na majd meglátjuk,hogy hogy álltok jövőre anyagilag,ha nem nyerek semmit.mondjuk nektek könnyű dolgotok van.perez a nagy sikkasztó bajnok!

Hát ya,minket nem pénzelt az állam.Swineherd írta:mi nem úgy álunk anyagilag, mint ti, úgyhogy nekünk ilyenek miatt nem kell aggódnunk...Zsolti írta:majd idén sem nyernek semmit és tele lesznek adóssággal,mert a játéksóosoknak meg valamiből élniük kell!úgyhogy vegyék csak a világsztárokat!
mi nem úgy álunk anyagilag, mint ti, úgyhogy nekünk ilyenek miatt nem kell aggódnunk...Zsolti írta:majd idén sem nyernek semmit és tele lesznek adóssággal,mert a játéksóosoknak meg valamiből élniük kell!úgyhogy vegyék csak a világsztárokat!
Persze! Amióta Morientes elment, azóta Perez csatárhiányban szenved!Kitfisto írta:Én most nagyon nem értek valamit.Megakarják venni Robinhot de Owent is ott akarják tartani?!![]()
diogót én tegnap láttam a river meccsen(igaz egyről beszélünk???)és nem nyomta rosszul!mrmonster írta:Pablo Garcia-t láttam már játszani. Hát nem azt a hűdenagytehetség benyomását keltette.Badi írta:úgytűnik pereznek megjött az esze, és hasznos embereket vesz sztárok helyett![]()
Diogo-t még nem láttam játszani.
Pablo Garcia-t láttam már játszani. Hát nem azt a hűdenagytehetség benyomását keltette.Badi írta:úgytűnik pereznek megjött az esze, és hasznos embereket vesz sztárok helyett![]()
És akkor Pavón-Raul Bravo lesz a Real védelmeZsolti írta:menjen Samu!bár tegnap azt olvastam,hogy maradni fog!na mindegy,de ha robinho meg hozzátok,akkor nyilvánvaló,hogy Samuelnek mennie kell!Swineherd írta: Szerintem ezt a vezetők is tudják, úgyhogy biztosan nem lesz túltelítettség. Magyarán vagy honosítunk, vagy Samu megy...
menjen Samu!bár tegnap azt olvastam,hogy maradni fog!na mindegy,de ha robinho meg hozzátok,akkor nyilvánvaló,hogy Samuelnek mennie kell!Swineherd írta: Szerintem ezt a vezetők is tudják, úgyhogy biztosan nem lesz túltelítettség. Magyarán vagy honosítunk, vagy Samu megy...
Csak Samuel meg valószínű, h megy az InterbeZsolti írta:lényegtelen,mert akkoris van már 3non EU-s otok.Swineherd írta:A két érkezőnek van papírja...Zsolti írta:veszik a sok unión kívülit!
P.Garciának van papírja???
Diogónak tuti,hogy nincs,Robinhonak sem lesz,Samuelnek sincs,Ronaldonak sem,RC-nak sincs.
Szerintem ezt a vezetők is tudják, úgyhogy biztosan nem lesz túltelítettség. Magyarán vagy honosítunk, vagy Samu megy...Zsolti írta:lényegtelen,mert akkoris van már 3non EU-s otok.Swineherd írta:A két érkezőnek van papírja...Zsolti írta:veszik a sok unión kívülit!
Diogónak tuti,hogy nincs,Robinhonak sem lesz,Samuelnek sincs,Ronaldonak sem,RC-nak sincs.
lényegtelen,mert akkoris van már 3non EU-s otok.Swineherd írta:A két érkezőnek van papírja...Zsolti írta:veszik a sok unión kívülit!
A Madrid hivatalos honlapján is fenn van Robinho jövetele, tehát biztos, hogy jön. Oda csak a 100%-os dolgokat pakolják fel...LG írta:Hát akkor ugylátxik Robinhot (min. 1 évre) el kell felejteniukMonnyuk engem nem érdekelne ha mégis oda menne
tegnap olvastam,hogy samuel marad.LG írta:En ugy tobb carlos és ronaldo idén megkapjákZsolti írta:veszik a sok unión kívülit!
Diogónak tuti,hogy nincs,Robinhonak sem lesz,Samuelnek sincs,Ronaldonak sem,RC-nak sincs.Samuel ugy néz ki eligazol, Robinho még nem biztos, marad Diogo és P. Garcia.
En ugy tobb carlos és ronaldo idén megkapjákZsolti írta:veszik a sok unión kívülit!
Jah..Ricardinhot is meg akarják szerezniBadi írta:úgytűnik pereznek megjött az esze, és hasznos embereket vesz sztárok helyett![]()