Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.07. 11:25:23

Ja! És kössz Titinho! :)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
gonosz
Jugador d'estrella

2008.06.07. 11:24:39

Alvesnek örülök..végre! Már csak jól kéne eladni Decot....Jó lenne, ha jönne valaki a Valencia csatárai közül...
Hleb is jó lesz....szép lesz ez a következő szezon, ne féljetek gyerekek! :D
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Grege
Capitá del Barça

2008.06.07. 11:23:59

Kissge87 írta: -----------------V.V.(Pinto!:))--------------------
--Alves--Puyol(Milito)--Cáceres(Pique)--Abidal--
-------------------Yaya(Keita)--------------------
----------Xavi(Moutinho?)-----In(Hleb?)---------
-----Messi-----------------------Silva?(Bojan)--
---------------Eto'o?(Titi-Villa?)-----------------
:lol: , ha jól látom sikerült a tavalyi csapatot egy az egyben pályára küldened, csak Zambi helyén Alves játszik majd....ill. talán, ha megszerezzük Silvát, akkor néha játszhat Bojan helyett.
Sztm középpályán vmi változás kell...és bár ez tabu, de el tudom képzelni, h a csk olykor padozni fog idén, már tavaly is elég sok rossz meccse volt sajnos.
Amúgy igazolások: tényleg jó, h jött méregdrágaAlves, és sztm most már max 1-2 ember fog jönni, lassan áttérünk az eladásokra: a jelenlegi lehúzós világban sztm kb Deco 12-13 milla, Ronnie 23-25 milla lesz, illetve Guddy 5-6. Eto'ot nem írom be, mert nem szeretném, h lépjen, hátha ezzel hatok rá :wink: !
Ez összesen Zambival és Gioval együtt olyan 55-60-at hoz ki, ami a minimum, ha ilyen sokat költünk...
Távozók száma, ha ezek megvalósulnak(+Ezq+Edm+Thuram): 8
Eddigi érkezők: 4 (+2 még sztm várható)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Grege 2008.06.07. 11:29:01-kor.
Buitre
Jugador d'estrella

2008.06.07. 11:22:48

Trezeguet elfogadná a Barca ajánlatát.

http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 32252.html
Erről mit tudtok? :roll:
Gratula Alveshez, kiváncsi vagyok mit fog alakítani nálatok..
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.07. 11:21:52

Rivaldo11 írta:Ennél jobb hír nem is fogadhatott volna! Alves kulcsjátékos lesz a jövő Barcájában. Roppant mód örülök hogy megszereztük. Már csak egy Deco helyettesre, meg a régi Dinhora lenne szükségünk. Istenem, micsoda csapat lenne...
Bizony,kellene egy VÉRBELI írányító! De szerintem még egy jócsatár is elkellene!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.07. 11:19:38

Alves megszerzése után még két igazolás lenne szükséges:
1.Moutinho(vagy egy másik hasonlóan jó szervező kp)
2.Hleb(róla ugysem fognak lemondani-talán sajnos)
Én elégedett lennék egy ilyen kerettel jövőre:
Valdes, Pinto-Alves, Puyol, Márquez, Cáceres, Pique, Milito, Abidal, Sylvinho -Xavi, Iniesta, Keita, Toure, Moutinho, Hleb- Bojan, Henry, Eto'o, Messi, R10+1, de max 2 fiatal
Deco->Inter ,Eto'o meg szépen maradjon ott,ahol van
Pique helyett én inkánn Oleguert és Ezquerrot küldeném csomagban :lol:
Gudjohnsen meg visszamehet Angliába
Ha R10 mégis a City-t választja,akkor az árából még vennék valakit
pl.: Diego/Nasri(tudtommal még nem 100%-osan az Arsenal játékosa/Quaresma/Ribery/Aguero
Silvat én nem tartom annyira jó játékosnak,h a Barca alapemberének számítsam
Eto'o helyetteséről meg direkt nem írok,mert nem hiszem,h elmegy ,pláne nem 30 milláért,amennyit az Inter adna(főleg,h náluk marad Ibra),a vezetőket meg kérdőre kellene vonni,hogy minek árulják...(én őszintén szólva nem hallottam olyat,h Eto'o ne akarná nálunk folytatni)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.07. 11:17:34

Ennél jobb hír nem is fogadhatott volna! Alves kulcsjátékos lesz a jövő Barcájában. Roppant mód örülök hogy megszereztük. Már csak egy Deco helyettesre, meg a régi Dinhora lenne szükségünk. Istenem, micsoda csapat lenne...
Rivaldo-A Legnagyobb.
albicelesteX
A Vadász

2008.06.07. 11:16:00

Én is világsztárnak tartom csak egy olyan világsztárnak akibe még meg van az hogy nyerni akar BL-t meg bajnokságot meg ahol elindul ott mindent!Persze mindenki nyerni szeretne csak szerintem Alves majd tesz is érte!
Kép
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 11:15:20

Jah Deco menjen el jó áron, meg Guddy is! :):):):)
jah meg Ronaldinho is!:):):)
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=726266
Elano már hívja! :):):)
Meg a City sokat is adna érte is meg neki is, szóval...
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.07. 11:11:16

Vicces lenne a 3 Davidot megvenni.....Ja és Alves üzeni :"Boldog névnapot Robi" !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.07. 11:10:56

albicelesteX írta:Én Alvesnek azért örülök mert még nem mondanám rá hogy világsztár de valamennyire már mégis az!Hiszen tisztában van mindenki a képességeivel ugyanakkor szerintem benne megvan a motiváció az UEFA kupán "kívül" más nagyobb kupát nem nyert(nem nézem le az UEFA-t de azért nem egy BL!) és szerintem benne meg van az hogy akarja a sikert!Technikás jó képességű játékos!Az idei igazolások közül neki örülök a legjobban!
Sztem attól,hogy "csak" uefa kupát nyert még igenis világsztár...ki a világsztár,ha nem Alves? :) :wink:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.07. 11:09:38

Végre megvan a haverom.
A védelem be van fejezve, most rá kell állnunk a támadókra, szervezőkre. Szerintem jól igazoltunk, kicsit drága mulatság, viszont ha ez kell, hogy újra úgy játszunk, mint pár éve, akkor muszáj. Remélem jó áron tudjuk eladni Decot, és akkor már legalább az irányító fedezete megvan. Kiváncsi leszek mindenesetre, hisz most jönnek az igazából meghatározó játékosok a jövőre nézve.
albicelesteX
A Vadász

2008.06.07. 11:06:42

Én Alvesnek azért örülök mert még nem mondanám rá hogy világsztár de valamennyire már mégis az!Hiszen tisztában van mindenki a képességeivel ugyanakkor szerintem benne megvan a motiváció az UEFA kupán "kívül" más nagyobb kupát nem nyert(nem nézem le az UEFA-t de azért nem egy BL!) és szerintem benne meg van az hogy akarja a sikert!Technikás jó képességű játékos!Az idei igazolások közül neki örülök a legjobban!
Kép
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 11:05:49

Jah Hleb nem is kell csak a kis Moutinho, mert Keita is tud irányítót játszani! :oops: :oops: :oops:
Bocsi, de arról megfeledkeztem! :):):)
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.07. 11:05:46

kompalor írta:Az FC Barcelona izlandi csatárát, Eidur Gudjohnsent a Newcastle United és a West Ham United is vinné. (origo)
Ez számomra jó hír csak kérdés mennyi a valóság alapja, mert egy külföldi oldalon se látni Gudjohnsenes hírt. Pedig angliában biztos jobban menne neki és ezekben a csapatokban biztos kezdő helye is meg lenne.
Kissge87
Barça B

2008.06.07. 11:04:07

BarcafanTomee írta:Na végre megvan Alves!!!
Sztem Hleb teljesen fölösleges,mert ha jön akkor ki marad ki helyette?
Xavi?Iniesta?na mindegy én nem hoznám őt ide...
Én Moutinhót favorizálnám.Viszonylag(!)nem olyan drága és fiatal.Decóhoz tudnám hasonlítani,ahhoz a Decóhoz aki idejött,pesze Moutinho nem nyert Bl-t meg Uefa kupát de nagyon tehetséges!!Majd itt megnyer mindent :P
Csatárposztra pedig mindenképpen Benzemát hoznám.Biztos vagyok benne hogy Eto távozik,az ő eladásából pedig nagyjából fedezni lehet a francia árát.
Messi---Henry---Benzema nem lenne rossz :D De az is igaz hogy Benzema középcsatár...
De ha nem Benzema jönne, ami elég valószínű akkor viszont David Villát igazolnám le, akár csomagban Silvaval.És ha ez az üzlet létrejönne akkor kész is lenne a csapat.
Személy szerint Silvat es Villát hoznám csomagban mert ők spanyolok :wink:
És akkor már elég sok spanyolunk meg sajátnevelésünk lenne!
De viszont ha jönne a két spanyol akkor viszont már Moutinho sem kéne.Mert nem lenne helye.Mert én Iniestát meg Xavit semmiképp nem hagynám ki a csapatól,hosszútávon.Szeretnék leírni egy fölállást is de foggalmam sincs hogy hogy lenne a legjobb. :oops:
Rábízom Pepre. :lol: csak jo legyen :D
Végülis én mindenkinek örülni fogok akit leigazolunk.De remelem azok közül választanak majd Txikiék akiket leirtam. :lol:
Végül szeretném megköszönni Titinhónak hogy minden reggel veszi a fáradságot és lefordítja a spanyol sajtóorgénumok legfrisebb híreit:Köszi Titi :lol:

-----------------V.V.(Pinto!:))--------------------
--Alves--Puyol(Milito)--Cáceres(Pique)--Abidal--
-------------------Yaya(Keita)--------------------
----------Xavi(Moutinho?)-----In(Hleb?)---------
-----Messi-----------------------Silva?(Bojan)--
---------------Eto'o?(Titi-Villa?)-----------------

Eddig kb ilyen!:):):)
Kivéve persze a kérdőjeleket!:):):)
?ondjuk Eto'o még maradhat is, szóval...
De szerintem Xavi meg Ini mögé kellene még Moutinho is, mert nehogy már az egész idényt végig kelljen robotolniuk szegényeknek, mert abból sérülés lenne! Jah meg a kis Messinek is kellene néha egy kis pehenő, mert megint ki esik majd hónapokra! (Remélem nem)
Hleb-et meg csak lehetséges sokadik számú cserének írtam be! :oops:
Habár Hleb helyett jöhet valami fiatal tehetség az ififből is! :):):)
Vélemények????
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.07. 10:53:37

Nah végre miénk Alvés! Én nagyon örülök neki, világon talán egyik legjobb szélső védő. Védelmünk most elég erősnek tűnik, támadójátékban kíváncsi vagyok kiket igazolunk majd. Nem lesz rossz csapatunk jövőre, ha összeállunk elég erősek lehetünk.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kompalor
Jugador d'estrella

2008.06.07. 10:50:51

Az FC Barcelona izlandi csatárát, Eidur Gudjohnsent a Newcastle United és a West Ham United is vinné. (origo)
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2008.06.07. 10:46:52

Na végre megvan Alves!!!
Sztem Hleb teljesen fölösleges,mert ha jön akkor ki marad ki helyette?
Xavi?Iniesta?na mindegy én nem hoznám őt ide...
Én Moutinhót favorizálnám.Viszonylag(!)nem olyan drága és fiatal.Decóhoz tudnám hasonlítani,ahhoz a Decóhoz aki idejött,pesze Moutinho nem nyert Bl-t meg Uefa kupát de nagyon tehetséges!!Majd itt megnyer mindent :P
Csatárposztra pedig mindenképpen Benzemát hoznám.Biztos vagyok benne hogy Eto távozik,az ő eladásából pedig nagyjából fedezni lehet a francia árát.
Messi---Henry---Benzema nem lenne rossz :D De az is igaz hogy Benzema középcsatár...
De ha nem Benzema jönne, ami elég valószínű akkor viszont David Villát igazolnám le, akár csomagban Silvaval.És ha ez az üzlet létrejönne akkor kész is lenne a csapat.
Személy szerint Silvat es Villát hoznám csomagban mert ők spanyolok :wink:
És akkor már elég sok spanyolunk meg sajátnevelésünk lenne!
De viszont ha jönne a két spanyol akkor viszont már Moutinho sem kéne.Mert nem lenne helye.Mert én Iniestát meg Xavit semmiképp nem hagynám ki a csapatól,hosszútávon.Szeretnék leírni egy fölállást is de foggalmam sincs hogy hogy lenne a legjobb. :oops:
Rábízom Pepre. :lol: csak jo legyen :D
Végülis én mindenkinek örülni fogok akit leigazolunk.De remelem azok közül választanak majd Txikiék akiket leirtam. :lol:
Végül szeretném megköszönni Titinhónak hogy minden reggel veszi a fáradságot és lefordítja a spanyol sajtóorgénumok legfrisebb híreit:Köszi Titi :lol:
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.07. 10:36:29

Sziasztok!Nemtudom Kiirta a Főoldalra hogy DAni Lves már végleg a barcáé de olyan hihetetlenül jól eseett hogy az csuda ráadásul pont ma van a névnapom és áááááááhhh!királyság!BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN RÓBERTNEK!
---Forza Barca---
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.07. 10:30:20

Nevetni akartam így felkerestem a foci24.com oldalt. Jelentem sikerült :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A spanyol Barcelona együttese érdeklődik az olasz AC Milan középpályása, a 29 éves Andrea Pirlo után. A játékost a katalánok újdonsult vezetőedzője, Pep Guardiola szeretné csapatában látni, s a gárda középpályás sorát rá akarja építeni! A francia Mathieu Flamini érkezése óta Pirlo úgy érzi, hogy nem fog kapni annyi játéklehetőséget, mint korábban, így szívesen igazolna a Barcelonához. Pirlo hét év alatt 206 mérkőzésen lépett pályára a Milanban és 30 gólt szerzett.

------------------------------------------------------------------

A spanyol Barcelona távozó kameruni játékosa, Samuel Eto'o a hétvégén dönti el, hogy a három érdeklődő klub, a Chelsea, az Inter és az AC Milan közül melyik gárda ajánlatát fogja elfogadni végül. A hírek szerint jelen pillanatban a Chelsea áll "nyerésre"! Roman Abramovics még régóta szerette volna megszerezni az afrikai labdarúgót, akinek Drogba távozása után, szinte egészen biztosan lesz helye a kékek kezdőcsapatában. A kérdés, hogyan dönt a kiváló csatár?!
shevy
Capitá del Barça

2008.06.07. 10:26:34

faithnomore írta:szerintetek mennyiért igazolnánk trezeguet-t?
remélem semennyiért
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.07. 10:23:47

André T. írta:Esetleg Titi valami friss Moutinhós hirt nemtudnál mondani???
hogy mi a helyzett vele vagy ha esetleg van véleményed az ő átigazolásá
ról én szivesem meghalgatnám.
Amit leírtam itt valamelyik reggel a Moutinho-s hírt (a 20 milla + Piqué kölcsönbe), azóta nincs semmi reakció egyik fél részéről sem. Az apja elismerte, hogy felkereste őt a Barca. Ennyi.

Véleményem szerint nagyon jól járnánk vele mivel fiatal és Nasrihoz hasonlóan óriási potenciál lakozik benne. Az ilyen fiatal játékosokat kb. ilyenkor kell elvinni és ha még fejlődnek is (mert fejlődni fognak) akkor nagyon jó játékosok lehetnek belőlük. + még azért is szeretném mivel nagyon jó látása van a pályán valamint hajszál pontos passzokra képes. Talán éppen ezért hasonlítják Portugáliában Ruí Costához. :wink:
Mental_Theo írta:Eto'o meg Deco meg többet ér mint 40 millió szerintem. legalább 45-50et kellene értük kapni.
A Barca 65 millió €-ban határozta meg állítólag a két játékos árát. 50 millió Eto'oért és 15 milla Decoért. Ezt senki nem fogja megadni, de egy 46-48 millióban én azért bízok. :)
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.07. 10:23:13

Messi-#19 írta:sylvinhho télleg hosszabbított Giovanni meg a Tottenhamé 6 v 5 millióért
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 04518.html
Gio 6millió + további 5millióért a Spurs-é!!
nem 6 vagy 5 millóért :)
de sajna még az a 11 is kevés érte
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.07. 10:21:08

faithnomore írta:szerintetek mennyiért igazolnánk trezeguet-t?
hát mivel 30éves... 15-20 között lenne szerintem... de a 20 szerintem már sok érte, annyit nem adnának!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Lezárt