Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is várok már valami újítást és nem mellesleg ez egy egészséges versenyhelyzetet is teremtene a csapaton belül.Txiki amúgy azt mondta (vagy Pep?nem tom..) hogy 3-4 játékos érkezni fog!ez pedig csak idő kérdése.Tivornya írta:Nekem annyira mind1, h ki érkezik a csapathoz,csak végre jöjjön már valaki és lehessen fantáziálni és találgatni a kezdő 11ről
Azert az eros tulzas, en nagy rajongoja vagyok a francianak, de a kis brazil se semmi, ha olcsobb en szivesen elviselnemlionelmessi19 írta:
Valaki elmondani miért is jobb Iniesta mint Gravesen ?
Lusta vagyok felsorolni az összes létező tulajdonságot, ami egy futbalistát jellemez.
szerk: kiváncsi vagyok honnan jött a MDnak ez a marhasága..
Valaki elmondani miért is jobb Iniesta mint Gravesen ?mr. írta:Valaki elmondaná miért is jobb Ribery mint Robinho? Szerintem Robinho ugyanaz a szint mint Scarface és fiatalabb.lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ry-reports
Hanem a Getafével...Léfe írta:Most olvastam, hogy Ibrahimovits ügynöke a mai nap Madridban tárgyal.
Biztosan nem az Atleticóval.
Mind a két szélen, és középen is bevethető, két lábas, meg tudja húzni az alapvonal felé és be tudja adni, vagy tud befelé cselezni, jó a rúgótechnikája és a lövőereje, kb. 3,76-szor több mezőnymunkát végez a brazilnál, egy hajtós játékos, aki besegít a védekezésbe is.mr. írta:Valaki elmondaná miért is jobb Ribery mint Robinho? Szerintem Robinho ugyanaz a szint mint Scarface és fiatalabb.
Valaki elmondaná miért is jobb Ribery mint Robinho? Szerintem Robinho ugyanaz a szint mint Scarface és fiatalabb.lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ry-reports
Ez persze igaz, de sztem csak akkor hoz Pep védőt(középsőt), ha vki megy kölcsönbe. Sztem ez a vki inkább Martin lesz.CFirpo3 írta:Hogy erős legyen a pad, más érvet nem tudok... Fogalmam sincs, h hogy gondolkozik Pep, de az is lehet, h csak pletyka ez a Bruno Alveses hír.kabekabe írta:Nem értem minek középsővédő, ha itt vannak 5-en, plusz Henrique. Balszélsőnek meg Filipe is jó.
Ott van Piqué, Márquez, Puyol3 nagyon magas színvonalú védő
+
Caceres (nem annyira bízik még benne Guardiola és fiatal is)
Henrique (most tér vszínűleg vissza kölcsönből, ő is fiatal és még nem tett le az asztalra sokat)
Milito (sérült, ki tudja mi lesz vele)
Ezek alapján el lehet képzelni még egy védőt, de akkor valakinek kölcsönbe kell menni (Caceres v. Henrique)
Hogy erős legyen a pad, más érvet nem tudok... Fogalmam sincs, h hogy gondolkozik Pep, de az is lehet, h csak pletyka ez a Bruno Alveses hír.kabekabe írta:Nem értem minek középsővédő, ha itt vannak 5-en, plusz Henrique. Balszélsőnek meg Filipe is jó.
A próféta beszéljen belőled, de már nem akarom beleélni magam, úgy mint Ribéry szerződtetésébe. Csak Young ne jöjjön.VargaAron írta:Tevez, nso: "Az argentin klasszisnak anyagi vitái is voltak a klubvezetőkkel, ezért az elmúlt évad végéig nem hosszabbított szerződést, így szabadon igazolható." Menjen el a Citybe hozzánk meg jöjjön RobinhoMindenki happy lesz
Jobb lábas, balszélen nyomja a legjobban, technikailag képzett játéks, de szvsz inkább Angliába való.danko94 írta:Jó de még is...Jobb vagy Bal lábas? Kedvelt posztok? TEchnikailag milyen? stb...bali 15 írta:Az év fiatal játékosának választották angliában legutóbb. Ennyit érdemes tudni róla.Egyet tudok, nm a gólszerzés az erőssége, mindössze 8 gólt lőtt idén
![]()
Jó de még is...Jobb vagy Bal lábas? Kedvelt posztok? TEchnikailag milyen? stb...bali 15 írta:Az év fiatal játékosának választották angliában legutóbb. Ennyit érdemes tudni róla.
Az év fiatal játékosának választották angliában legutóbb. Ennyit érdemes tudni róla.danko94 írta:1.Sztem 100% h kamu, mert 30 millát nm dobálunk ki ilyen ,,névtelen" játékosokért. Emlékszem tavaly Dani Alvesért sem nagyon akartuk kifizetni...SPORT.es írta:A Daily Star szerint a Barcelona 30 milliót adna az Aston Villa játékosáért Ashley Young-ért
2. Sajna nm igazán ismerem a játékost, aki ismeri tudna vmit írni róla?
1.Sztem 100% h kamu, mert 30 millát nm dobálunk ki ilyen ,,névtelen" játékosokért. Emlékszem tavaly Dani Alvesért sem nagyon akartuk kifizetni...SPORT.es írta:A Daily Star szerint a Barcelona 30 milliót adna az Aston Villa játékosáért Ashley Young-ért
Teveznek nagyon örülnék ha jönne Eto helyére.caskbarca írta:Tévez szinte biztos, hogy a Manchester Cityben folytatja, nem lesz rossz egy Tévez-Santa Cruz csatárpáros