Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
még egy kicsit pöcsölünk és gondolkodhatunk egy lipcsei-ferenczi-dárdai igazoláson...Xavinho írta:Out:Jorquera, Sylvinho,Gudjohnsen
In: Filipe,Henrique,Mascherano,Robinho
Bővül(ne) a kispad,kiegészül(ne) a baloldal,versenyhelyzet...
Nem hiszem,h összesen 50-60 millánál többe kerülne a négy játékos,ha az eladásokat is belevesszük. Nem hiszem el,hogy nincs ennyi pénze a klubnak, frissítésre meg szükség van - amit nem úgy kellene megoldani,hogy a legjobb góllövőt (Eto'o ) kicseréljük.
Nem hinném hogy a Konf. Kupa olyan sokat nyomna egy játékos árán de nekem legyen igazam és hozzuk el őt max 40milláértbali 15 írta:Mascherano nem kell ide ha van egy Toure és egy Rafa.
Robinho most a konf. kupán egy kicsit feljebb viszi az értékét..
Guardiola azért akarja sztem Mascherano-t mert akkor Iniestat felteszi Henriy helyére Mascherano pedig vagy az ő posztján vagy pad.Küllönben én se örülnék neki.danko94 írta:Nem értem, miért nm Ribery ért adunk mondjuk 50 et, vagy Robinhoért 40 et, inkább ezért a Mászkeránóért 35 öt![]()
![]()
![]()
Látványosan ki van égve, de új csapatban kaphat új impulzusokat. Egyébként meg annyira vkp, mint Xavi.lionelmessi19 írta:Pirlo? Atyavilág.
MI a búbánatért vennénk egy kivénhedt védekező középpályást ?
Akik még mindig Masche-n háborognak: szvsz ezis csak egy újságírói koholmány.
Felejtsétek el hogy középpályára bárkit is igazolunk. 10szer fontosabb igazolásokkal sem állunk sehogy, mert iszonyat kemény most a piac felső rétege.
Ha mégis igazolnánk, akkor is támadó középpályást.
Nincs olyan agyalágyult a vezetőségünk, ami az eddigieket illeti, hogy egy amúgy is gyakorlatilag túlzsúfolt posztra pénzért vennének bárkit is.
hát nem tudomMaster19 írta:Ujabb Mascherano cikk
Hát nekem nem kéne az tuti..nem is értem mért jött szóba a neve még a médiánál is.Arra a posztra semmi erősités nem kell
Azért ennyire barmok ne legyünk már! Tényleg nem kifejezetten hiányposzt a vkp és odaadni érte Bojan-t is... Ha ezt Laportáék meghúzzák nem hiszem,hogy nőne a népszerűségük... Inkább azon fáradoznának,h találjanak egy jó baloldali támadót meg 2 védőt. Mascherano maximum akkor lenne jó,ha Gudjohnsent adnánk érte.Master19 írta:Ujabb Mascherano hír
Hát nekem nem kéne az tuti..nem is értem mért jött szóba a neve még a médiánál is.Arra a posztra semmi erősités nem kell
Csak Bojant NE!Master19 írta:Ujabb Mascherano hír
Eléggé naprakészek a fiúk odaát.
Hát sztem hír hatalmas kacsa egyrészt Mascherano nem ér ennyit másrészt meg ha jól tom akkor a Daily Mail sem túl hiteles.Tomsa írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/li ... 2451.html?
na már csak az kéne, hogy Bojan-t is belekeverjék ebbe az ügybe...