2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a kilencből vonj le annyit, amennyi a franco-éra alatt nyertek. asszem fele annyi se leszFranco írta:Na vitatkozunk. Legyen csak nemzetközi szint 9-2. A vitának vége.
a történelmes résszel vitatkoznékMaxer írta:sztem ebbe kár belemenni h melyik csapat nem tiszteséges és melyik csapatnak segitenek,ti most barcások kemények vagytok mert a barca manapság szép focit játszik de ugygondolom h a barcelonának picit még gyurnia kell h történelemben,sikerekben és szép játékban utolérje a királyiakat,tehát HALA MADRID éljen a REAL
Perrero írta:Így van, mindannyian beképzelt kecsegek vagyunk, ez van.. nem kell idejönni..
jaj szegény elnyomott barcelona egy évre rá bajnok lett. mindjárt sirok. A Madrid meg 54 ig nem is volt bajnok. huuuuu a nagy csalásokPerrero írta:nem kell ez a fikázás... gondolod hogy a MAGYAR szurkolók azért szurkolnak a Madridért ami a cikkben vanlluisllach89 írta:Ajánlom az itt fórumozó madridisták figyelmébe Tamás cikkét és utána várom véleményeteket a """"királyi""" gárdátokról, jah meg h milyen érzés egy ilyen tisztességes csapatnak drukkolni? Most mint ha picit kevesebb hsz-t látnék szvsz a részetekről. Pedig ez jó téma lehetne róla beszélni.én is a K&Hnál "tartok" számlát pedig a Kulcsár ott sikkasztott... -na jó valójában az otpnél, de az nem passzolt volna
mindorokke_barca írta:par hete errol mar kifejtettem a velemenyem, h en azt szeretnem h a spanyol csapatok ismet europa legjobbjai kozott legyenek... amig nem kerul ossze velunk a real... addig meneteljenek csak nyugodtan...Ja, kiváncsi vagyok a barcások ma este a Madridnak, vagy ellen "drukkolnak"! Hosszú távon nézve a dolgot nem egyértelmű, hogy melyikkel járnának jobban!
par hete errol mar kifejtettem a velemenyem, h en azt szeretnem h a spanyol csapatok ismet europa legjobbjai kozott legyenek... amig nem kerul ossze velunk a real... addig meneteljenek csak nyugodtan...Ja, kiváncsi vagyok a barcások ma este a Madridnak, vagy ellen "drukkolnak"! Hosszú távon nézve a dolgot nem egyértelmű, hogy melyikkel járnának jobban!
Biztosan nem fogok a Madrid ellen drukkolni.. Kezd elegem lenni abból, hogy a BL ben, csak a PL-ben szereplő csapatok a favoritok, kezd már nagyon kiborítani! Örülnék neki, ha minél több spanyol csapat kvalifikálná magát a legjobb 16 közé! Elég nagy sansza van mind a 4 csapatnak.CS0ki írta:
Asszem ez kupameccs volt, és visszavágon, amikor be voltak fenyítve a Barcelonás játékosok.
Itt az olvasnivaló:
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8824
De ez megint baromság. (mármint ezt a témát elővenni.)
Ja, kiváncsi vagyok a barcások ma este a Madridnak, vagy ellen "drukkolnak"!Hosszú távon nézve a dolgot nem egyértelmű, hogy melyikkel járnának jobban!
Asszem ez kupameccs volt, és visszavágon, amikor be voltak fenyítve a Barcelonás játékosok.Itt van az összes el clasico amit valaha is megvívtak és én nem látok ilyen eredményt:
Itt van az összes el clasico amit valaha is megvívtak és én nem látok ilyen eredményt:adrenalin01 írta:Most olvastam egy cikket miszerint 60-70 éve, már nem tudom mikor is nem emléxem.. 1-11re vertük a barcátkomoly este lehetett
Nincs még tudatában az erejével az ifjú Sith.adrenalin01 írta:Most olvastam egy cikket miszerint 60-70 éve, már nem tudom mikor is nem emléxem.. 1-11re vertük a barcátkomoly este lehetett
Kérlek Barcafanok, ne osszátok ki.....fiatal még, nem érti a dolgokat....Most olvastam egy cikket miszerint 60-70 éve, már nem tudom mikor is nem emléxem.. 1-11re vertük a barcát komoly este lehetett
Mi meg nem is olyan rég 3-0-val vágtunk haza titeket idegenben.adrenalin01 írta:Most olvastam egy cikket miszerint 60-70 éve, már nem tudom mikor is nem emléxem.. 1-11re vertük a barcátkomoly este lehetett
Igen, pont az volt a félreértelmezés.Deh pontazt írta a srác, hogy szeretnénk mi madrid szinten lenni.
Ez volt az eredeti hozzászólás.Úristen, miről beszélünk itt srácok? Ránézünk a tabellára és ott a
válasz. Amig ez az állás nem kell osztani, hogy madrid-szinten focizunk, mert nem ezt mutatják az eremények.
Pont.
Deh pontazt írta a srác, hogy szeretnénk mi madrid szinten lenni. Erre írták páran hogy a mostani madrid szinten nem éppen, erre meg a válasz hogy AZ a madrid szint. Szal...érted. Mindegy. Felesleges erről beszélni. Igazából ezek csak ilyen koholt hülyeségek kicsit még nem teljesen kerek világképpel rendelkező, amorf emberektől. Mindig megfogadom h nem reagálok ilyenekre. De mostmár hagyom is kicsit a dolgokat, a forum sajnos rosszra készteti az embereket, mert sok az értetlen.CS0ki írta:Az a baj, hogy nem "igazi" madrid szintről volt szó eredetileg se, hanem a mostaniról, ami nem túl magas. Azzal lett összehasonlítva a tegnapi barcelona teljesítmény. Csak valaki teljesen félre értelmezte, és azóta meg itt ez az újabb felesleges téma!Ha "igazi" madrid szintről beszéltek, akkor mi is beszélhetnénk Barca szintről Dream Team.![]()