Nos a tegnapi foci tényleg nagyon király volt, jól ment a játék! Nagy öröm számomra azt látni, hogy abból a 10-14 fix emberből, akik rendszeresen jönnek lassan-lassan már szinte két igen erős csapat kezd kirajzolódni!!!... De mivel a tornán majd csak 1 csapat bizonyíthat..... ERŐS CSAPATUNK LESZ!!!
A terem kérdés számomra szinte mindegy, én mindig mondom, hogy nekem hosszú távon az időpont nem túl jó, de ahogy Mucsi is, úgy én is ALKALMAZKODOM!!! Erről ennyit!
Más! Nagy önbizalommal, és magabiztossággal felvértezve (mindenféle beképzeltség nélkül!!!) én is szeretném felhívni azon, eddig még ismeretlen ifjú tehetségek figyelmét, akik a július 16-ai tornáról álmodoznak, hogy nagyon közel van már az a NAGY nap, közelebb mint gondolnátok!!! Addig már csak pár alkalom áll a rendelkezésetekre, hogy megmutassátok magatokat a szombati edzőmeccsek valamelyikén, mert sajnos nem vicc, amit én is, és már Mucsi is mondott, hogy az, aki nem jön el egyetlen edzőnapra sem, csak a tornára, azt egész egyszerűen nem engedhetjük játszani - KIZÁRÓLAG CSAKIS A CSAPAT ÉRDEKEI MIATT ! ! ! Remélem mindenki megérti ezt!?...
Nem tudom, hogy az elhangzott-e itt már, hogy a torna helyszíne valószínűleg a Fehérvári úti ARANY ÁSZOK ARÉNA lesz!!! Nagyon jó, igényes hely, jó idő esetén kiváló alkalom lesz az aranyserleg begyűjtésére!!!...