Ez nem semmi!Zsolti írta:

Ez nem semmi!Zsolti írta:
Fizikum......Saviola?Robinho?Martins?Náluk nagyon nagy fizikum van.Savigól az argentin Robinho a barzil válogatott oszlopos tagja.(Kíváncsi lexek,h ő vagy a dagadt fog jáccani a Vb-én)Swineherd írta:A fizikumára értettem...Swineherd írta:Messi egyébként tényleg nagy játékos lehet, bár még kell nőnie egy kicsit.
ez is igazSwineherd írta:Viszont attól még mindíg többet játszik, mint a Madridban Jurado, Soldado vagy Juanfran...Morminho írta:Rijkaardnak kicsit többet kéne jáccatniaNem tudom mért nem állítja be mondjuk 3-0nál
Viszont attól még mindíg többet játszik, mint a Madridban Jurado, Soldado vagy Juanfran...Morminho írta:Rijkaardnak kicsit többet kéne jáccatniaNem tudom mért nem állítja be mondjuk 3-0nál
ÖrülnélMorminho írta:Jaja, a Managerbe általában meg is veszem ŐtSwineherd írta: Az, sokszor játszik a jobb oldalon. Figo utódjaHGa kiöregedik Deco és Giuly
Akkor a középpályám Iniesta-Messi-Jurado-Ronaldinho. Elég durva
Jaja, a Managerbe általában meg is veszem ŐtSwineherd írta:Az, sokszor játszik a jobb oldalon. Figo utódjaMorminho írta:Juradot még nem láttem jáccani, de a TCM2005-be nagyon jó a szintjeSwineherd írta:De ideírhatom a kedvenceteket Gutit is. Az egyértelmű, hogy nem a világ legjobb utánpótlásnevelése a Madridé, de azért megnézném, hogy Jurado-ra mikor merné mondani akármelyik szakvezető is, hogy nem egy zseniális tehetség.Támadó középpályás, ugye
Az, sokszor játszik a jobb oldalon. Figo utódjaMorminho írta:Juradot még nem láttem jáccani, de a TCM2005-be nagyon jó a szintjeSwineherd írta:De ideírhatom a kedvenceteket Gutit is. Az egyértelmű, hogy nem a világ legjobb utánpótlásnevelése a Madridé, de azért megnézném, hogy Jurado-ra mikor merné mondani akármelyik szakvezető is, hogy nem egy zseniális tehetség.Támadó középpályás, ugye