképpen jó :!:
a többi pedig rajtunk múlik
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.08. 16:06:32

Megdöbbentő. Hátborzongató. Félelmetes. :shock:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 15:13:40

Vito írta:http://www.youtube.com/watch?v=VkwH8UoUdZE

le a kalappal havas előtt! -teljesen igaza van

18+
Maga ez a megnyilvánulás nekem nagyon is rendben van! Egyetlen bajom, hogy ezt az a Havas mondja, aki gyakorlatilag ugyanakkora egy ..... mint pákó, annyi különbséggel, hogy neki van esze ahoz, hogy árnyaltan sz.opassa a népet, Pákónak meg nincs, és nyiltan kimondja!
Nekem az a pap ne prédikáljon vizet amelyik bort iszik!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.08. 15:08:09

Vito írta:
Globalizáció...
én ezt annál undorítóbbnak tartom.
A vidi megnézése után már én is...

Egyébként elképesztő a videó, nem is nagyon kell mit hozzátenni. Mindenki nézze meg és gondolkodjon magában. Szüleimmel mindenképp megnézetem.

Egyébként emlékszel Zoli, hogy fórumtalin miről beszélgettünk este azon a beülős helyen? Pont erről. Te akkor azt mondtad, hogy az emberek előbb utóbb rá fognak jönni, hogy becsapják őket, és nem fogják ezt hagyni. Én nem voltam benne biztos. A vidi után hogy érzed?
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 14:25:40

Globalizáció...
én ezt annál undorítóbbnak tartom.
a videót pedig érdemes megnézni, persze akit érdekel :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.08. 14:19:31

Vito írta: nem ez kell az embereknek, hanem ez van.
megmondják, hogy mit nézzél a TV-ben, megmondják, hogy mit egyél, hogy honnan vásárolj, hogy milyen és mennyi gyógyszert vegyél be!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7336473908
ez egy érdekes videó ennek a lehetséges hátteréről (bár én is csak most kezdem el nézni, de az eleje alapján erről szól!).

személyszerint abszolút hihetőnek tartom azt, hogy nem mi állampolgárok , de mégcsak nem is a mindenkori legitim kormány dönt egy-egy ország dolgairól. az életünkről sokkal magasabb körökben határoznak.

szomorú
Globalizáció...
Hát igen, ez van, de mára eljuottunk arra a szintre is, hogy örülnek neki az emberek, hogy ezt nézhetik.

A vidit megnézem, bár úgylátom elég hosszú.
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 14:14:00

Zozzy 5 írta:Azért, mert ez kell az embereknek, ettől nő a nézettség, és ezen fognak röhögni a gyerekek az iskolában és megnézni a következő adást is.
Szégyen!

Havas :arrow: =D>
nem ez kell az embereknek, hanem ez van.
megmondják, hogy mit nézzél a TV-ben, megmondják, hogy mit egyél, hogy honnan vásárolj, hogy milyen és mennyi gyógyszert vegyél be!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7336473908
ez egy érdekes videó ennek a lehetséges hátteréről (bár én is csak most kezdem el nézni, de az eleje alapján erről szól!).

személyszerint abszolút hihetőnek tartom azt, hogy nem mi állampolgárok , de mégcsak nem is a mindenkori legitim kormány dönt egy-egy ország dolgairól. az életünkről sokkal magasabb körökben határoznak.

szomorú
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.08. 13:56:44

Aprieto írta:Amekkora tahó ez a Havas, olyan igaza volt, mikor megmondta a magáét.

Csak tudnám, hogy hogy a rákba lehet a Magyar TV-ben egy nigériai bennszülött a legnagyobb sztár, akinek a kötőszava a 'szás meg a kumma meg a f'sz... ez senki mást nem minősít, csak a TV-seket ÉS a magyarokat.... :evil:
Azért, mert ez kell az embereknek, ettől nő a nézettség, és ezen fognak röhögni a gyerekek az iskolában és megnézni a következő adást is.
Szégyen!

Havas :arrow: =D>
GoDJonzen

2008.01.08. 12:53:07

Azt bírtam mikor Claudiácskával összeveszett Havas! Teljesen igaza van! Nagyképű az oké de igaza van! Nélküle egy xer a Mokka! :D
Jogosen dühödött fel!
Aprieto

2008.01.08. 12:51:04

Amekkora tahó ez a Havas, olyan igaza volt, mikor megmondta a magáét.

Csak tudnám, hogy hogy a rákba lehet a Magyar TV-ben egy nigériai bennszülött a legnagyobb sztár, akinek a kötőszava a 'szás meg a kumma meg a f'sz... ez senki mást nem minősít, csak a TV-seket ÉS a magyarokat.... :evil:
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.08. 12:42:03

Vito írta:http://www.youtube.com/watch?v=VkwH8UoUdZE

18+
ha már havasnál tartunk

http://www.youtube.com/watch?v=Y7GVYFHyTZY

:lol:
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 12:09:07

http://www.youtube.com/watch?v=VkwH8UoUdZE

18+
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.01.07. 21:29:52

La Pulga írta:Pont ma,hogy egy éve regisztráltam ide! :)
És hsz számaid alapján(amiket nem ugy ismertem meg az utóbbi időben hogy csak szimpla gyüjtögetés lenne :P )elég sűrün látogatod az oldalt és tevékeny részt is válalsz a fórum "szebbítésében"(értsd:bannerok :wink: ). Szóval szerintem nyugodtan kijelenthetem a modik helyében is hogy veled csak több lett eme fórum. :wink:
Primitive
Entrenador del Barça

2008.01.07. 21:24:57

La Pulga írta:Pont ma,hogy egy éve regisztráltam ide! :)
Gratu Tesvíííííííííír :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.01.07. 21:22:30

Pont ma,hogy egy éve regisztráltam ide! :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.06. 23:08:24

Ha már hátsó rázásnál tartunk:

http://www.youtube.com/watch?v=4Mf_PTB8juc

Ennél durvábban rázni még senkit nem láttam!
Capoeirázok én is, és van néha, nagy ritkán (sajnos) samba is, azok jók szoktak lenni, de igy még senki nem rázta a csoportunkban, bár elégedettek lehetünk mi is, de ezt überelni nem lehet...
:lol: :lol:

G
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lezárt