Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor roni minden 5 percben ki lehetne állítani mert az aztán tényleg kap hátulról, nem is kicsiket!!! Gyula az egy balfék és kész!!!!Rivaldo11 írta:Megértem Giulyt is...Én letéptem volna alves fejét a helyében.VictorValdes19 írta:tényleg Alves volt tegnap a legjobb de amit művelt az készaki az utjába került mindenkit felrugott és hogy provokálta Giuly-t hátulról rugta az meg jó hogy visszaadta azé ezért piros lapot adni hát....
![]()
Nem baj a végére nem lesz ellenfél a SevillaVISCA EL BARCA
Az túlzás,hogy ott rontottuk el a szezont,de tényleg jól jönne.Xavinho írta:Tudjátok,h hol csesztük el a szezont??? Ott amikor hagytuk Vieira-t az Internek. Vele nem ott lennénk ahol most! A csapat borzalmasan játszik,de továbbra is azt mondogatják,h nem lesz új sztár-igazolás! Tele van a tököm a hülye igazolási politikánkkal! Nem kell cselszkinek meg real-nak lenni,de azért időnként nem árt(ana) egy kis frissítés...
Amikor egymás után két bajnokságot meg BL-t nyertünk, akkor nem volt szükség ráXavinho írta:Tudjátok,h hol csesztük el a szezont??? Ott amikor hagytuk Vieira-t az Internek.
Ez azért így elég nyers de részben igaz.Pepelopez7 írta:Oleguert el kell adni!!! Nem a Barcába való játékos!!!
van is igazad és nincs isEnrique írta:Sikerült ISMÉT megverni magunkat. Bravó.
Aki Rijkaardot okolja, azon csak nevetni tudok... Akármennyire nem értettem egyet én sem a kezdővel, neki lett igaza (!!!), 0-2 lehetett volna, emberelőnyben....![]()
Megértem Giulyt is...Én letéptem volna alves fejét a helyében.VictorValdes19 írta:tényleg Alves volt tegnap a legjobb de amit művelt az készaki az utjába került mindenkit felrugott és hogy provokálta Giuly-t hátulról rugta az meg jó hogy visszaadta azé ezért piros lapot adni hát....
![]()
Nem baj a végére nem lesz ellenfél a SevillaVISCA EL BARCA