A Magyar Barca!
-
- Jugador d'estrella
Charlie, honnan szeded ezeket az infokat?és ha vannak még ilyenek, akkor azokat miért nem osztod meg velünk? 4. legerősebb csapat?majd a pályán dől el minden ugyis!na meg ha jol emléxem a juve a multkor is éppen ellenünk koppant elég nagyot!na persze silvanust kivéve nem bizzuk el magunkat, elég,ha ő beszél csak az aranyérmekről, sajnos illetve szerencsére elég erős csapatok vannak, nincs lefutott meccs, igy minden mérkőzés igen izgalmasnak igérkezik. feltéve ha nem lesz megint ilyen fiatal átlagéletkoru 1-2 csapat, pl. arsenal, mert akkor -nincs mit szépiteni- nekik nincs sok esélyük.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Director del Fútbol
A 10-ből? Egyébként mindegy, úgy is minden ott dől el! Tudod amikor először voltam a legutóbbi tornán, akkor mi, a Barca sehol sem voltunk, hisz akkor ismertük meg egymást, és mi lett a vége...? EGY 2. hely!!!Charlie írta:Ya,hallottam hogy nem ti vagytok a legkeményebbek,szval húzzatok bele,titeket talán a 4.legerősebb csapastnak említettek.Silvanus írta:Jók az informátoraid Charlie, én nem is tudtam erről az egészről... és tudsz még valamit?Charlie írta:Pontosan úgy van Silvanus,és azokból a csapatokból csak 1 juthat be a tornára!Azért az 1helyért megy majd a harc a selejtezőkben nekik.
C.![]()
Mucsi - tudod, hogy hol keressem a Juve oldalán a képeket rejtő linket, mert nem találom?!!!... Mikor volt az a közös foci a Juvésokkal???
C.
Azóta csak bővültünk, erősödtünk, ÉS... megismertük egymást, ami nagyon fontos!!! Szóval majd mi megmutatjuk, hogy hanyadikok akarunk lenni!!! Természetesen elsők, ez nem is kérdés! A legutóbbi torna elődöntője után már semmitől sem félek, hiszen akkor is torony magas esélyesként lépett ellenünk a pályára a Juve A csapata, és bizony nem mi sírtunk a lefújás pillanatában!?...

"Més Cuen un Club"
- Charlie
- Öreg Harcos
Ya,hallottam hogy nem ti vagytok a legkeményebbek,szval húzzatok bele,titeket talán a 4.legerősebb csapastnak említettek.Silvanus írta:Jók az informátoraid Charlie, én nem is tudtam erről az egészről... és tudsz még valamit?Charlie írta:Pontosan úgy van Silvanus,és azokból a csapatokból csak 1 juthat be a tornára!Azért az 1helyért megy majd a harc a selejtezőkben nekik.
C.![]()
Mucsi - tudod, hogy hol keressem a Juve oldalán a képeket rejtő linket, mert nem találom?!!!... Mikor volt az a közös foci a Juvésokkal???
C.
-
- Director del Fútbol
Köszi!mucs1 írta:Igazábol erről már beszéltünk foci után a srácokkal, csak te mindig sietsz haza az asszonyhoz, igy erről lemaradsz. Olvasd el a forumot részletesen, van 1-2 érdekes táblázatuk, pl. olyan, ahol csak 1 és 0 osztályzat van. nem kell megijedni, nem olyan komoly ez, ha megnézed, végig szivatják egymást!itt pedig a fényképes oldal:
http://startadsl.hu/akosh/

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Jók az informátoraid Charlie, én nem is tudtam erről az egészről... és tudsz még valamit?Charlie írta:Pontosan úgy van Silvanus,és azokból a csapatokból csak 1 juthat be a tornára!Azért az 1helyért megy majd a harc a selejtezőkben nekik.
C.

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Igazábol erről már beszéltünk foci után a srácokkal, csak te mindig sietsz haza az asszonyhoz, igy erről lemaradsz. Olvasd el a forumot részletesen, van 1-2 érdekes táblázatuk, pl. olyan, ahol csak 1 és 0 osztályzat van. nem kell megijedni, nem olyan komoly ez, ha megnézed, végig szivatják egymást!itt pedig a fényképes oldal:
-
- Director del Fútbol
Egyre érdekesebb dolgokat fedezek fel a Juvésok oldalán. Ha jól értelmezem, akkor azt csinálják, hogy a fórumon értékelik egymást! Van egy előre kreált, igen bő táblázat tulajdonságokkal teli (emberfogás, gyorsaság, kor, poszt....) és még vagy millió dolog, és ott valaki, vagy valakik beírják a megfelelő adatokat a csapat tagjairól, majd az alapján állítják össze a tornára készülő csapatot!!! Elég profinak tűnik, talán kissé túlságosan is ehhez az egészhez! Azért érdekes! Nem bíznak semmit a véletlenre......
.... persze itt kell megjegyeznem, hogy mi így is (mindenféle hasonló cécó nélkül) borsot törtünk, és fogunk is az orruk alá!!!! CSAK JÁTSZANI KELL!!!!
Jól mondom, azt ratatatta...???
.... persze itt kell megjegyeznem, hogy mi így is (mindenféle hasonló cécó nélkül) borsot törtünk, és fogunk is az orruk alá!!!! CSAK JÁTSZANI KELL!!!!

Jól mondom, azt ratatatta...???

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Pontosan én sem tudom, nekem a Norbi mondott olyat, hogy a Cselszkij és a Manchester(ebben nem vagyok biztos, lehet,h egy másik csapat) selejtezőt játszik egymással, és aki nyer, az jöhet a tornára, mert akkor különben tul sokan lennénk!asszem valami 10 csapat lenne a selejtező győztesével, de biztosat én sem tudok!
-
- Director del Fútbol
Te Mucsi - most olvasom a Juve szurkolói oldalán, hogy június végén lesz valami előslejtező a tornára, amelyen négy csapat vesz majd részt: a Chelsea, a Manchester, a Juve B, és a Milan!!! A győztes kvalifikálja magát a július 16-ai tornára!!! Erről tud valaki valamit?!... Ekkora lenne már a túljelentkezés a tornára, hogy előselejtezőket kell rá szervezni?!... MI PEDIG PERSZE EGYENES ÁGON LESZÜNK OTT, ez azért mindent elmond rólunk!!!! 

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Nyugi Mucsi, és az érintettek, csak viccelődöm, már azt sem szabad!?...
Hidd el nem hiába sietek haza a kedvesemhez!!! Imádom őt, és ő is engem, ha sietek haza...
Most megyek képeket vadászni a Juve oldalra - egyébként erről nem is tudtam, héjjjj!!!

Most megyek képeket vadászni a Juve oldalra - egyébként erről nem is tudtam, héjjjj!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Hát hogy gondolod?????Egyikőjük a Gábor, másik Rafael barátnője!Kis hamis, és még te sietsz mindig haza a fociról az asszonyhoz????Nahát!Silvanus írta:ÉN SEM KAPTAM MEG AZOKAT!!! LÉGYSZI GÁBOR nekem is küld már el, ha megvannak ! ! ! És mi van azokkal, amiket még a Juvésok elleni barátságos meccsen készítettek azok az ifjú, csini leánykák?!...Bercy írta:Helló!
Valaki küldje el nekem is a képeket, mert most nem akarom Norbit ezzel traktálni.
Köszi
Azokat is please...... vagy legalább a lányokról küldj egy pár képet!!!

Egyébként mondtam már, de leirom megint, hogy a juvesok oldalán a szurkoloi foci forumban van egy cim, ahol a juvésok által készitett fényképek találhatóak, kb. a felén mi is rajta vagyunk!
-
- Director del Fútbol
ÉN SEM KAPTAM MEG AZOKAT!!! LÉGYSZI GÁBOR nekem is küld már el, ha megvannak ! ! ! És mi van azokkal, amiket még a Juvésok elleni barátságos meccsen készítettek azok az ifjú, csini leánykák?!...Bercy írta:Helló!
Valaki küldje el nekem is a képeket, mert most nem akarom Norbit ezzel traktálni.
Köszi
Azokat is please...... vagy legalább a lányokról küldj egy pár képet!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
köszi 

elküldtem mailben.Ronaldinho 17 írta:Kösz!!Csak az a gáz hogy nekem nincs semmi ilyesmi(world excel stb) a gépenhülye haverom csinálta a dolgokat még régebben és nem rakta fel....Mik a kérdések?
-
- Entrenador del Barça
Kösz!!Csak az a gáz hogy nekem nincs semmi ilyesmi(world excel stb) a gépen
hülye haverom csinálta a dolgokat még régebben és nem rakta fel....Mik a kérdések?

Töltsd le, majd Microsoft Excel-lel nyisd meg...Ronaldinho 17 írta:Jó lenne ha azok a képek is felkerülnének amik a szurkolói tornán készültekNekem nem jön be semmivel sem amit Norbi küldött,mivel kell megnyitni,mert a mozilla nem ismeri fel,vagy nem tudom
-
- Entrenador del Barça
Jó lenne ha azok a képek is felkerülnének amik a szurkolói tornán készültek
Nekem nem jön be semmivel sem amit Norbi küldött,mivel kell megnyitni,mert a mozilla nem ismeri fel,vagy nem tudom 

-
- Director del Fútbol
Kedves Barcás testvérek, szurkolók, szimpatizánsok... az alább látható fiatalembereknek lehet (többek között) majd szurkolni július 16-án, a VI. Szurkolói Tornán!!! Értetek, és persze a Barcáért fognak küzdeni, hogy a miénk, azaz a TIÉTEK legyen a dicsőség!!! Mind-mind nagyon jó srác, de persze még sokan hiányoznak a képről...
Tényleg jó lenne, ha lenne egy kis szurkoló táborunk!!!
Forcá EuroBarca Team ! ! !
Tényleg jó lenne, ha lenne egy kis szurkoló táborunk!!!
Forcá EuroBarca Team ! ! !

"Més Cuen un Club"
Te meg irjál cikket
[/quote]
Holnap nyelvvizsga aztán utazom el hétvégére, jövő héttől viszont itthon leszek és tok írni. Mondjuk most h ilyen "kevés" cikket írtok, nagy szükségetek lehet rám!

Holnap nyelvvizsga aztán utazom el hétvégére, jövő héttől viszont itthon leszek és tok írni. Mondjuk most h ilyen "kevés" cikket írtok, nagy szükségetek lehet rám!

Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Entrenador del Barça
Tisztelt Csapattársak!
Mivel Norbinak családi problémái adódtak, ezért megkért, hogy egy ideig vegyem át a Csapattal kapcsolatos ügyeket!
Ha bármi gond vagy probléma és kérdés merül fel részetekről keressetek bátran a következő elérhetőségeken:
bercy@vipmail.hu
bbertold@freestart.hu vagy a
06-70/336-35-17 telefonszámon vagy itt a honlapon PÜ-ben.
Kérek mindenkit, hogy Norbit egyenlőre ne zargassátok semmivel, keressetek engem.
Előre is köszönöm.
Mivel Norbinak családi problémái adódtak, ezért megkért, hogy egy ideig vegyem át a Csapattal kapcsolatos ügyeket!
Ha bármi gond vagy probléma és kérdés merül fel részetekről keressetek bátran a következő elérhetőségeken:
bercy@vipmail.hu
bbertold@freestart.hu vagy a
06-70/336-35-17 telefonszámon vagy itt a honlapon PÜ-ben.
Kérek mindenkit, hogy Norbit egyenlőre ne zargassátok semmivel, keressetek engem.
Előre is köszönöm.
-
- Director del Fútbol
Én szeretnék mindenkit arra bíztatni, hogy július 16-án jöjjön el a Fehérvári útra, és szurkoljon nekünk a tornán, hogy egy igazán jó hangulatú közegben jó teljesítményre legyünk képesek!!!
Tehát a felhívás adott: LEGYÉL TE A 7-IK CSAPATTAG!!!
Persze hozzatok magatokkal sikítozó lányokat, zászlókat, sálakat, nagy pappír kupákat, egyszóval mindent, ami egy igazi nagy Barca rangadóhoz kell...
Tehát a felhívás adott: LEGYÉL TE A 7-IK CSAPATTAG!!!

Persze hozzatok magatokkal sikítozó lányokat, zászlókat, sálakat, nagy pappír kupákat, egyszóval mindent, ami egy igazi nagy Barca rangadóhoz kell...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2005.06.15. 09:34:54-kor.
"Més Cuen un Club"