Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 10-ből? Egyébként mindegy, úgy is minden ott dől el! Tudod amikor először voltam a legutóbbi tornán, akkor mi, a Barca sehol sem voltunk, hisz akkor ismertük meg egymást, és mi lett a vége...? EGY 2. hely!!!Charlie írta:Ya,hallottam hogy nem ti vagytok a legkeményebbek,szval húzzatok bele,titeket talán a 4.legerősebb csapastnak említettek.Silvanus írta:Jók az informátoraid Charlie, én nem is tudtam erről az egészről... és tudsz még valamit?Charlie írta:Pontosan úgy van Silvanus,és azokból a csapatokból csak 1 juthat be a tornára!Azért az 1helyért megy majd a harc a selejtezőkben nekik.
C.![]()
Mucsi - tudod, hogy hol keressem a Juve oldalán a képeket rejtő linket, mert nem találom?!!!... Mikor volt az a közös foci a Juvésokkal???
C.
Ya,hallottam hogy nem ti vagytok a legkeményebbek,szval húzzatok bele,titeket talán a 4.legerősebb csapastnak említettek.Silvanus írta:Jók az informátoraid Charlie, én nem is tudtam erről az egészről... és tudsz még valamit?Charlie írta:Pontosan úgy van Silvanus,és azokból a csapatokból csak 1 juthat be a tornára!Azért az 1helyért megy majd a harc a selejtezőkben nekik.
C.![]()
Mucsi - tudod, hogy hol keressem a Juve oldalán a képeket rejtő linket, mert nem találom?!!!... Mikor volt az a közös foci a Juvésokkal???
Köszi!mucs1 írta:Igazábol erről már beszéltünk foci után a srácokkal, csak te mindig sietsz haza az asszonyhoz, igy erről lemaradsz. Olvasd el a forumot részletesen, van 1-2 érdekes táblázatuk, pl. olyan, ahol csak 1 és 0 osztályzat van. nem kell megijedni, nem olyan komoly ez, ha megnézed, végig szivatják egymást!itt pedig a fényképes oldal:
http://startadsl.hu/akosh/
Jók az informátoraid Charlie, én nem is tudtam erről az egészről... és tudsz még valamit?Charlie írta:Pontosan úgy van Silvanus,és azokból a csapatokból csak 1 juthat be a tornára!Azért az 1helyért megy majd a harc a selejtezőkben nekik.
C.
Hát hogy gondolod?????Egyikőjük a Gábor, másik Rafael barátnője!Kis hamis, és még te sietsz mindig haza a fociról az asszonyhoz????Nahát!Silvanus írta:ÉN SEM KAPTAM MEG AZOKAT!!! LÉGYSZI GÁBOR nekem is küld már el, ha megvannak ! ! ! És mi van azokkal, amiket még a Juvésok elleni barátságos meccsen készítettek azok az ifjú, csini leánykák?!...Bercy írta:Helló!
Valaki küldje el nekem is a képeket, mert most nem akarom Norbit ezzel traktálni.
Köszi
Azokat is please...... vagy legalább a lányokról küldj egy pár képet!!!
ÉN SEM KAPTAM MEG AZOKAT!!! LÉGYSZI GÁBOR nekem is küld már el, ha megvannak ! ! ! És mi van azokkal, amiket még a Juvésok elleni barátságos meccsen készítettek azok az ifjú, csini leánykák?!...Bercy írta:Helló!
Valaki küldje el nekem is a képeket, mert most nem akarom Norbit ezzel traktálni.
Köszi
elküldtem mailben.Ronaldinho 17 írta:Kösz!!Csak az a gáz hogy nekem nincs semmi ilyesmi(world excel stb) a gépenhülye haverom csinálta a dolgokat még régebben és nem rakta fel....Mik a kérdések?
Töltsd le, majd Microsoft Excel-lel nyisd meg...Ronaldinho 17 írta:Jó lenne ha azok a képek is felkerülnének amik a szurkolói tornán készültekNekem nem jön be semmivel sem amit Norbi küldött,mivel kell megnyitni,mert a mozilla nem ismeri fel,vagy nem tudom