Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 22:51:12

Szerintem pedig a Classico sem lesz sorsdöntő...az is csak három pont.
De én is így vagyok ezzel, a bajnokság legyen meg, és a többi már csak hab a tortán.

Viszont nem hiszem, h a bajnokság megnyerése érdekében hatalmas bravúrokat kell majd elkövetnünk, elég lesz, h nem kell tartalékolgani annyit, és nem kell óvatoskodni majd a legjobbjainkal...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.03.04. 22:46:27

Én tojok a BL-re, nincs rá reális esélyünk szerintem, úgyhogy a bajnokságot kellene erőltetni, de nagyon.
Persze a játékosok nem állhatnak így hozzá, mert nekik minden meccsre úgy kell kimenniük, hogy nyerni akarnak, de én még mindig azt mondom, bajnokságbajnokságbajnokság! A BL idén nem fontos.
Esetleg ha nyertünk volna a Sevilla ellen, akkor azt mondtam volna, lehet próbálkozni a BL-ben is. Jelenlegi állás szerint viszont nem...

A Clásico sorsdöntő lesz, utána okosabbak leszünk. Meglátjuk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2007.03.05. 17:43:15-kor.
PCsabi
aka Game90

2007.03.04. 22:46:11

Sztem a jövőheti két meccsen eldől az idei szezon :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 22:40:48

Azt gondolom, mivel viszonylag jó a sorsolás ránk nézve, a bajnokságot illetően csak jól jöhetünk ki a dologból...

1. estben kikapunk, kiesünk a bl-ből, és lehet, még az el classicót is elcsesszük ezek után, de utána viszont csak a bajnokságra kell koncentrálni, és így az meglehet viszonylag simán.

2. esetben továbbjutunk, és akkor olyan lelki pluszt kap a csapat, és olyan önbizalmat, ami kihat majd az el classicóra, és utánna már mindenre, főleg hogy ETo'o és Messi nemsokára teljesen visszaépülnek.

Egyszóval én egyenlőre elég optimistán állok a bajnoksághoz..... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.03.04. 21:28:00

Teljesen egyetértek Varga Tamással,innentől nekünk kedvez a sorsolás,be kell húzni a bajnokságot,és mostantól kezdve a Spanyol Kupa is teljesen egyenrangú,mivel elérhető közelségbe került a győzelem megszerzése.
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.03.04. 19:57:38

Rivaldo11 írta:
VictorValdes19 írta:tényleg Alves volt tegnap a legjobb de amit művelt az kész :shock: aki az utjába került mindenkit felrugott és hogy provokálta Giuly-t hátulról rugta az meg jó hogy visszaadta azé ezért piros lapot adni hát.... :evil:
Nem baj a végére nem lesz ellenfél a Sevilla :twisted: VISCA EL BARCA :!:
Megértem Giulyt is...Én letéptem volna alves fejét a helyében.
Akkor roni minden 5 percben ki lehetne állítani mert az aztán tényleg kap hátulról, nem is kicsiket!!! Gyula az egy balfék és kész!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.04. 19:13:35

Egy kicsit lehiggadva, nézzük, mi is múlt a tegnapi vereségen. Sztem még nem sok minden. A sevilla idegenbeli meccsei: real, valencia, la coruna, osasuna, mallorca, tarragona; emellett otthon fogadják a villarrealt, a zaragozát, a vigót, az espanyolt. A real jön hozzánk, utazik zaragozába, vigóba, bilbaóba, fogadja a valenciát, a deport, a sevillát. A valencia megy realba, la corunába, osasunába, vigóba, bilbaóba és mallorcára, fogadja a villarrealt, a sevillát, a zaragozát. Nekünk - papíron - hátra van négy nehezebb meccsünk: a real és a depor otthon, a zaragoza és az atlético madrid idegenben. Tehát összegezve: a RM-nak van 6 nehéz mérkőzése, a Sevillának 6-7 nehéz meccse, a Valenciának 7-8. Konklúzió: a mi sorsolásunk tűnik a legkönnyebbnek. Úgy gondolom, hogy itthon a depor verhető - nincsenek valami csúcsformában -, a margitot kötelező lenne megütnünk, és a zaragoza ellen is elérhetünk egy ikszet, az atlético valószínűleg megver minket. A BL-t felejtsük el, és koncentráljunk a bajnokságra és a spanyol kupára. Akármennyire szarok is vagyunk az idén, mindkét porondon még egyelőre nekünk áll a zászló. Össze kell szedni magunkat, és befuthatunk. FORCA BARCA! FŐ AZ OPTIMIZMUS!
Bodi
Director del Fútbol

2007.03.04. 18:50:21

Xavinho írta:Tudjátok,h hol csesztük el a szezont??? Ott amikor hagytuk Vieira-t az Internek. Vele nem ott lennénk ahol most! A csapat borzalmasan játszik,de továbbra is azt mondogatják,h nem lesz új sztár-igazolás! Tele van a tököm a hülye igazolási politikánkkal! Nem kell cselszkinek meg real-nak lenni,de azért időnként nem árt(ana) egy kis frissítés...
Az túlzás,hogy ott rontottuk el a szezont,de tényleg jól jönne.
Én még a vezetőség nagy hibái közé sorolnám,hogy nem hoztuk ide 3 hónapra Larssont,amikor megvolt rá az esélyünk.
PCsabi
aka Game90

2007.03.04. 18:41:06

Xavinho írta:Tudjátok,h hol csesztük el a szezont??? Ott amikor hagytuk Vieira-t az Internek.
Amikor egymás után két bajnokságot meg BL-t nyertünk, akkor nem volt szükség rá :wink: Most viszont tényleg jól jönne a védekező kp posztra. De nem hiszem, hogy itt ,,csesztük'' el a szezont :roll:
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.04. 18:30:21

Tudjátok,h hol csesztük el a szezont??? Ott amikor hagytuk Vieira-t az Internek. Vele nem ott lennénk ahol most! A csapat borzalmasan játszik,de továbbra is azt mondogatják,h nem lesz új sztár-igazolás! Tele van a tököm a hülye igazolási politikánkkal! Nem kell cselszkinek meg real-nak lenni,de azért időnként nem árt(ana) egy kis frissítés...
Léfe
Entrenador del Barça

2007.03.04. 18:12:44

A rotácioval nincsen gond évek alatt mindenki össszeszokhatott a másikkal. Mi köze a rotációnak Juli vagy Gio rosz teljesitményéhez. Sok gond van erről többször volt szó, de azt hiszem hagyni kellett volna a Zaragozát, ott teljesen tartalékossan kellett volna kiállni. Nem lehet 2 nap pihenőval sorban jól játszani föleg ha ilyen szintü visszaesés van.Ha a tarcsi ment volna Zaragozába, most pihenten 5 pont előnyünk lehetne. Sulyozni kell, mert jön a Pool,a Margit a bajnokik és még ott a kupa. Nem kell, de nem is lehet mindent megnyerni. Most ugy látom első a bajnokság
én elégedett lennék idén ennyivel is. Aztán kell 5-6 uj játékos.Alves pedig igenis jó játékos ennek nincs köze ahhoz, hogy mit tett vagy nem tett.
A mi Marqezünk is tud pokroc lenni nem lehet egy védő puha. És az eredmény Őt igazolja. Ha Gio igy ment volna agyon dicsérnénk.
Fecó
gezso
Barça C

2007.03.04. 17:56:43

Ne haragudjatok, hogy ezt mondom, de a Daniel Alves játékát csak akkor lehetne a jó jelzővel illetni, ha a Barca színeiben focizott volna. Ezt az alattomos rugdosós játékot sajnos nem tudnám így jellemezni. Talán egy olyan mozdulat sora volt amiben nem volt valami szabálytalan, viszont abból gól lett ( szabadrúgás ). Én úgy gondolom az ő magatartása és viselkedése nem illik a Barca képébe.
Viszont az Oleguer az tényleg katasztrófális.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.04. 16:04:36

Pepelopez7 írta:Oleguert el kell adni!!! Nem a Barcába való játékos!!! :evil:
Ez azért így elég nyers de részben igaz.
Nagyon gyengén teljesít a védelemben,a támadásokat képtelen segíteni.
De még mindig inkább Ő mint a brazil kollégája....Nyáron mindenképpen igazolni kell egy normális jobbbekket.
Én Alvest hoznám ide :)
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.04. 15:49:32

Tökmindegy mennyivel, csak nyerjünk a Madrid ellen. Ha egy ilyen rossz formájú Madridot otthon sem tudunk megverni...

Igaza van Vito-nak a védelmet illetően. Thuram kéne állandónak középre, meg a nyáron érkező jobb bekk. És játszati őket, nem rotálni. Egy jól összeszokott védelem első osztályú játékosokból csodákra képes.

Nekem is nagyon hiányzik az a Barca, ahol mindenki felszabadultan játszik, öröm nézni a cseleket, passzokat, kényszerítőket, rengeteg akciógól születik, és nem engedünk le, max. a 80. perc környékén sima vezetésnél. Olyan jó lenne már egy ilyen meccset is látni!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.04. 15:35:54

mindegy a margót megkell verni :!: :!: legalább 3-0-ra és ha tőlük is kifogunk kapni hát akkor már én is kételkedni fogok, hogy megnyerjük e a bajnokságot :?
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
aynas
Capitá del Barça

2007.03.04. 15:33:52

mi akarunk bajnokságot nyerni? ha a riválisaink ellen gyengék vagyunk nem érdemlünk bajnoki címet!

real 2-0
valencia 2-1
sevilla 2-1
a. madrid zaragoza mi lesz ezken a meccseken? zakó :!:
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.04. 15:09:50

Enrique írta:Sikerült ISMÉT megverni magunkat. Bravó.

Aki Rijkaardot okolja, azon csak nevetni tudok... Akármennyire nem értettem egyet én sem a kezdővel, neki lett igaza (!!!), 0-2 lehetett volna, emberelőnyben.... :roll:
van is igazad és nincs is :)
első hibapont természetesen a védelmet illeti:
ha az ellenfélnél egy bizonyos Dani Alves játszik, aki sztem idén a sevilla legjobbja, akor miért Gio-t nevezi balvédőnek??? akkor és ott játszotta át a hollandot, amikor és ahol akarta, miközben Zombi pedig a középpályán támad.
...Marquez :!:
srácok! -idén nagyonhullagyenge... hány gólt kell kapnunk még és hány meccsnek kell elmenni rajta, hogy végre Thuramot lássuk a csapatban???!!!
majd formába lendül? mikor?! ezt mondjuk már lassan egy éve! lehet, hogy ennyi volt benne... ilyen esetben a franciát kell játszatni, ha ő jól teljesít, akkor Rafa-t vagy megpróbálják a középpályán, vagy marad cserének, vagy összeszedi magát, vagy elmegy. nagy kedvencem, de elegem van abból, hogy idén legalább 4-5 meccs ment el rajta. egy védelem nem engedheti ezt meg magának, akármennyire is szeretem Rafat. Benitez is ki merte tenni Hyppia-t és Agger milyen jól játszik a helyén. ennyi.
Oli-t hagyjuk, szót sem érdemel.

személyeket tekintve röviden ennyi, ami viszont abszolút edzői baklövés az a védelem ÁLLANDÓ variálása. :evil:
Puyol és (talán) Zambrotta kivételével meccsenként más és más játékosok futnak ki a gyepre a hátsó négyesből. ezt nem lehet hiba nélkül teljesíteni, főleg egy olyan csapatnál, ahol a védőkre ekkora nyomás hárul. -20-25 percig semmi, aztán egy gyors kontra és akkor nagyon ott kell lenni fejben és nagyon kell tudni, hogy hol a védőtársad.

a másik problémát pedig Varga Tamás már felvázolta!
-emlékeztek a tavalyi Barcara? 3-4-5 gólos meccsek! rúgtak egy gólt és ez mégjobban felspanolta őket. idén pedig pont a fordítottja. 1-0 a Barcanak és vége is a meccsnek. aztán mégsem, mert az ellenfél nem teszi meg ezt a szívességet. még emberhátrányban sem :!:

most először keltem fel úgy a tv elől, hogy mérges voltam a fiúkra.
ez a csapat idén már nemigazán lesz jobb szvsz. egyszerűen már nincs rá idő, a szezon kétharmada már elment.
Sorianonak pedig azt üzenem innen, hogy bizony bele kell nyúlni abba a bizonyos bukszába, mert lemaradunk......
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.04. 14:42:21

Megmondod miért?!
Kép
Pepelopez7
Barça C

2007.03.04. 14:34:19

Oleguert el kell adni!!! Nem a Barcába való játékos!!! :evil:
PCsabi
aka Game90

2007.03.04. 14:17:31

A kihagyott 11-esig nem is volt probléma a játékunkkal, de utána egy kicsit visszaálltunk (mint álltalában mindig) :? Valaki megmondaná, hogy Giuly mit is csinált? Mert én nem jöttem rá két ismétlés alatt :oops: :? Zambrotta kiállítását sajnálom, mert a Real ellen sem játszhat így. Remélem mostantól a Messi, Eto'o, Ronaldinho 3-as fogja rohamozni a kaput.
Aki meg elakarja küldeni Rijkaardot az először gondolkodjon egy kicsit :roll: Nem veszítettük el a bajnokságot, de jó lett volna ezt a meccset hozni, főleg ilyen eseményekkel. A meccs előtt kiegyeztem volna egy döntetlennel, ami simán meglehetett volna.
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.04. 14:04:09

Frank Rijkaard reméli, hogy a Sevilla elleni vereség jó lecke volt

A kihagyott büntető miatt emészti magát Frank Rijkaard, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki szerint együttesének be kellett volna lőnie a 11-est, és ezzel le kellett volna zárnia a Sevilla elleni mérkőzést. A találkozó 2-1-es andalúz győzelemmel zárult, ezzel a Sevilla átvette a vezetést a tabellán.

Igen,nso.hu

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=135445
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.03.04. 14:02:22

Rijkaardnak valóben voltak tegnap súlyos hibái.
Jó taktikával küldte ki a csapatot,de később változtatni kellett volna.
Alves szinte egyedül vert meg minket,köszönhetően Gio nullán aluli teljesítményének.Zambrottaból nem tudott volna bolondot csinálni,rá kellett volna állítani Alvesre.Még szerencse,hogy hosszabbítottunk a két bal oldali védővel,Oleuger meg Frank kedvence.
Nagyon jó védelmünk lesz a továbbiakban is...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.04. 13:47:39

VictorValdes19 írta:tényleg Alves volt tegnap a legjobb de amit művelt az kész :shock: aki az utjába került mindenkit felrugott és hogy provokálta Giuly-t hátulról rugta az meg jó hogy visszaadta azé ezért piros lapot adni hát.... :evil:
Nem baj a végére nem lesz ellenfél a Sevilla :twisted: VISCA EL BARCA :!:
Megértem Giulyt is...Én letéptem volna alves fejét a helyében.
Rivaldo-A Legnagyobb.
haze71
Entrenador del Barça

2007.03.04. 13:39:32

Pár centiméteren nagyon sok múlhat... Kérdezzétek erről a barátnőtöket...
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.04. 13:25:20

Meccs képe is azt mutatja,hogy pár cm és már is bemegy :!: Akkor mi lennénk az elsők :cry:
Kép
Lezárt