Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Enrique írta:Hé, ezt én akartam elsütni, ebben a pillanatban...
Egyszer már a Fradi pálya közepét is felszentelte...nagy arc kutya
az újpest pályáját már így is ellepte a [auto_cenzúra] gondolom azé vitte oda!Mocskos lilák!
![]()
![]()
Ez az, jo kutyaSzandi írta: Egyszer már a Fradi pálya közepét is felszentelte...nagy arc kutya.![]()
![]()
FORCA BARCA! FORCA BARCA!Szandi írta:Ez a kutyám, úgy hívják, hogy Barca, szal nem leszólni szegény állatot!Primitive írta:Szandi, milyen avatar ez már?![]()
![]()
Egyébként nagyon aranyos, csak itt éppen fürdetés közben van..
Akkora forma. Szokta velünk nézni a meccseket, és mikor mondja a kommentátor, hogy a Barca... akkor mindig odafigyel!
Meg szokott velünk meccsekre is járni.
Egyszer már a Fradi pálya közepét is felszentelte...nagy arc kutya.![]()
+ off: http://www.torrentreactor.net/torrents/ ... .ZigiLemez
Nem azért, hogy ezen a gonosz oldalon akartam volna letölteni, csak véletlen tévedtem oda..---, de ott jobb oldalon az a Barcás videó hogy kerül oda?![]()
Ez a kutyám, úgy hívják, hogy Barca, szal nem leszólni szegény állatot!Primitive írta:Szandi, milyen avatar ez már?![]()
![]()
Szia Főnökasszony! Azért jó nekik,mert az ilyen oldalakon nagyon fontos a fel/letöltési arány ,adott esetben ha a feltöltésed nem ér el egy bizonyos szintet ki is zárhatnak.Vannak trükkös programok amikkel úgy tehetsz mintha többet töltöttél volna fel mint valójában.Csak itt nagyon átestek a ló másik oldalára!Szandi írta:És ez miért jó nekik ez a csalás? Tamással egyetemben én sem nagyon értem
Ja dehogyis. Minden csoda 3 napig tart addig mindenki röhög rajta egyet, majd jön a bann. De addig szerez néhány vicces pillanatot, az a néhány agyalágyult. Persze sokan vannak akik okosan csinálják és csak néhány gigát csalnak egyszerre az szinte lenyomozhatatlan.Lionel85 írta:csak azért kérdem ezt, mert Drigót láthatóan feldühítette ez.
Természetesen.varga tamás írta:Dani!
Én megkérdezhetem, hogy mit takar ez? Biztos én vagyok elmaradott ebben, de nem tudom mit takar?
Valószínűleg soha,senki nem fog rájönni a csalásra..Drigo írta:Azért EHHEZ már tényleg pofa kell. Az aránycsalás egy dolog, de ez már egy kicsit túlzás.
Aki be van regelve majomra keressen meg már privibe kérdezni szeretnék valamit. KÉRDEZNI, nem kérni.
A reklám csapat. Már La Pulga is őket hírdeti.La Pulga írta: