Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az lenne csak az igazi erősítés, ha Hleb és Villa (szerintem Realba megy) mellett Mancini/Silva és Moutinho is jönneMental_Theo írta:hleb és villa? és mi lesz silvával, vagy benzemával, moutinhoval?
mondjuk pletykalap...
Azért azt vicces kijelenteni, h Mancini nem Barca szintű játékos, de Moutinho az azDaNNy írta: NEM KELL. én nem tartom BArca szintü játékosnak..Inkabb egy Moutinho-ra koncentráljunk !
Trezeguet a vilag egyik legjobb csatara ha valakivel lehetne potolni Eto'o-t akkor az o, egyetlen hibaja hogy mar nem fiatal es hosszu tavon nem lehet szamolni vele, de Benzemat vagy Adebayort jobbnak titulalni? Nem egy szint lehet hogy felnonek Trezeguet szintjere de ez meg csak lehetoseg. Villa viszont valoban nem lenne rossz valasztas, bar szerntem o sem annyira jo mint Trez. de joval fiatalabb es spanyol.dickricsi írta: Most már a támadószekciót kell erősíteni, de sok lehetőség nincs. Ibra, Adebayor, Benzema, Drogba kiesett, nem Trezeguet-vel kéne Eto'o-t pótolni, mert nem elég, hogy 4 évvel idősebb, de sztem jóval gyengébb Samu-nál. Huntelaar marad a klubjában, így talán David Villa lehetne a (szinte egyetlen) legjobb megoldás. Ami azért is lehetővé válhatna, mert a madrid most minden erejét CRonaldo megszerzésére koncentrálja.
Előre Villa-ért és Silva-ért!
Azulgrana para siempre!!!
A világ legjobb szélsővédője? Hááát nemtom. Igaz h kemény, aggresszív, sokat fut, jól is lő (más kérdés hányszor kerül kapu elé). De sokszor túl kemény(durva), túlpörögDaNNy írta:Alves miért kellett? akkor soroljam?xbalix írta:29 millió Alvesért... hát nemtom. Plusz még 6 ha sikeresek leszünk. Kumma sok.Alves jó, de nem ennyire. Kíváncsi vok ki adna még ennyit egy jobbhátvédért. Talán Abramovic bátyó és a Margit, de tőlük ezt már megszokhattuk.
Csodálkozom rajta h pl a valenciai Miguel neve nem is volt benne a pakliban, és más se nagyon. Pedig jó sztem és meg is lehetett vna szerezni, mert a Valencia bajban van, sztem 15 milliónál nem lett volna több. Lahm is 20 körül meg lehetett volna. De nem
Nekünk Alves kellett.
![]()
![]()
Nem tudom, de tényleg. Jó, de nem fogja megváltani a világot, főleg nem a Barcát. Egy jobbhátvédtől hogy is várhatnánk ilyet?
1. világ legjobb szélsővédője
2.gyors,jó rúgótechnika,győzniakarás,motivált,hatalmas teherbírás
3.Látszik rajta,hogy érzi a spanyol ligát és van benne tapasztalta.
4. Bármeyik csapat adott volna érte ennyit,akinek védő baja van ! (szerintem)
Azért írtam,hogy felesleges vacilálni Mancinin és,hogy Moutinhora koncentráljunk, mert én Mancinit nem tartom Barca szintü játékosnak és felesleges még a gondolatainkat is rávetni,sokkal inkább egy olyan tehetséggel kéne foglalkozni mint Moutinho. Silva-val meg én is szimpatizálok ő jöhetne Dinho helyére,de meglátásom szerint Dinho marad ,az más kérdés,hogy hogyan...fcjoc írta:Olyan nehéz felfogni hogy Moutinho és Mancini nem egy poszt ?!Mancini/Silva jöhet Dinho helyett, Moutinho meg Deco helyett.. előre meg Villa vagy Benzema Eto'o pótlására.. mit kell ezen annyit variálnotok jajjj
Zárójel nem padot jelent nálam, hanem,hogy az edző forma alapján dönt a 2 között.Perrero írta:nem rossz, de 2 apróságDaNNy írta:akik kellenek még: Hleb,Benzema, Moutinho(Silva)
és akkor egy ilyesmi kezdő:
VV,Alves,Puyol,Milito(casceres),Abidal,Xavi(toure,keita),Hleb(ini), Silva(Moutinho),Messi,Henry,Benzema(Eto'O)
a felállás vmi 4-1-3-2
1. HA Eto'o marad akkor nehogymár ő padozzon...
2. Iniestát se kéne padra tenni
Alves miért kellett? akkor soroljam?xbalix írta:29 millió Alvesért... hát nemtom. Plusz még 6 ha sikeresek leszünk. Kumma sok.Alves jó, de nem ennyire. Kíváncsi vok ki adna még ennyit egy jobbhátvédért. Talán Abramovic bátyó és a Margit, de tőlük ezt már megszokhattuk.
Csodálkozom rajta h pl a valenciai Miguel neve nem is volt benne a pakliban, és más se nagyon. Pedig jó sztem és meg is lehetett vna szerezni, mert a Valencia bajban van, sztem 15 milliónál nem lett volna több. Lahm is 20 körül meg lehetett volna. De nem
Nekünk Alves kellett.
![]()
![]()
Nem tudom, de tényleg. Jó, de nem fogja megváltani a világot, főleg nem a Barcát. Egy jobbhátvédtől hogy is várhatnánk ilyet?
Szerintem nem lenne jóAlberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ncini.html
ehez mit szóltok?? sztetek milyen lenne???
szerintem sincs közé egymáshoz a két dolognak...mert a Barca már évek óta megakarta venni Alves-tGomezinho írta:Szerintem meg semi köze a kettőnek egymáshoz!Pedro10 írta:"Azt gondolom, hogy ha Laporta ellen most nem gyűjtötték volna az aláírásokat, akkor a Barca nem adott volna érte ennyit és nem is sikerült volna megvenni,"
Ezt jól látod.
NEM KELL. én nem tartom BArca szintü játékosnak..Inkabb egy Moutinho-ra koncentráljunk !Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ncini.html
Szerintem meg semi köze a kettőnek egymáshoz!Pedro10 írta:"Azt gondolom, hogy ha Laporta ellen most nem gyűjtötték volna az aláírásokat, akkor a Barca nem adott volna érte ennyit és nem is sikerült volna megvenni,"
Ezt jól látod.
Szerintem nem lenne jóAlberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... ncini.html