2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Épp ezért fog ma kikapni a Madrid. A sors majd igazságot szolgáltat. Perez Burrull pedig ősmadridista. Amióta működik, a Madrid a kedvence.barca99 írta:Bújjon el az összes bíróval foglakozó madridista. Elnököstül, edzőstül, sportigazgatóstúl, szurkolóstúl. Jó mélyre.
palesz77 írta:nekik mindig van indok, ha kikapnak: bíró, sérülés, pálya minőség... még a páratartalomra is fognák, ha nincs más
Nana. Az elmúlt két bajnokságra Nektek is volt kifogásotok.nekik mindig van indok, ha kikapnak: bíró, sérülés, pálya minőség... még a páratartalomra is fognák, ha nincs más
1, madridista.huNállunk nincs ott Iniesta. Felnéztem a parasztista.hu-ra és mindenki azt írta ezaz reméljük elszakad hurrá éljen...
Tegnapi edzésen lesérült.Manu Del Moral miért nem játszik?
Igen, de ezek nevetséges indokok. A sok sérülés nem lenne az.palesz77 írta:nekik mindig van indok, ha kikapnak: bíró, sérülés, pálya minőség... még a páratartalomra is fognák, ha nincs más
Irónai.Mi is reméljük , hogy a meccseteken lerúgják messit.....(van ennek értelme?).....nincs.
Nállunk nincs ott Iniesta.
Az volt.Ez nem volt tizi? Akkor mi a büntető, ha nem ez volt?
Felnéztem a parasztista.hu-ra
Ezek szerint....ezek szerint én is paraszt vagyok sebaj
Ez pedig a meccsbe is került volna....Kiállítás és 2:0!!!Szandi írta:Ez nem volt tizi? Akkor mi a büntető, ha nem ez volt?![]()
![]()
Labdát nem ért, hátulról felvágta a csákeszt mint a sz.a.r.t.... nevetséges. És még statisztikákat készítenek a madrid elleni tévedésekről...
Ez korrekt hsz.Hát én inkább ilyen helyzetben nem írok semmit.Nem akarok képmutató lenni azzal h azt írom épüljön fel, mert nem lenne teljesen őszinte, de azért azt se írom be h ne épüljön fel.
Nállunk nincs ott Iniesta. Felnéztem a parasztista.hu-ra és mindenki azt írta ezaz reméljük elszakad hurrá éljen...csak viszonoztam. ezek szerint én is paraszt vagyok sebaj.Realista24 írta:![]()
![]()
Mi is reméljük , hogy a meccseteken lerúgják messit.....(van ennek értelme?).....nincs.
nekik mindig van indok, ha kikapnak: bíró, sérülés, pálya minőség... még a páratartalomra is fognák, ha nincs másDanka00792 írta:Én viszont remélem, hogy felépül. Ebben a Barca-ban érzem, hogy le tudná gyözni a Madridot, bármilyen felállásban állna fel, RvN-el, Sneijder-el is. Plusz gondolj bele, ha igy legyözzük a Madridot, akkor van indokuk arra, hogy veszítettek.szajko írta:Tudom nem lesz szimpatikus számotokra ez a hsz. De megsérült Sneijder és remélem, hogy nem épül fel a Barca elleni meccsig.
Elég baj van így is a játékunkkal....csak a rögzített szitukban van némi esélyünk....más teljesen reménytelen eddig...egy régi madridstának ez kínzás....szajko írta:
Tudom nem lesz szimpatikus számotokra ez a hsz. De megsérült Sneijder és remélem, hogy nem épül fel a Barca elleni meccsig.
Ezt nem kéne... Sérülés esetén egy futballistának csak gyors felépülést tuok kívánni, játszon bárhol.
Én viszont remélem, hogy felépül. Ebben a Barca-ban érzem, hogy le tudná gyözni a Madridot, bármilyen felállásban állna fel, RvN-el, Sneijder-el is. Plusz gondolj bele, ha igy legyözzük a Madridot, akkor van indokuk arra, hogy veszítettek.szajko írta:Tudom nem lesz szimpatikus számotokra ez a hsz. De megsérült Sneijder és remélem, hogy nem épül fel a Barca elleni meccsig.
Hát én inkább ilyen helyzetben nem írok semmit.Nem akarok képmutató lenni azzal h azt írom épüljön fel, mert nem lenne teljesen őszinte, de azért azt se írom be h ne épüljön fel.Realista24 írta:Tudom nem lesz szimpatikus számotokra ez a hsz. De megsérült Sneijder és remélem, hogy nem épül fel a Barca elleni meccsig.![]()
![]()
Mi is reméljük , hogy a meccseteken lerúgják messit.....(van ennek értelme?).....nincs.
Ezt nem kéne... Sérülés esetén egy futballistának csak gyors felépülést tuok kívánni, játszon bárhol.szajko írta:Tudom nem lesz szimpatikus számotokra ez a hsz. De megsérült Sneijder és remélem, hogy nem épül fel a Barca elleni meccsig.
Tudom nem lesz szimpatikus számotokra ez a hsz. De megsérült Sneijder és remélem, hogy nem épül fel a Barca elleni meccsig.