Szép volt a passz

Bocsi, arról lemaradtam! Közben Guddy-Bojan csere az 52. percben.frustrat írta:Sárgát kapott az ellen kapusa, mikor Gio gólt lőtt reklamálásért, úgyhogy nem az első.Titinho írta:48. perc: az első sárga lap Fernando Meira nevéhez fűződik a meccsen! Eto'o kapott szép labdát Xavi-tól a 16-osnál átvitte 2 emberen de Meira megállította! Közben Stuttgart szöglet...nem lett belőle semmi.
Sárgát kapott az ellen kapusa, mikor Gio gólt lőtt reklamálásért, úgyhogy nem az első.Titinho írta:48. perc: az első sárga lap Fernando Meira nevéhez fűződik a meccsen! Eto'o kapott szép labdát Xavi-tól a 16-osnál átvitte 2 emberen de Meira megállította! Közben Stuttgart szöglet...nem lett belőle semmi.
JÓLDawe írta:Jól megygianni írta:Nagyon laza edzőmeccset játszunk ahol jobbak vagyunk(sokkal) ezt szerencsés barátaim is mondják akik ott ülnek a nou campban![]()
0:1barcafan91 írta:Vki nem tudja h mennyi közbe a rangers - lyon?
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... cucio.htmlRoniee21 írta:Valaki betudna nekem lineklni,egy rádiós dolgot,mint multkor,v hol keressem
az fcbarcelona.comon?
közben megtaláltam,majd ki verte a szemem:D
én a saját képességeikhez képest mondtam....Dawe írta:Akkor a két csapat 120%-on van.MMM Szép teljesitmény.home írta:sztem ez az egy hajszál ami köztünk van, úgy van hoy stuttgart 80% barca 40% kis jóindulattal....
0:1barcafan91 írta:Vki nem tudja h mennyi közbe a rangers - lyon?
Jól megygianni írta:Nagyon laza edzőmeccset játszunk ahol jobbak vagyunk(sokkal) ezt szerencsés barátaim is mondják akik ott ülnek a nou campban