2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az igenszokola81 írta:Benzemanak itt ahelye köztünk kitünő csatár Eto tökéletes cseréje lehetne azt is bekell vallani ,hogy Etonak nem ment ez az idény sem!!!!!!!!!!!!!
szokola81 írta:KI kellene ennek ahíres vezetésnek találnia ,hogy kivel fogják helyetesíteni Ronaldinhot valmi irányítótt kell igazolni helyette Valami nagy klasszist szerintetek kit????????
már sokszor le lett írva, de leírom most mégegyszer a barca meg akarta tartani dos santos-t csak egy évre kölcsön akarta adni, hogy több játéklehetősége legyen és tapasztalatot szerezzen, de ő nem akart kölcsönbe menni így inkább elhagyta a barca-takos1974 írta:rossz az egész játékos politikaszokola81 írta:Felháborítonak tartom,hogy eladtuk dos santost!!!!!!!!!Nagy igéretnek számított,de azért eladni ,nert az első szezonban nem ment neki annyira,mint ahogy elvárták tőle egy év múlva meg harcolhatunk megin árte,hogy vissza szerezzük mint piqet meg Fabregast!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát mivel úgy néz ki, hogy R10-et nem tudjuk eladni (hacsak el nem fogadja a City hívását) talán Pep megpróbálhatná gatyába rázni.szokola81 írta:KI kellene ennek ahíres vezetésnek találnia ,hogy kivel fogják helyetesíteni Ronaldinhot valmi irányítótt kell igazolni helyette Valami nagy klasszist szerintetek kit????????
Felőlem jöhetne, ha nem kérnének 50 milkát érte.roy69 írta:Nem tudom,hogy Ti hogy vagytok vele de Karim Benzema-t szívesen nézném Barca mezbe...Néztem youtube-n néztem videókat róla és ő képes bárhonnan gólt lőni!Fiatal és már most tud valamit...szerintem Eto'o helyére simán jöhetne...Eto'oval is sok probléma volt ős Afrika kupára is menni szokott az egy hónap kihagyás, Benzemát ez nem fenyegeti!Ti h vagytok vele?
kleno04 írta:[quote="Csiszi"6""]Hát én Buffont vagy Casillas-t látnám a legszivesebben a kapunkban!!!![]()
![]()
(de hát szép is álmodozni)
Igazad van de jövőre nem valdes lesz a barca kapujában (ha minden igaz)baguvixXx írta:Hehe ez a gól inkább Valdes "érdeme"...MichaaBee írta:http://youtube.com/watch?v=Qd7dj2Uz7E4
legalább lesz aki lője a szabadokat! ha valaki akkor Valdés ezt biztos tudja értékelni