a véremben csörgedezhet ha a szivem örökre a madridé...Charlie írta:Kivágtad magad,de akkor is most már Barca vér csörgedezik benned!Colin írta:Kben is kényszerítettek h ezt mondjam kben nem kaptam volna több piát...![]()
![]()
C.
Üzenetek mindenkinek
-
- Capitá del Barça
REAL MADRID C. DE F.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Meg Eto'o híres mondatát. 

in to exile
-
- Director del Fútbol
Azt ordítozza,hogy szeretem a Barca-t,jól mondom???Charlie írta:Viszek mellé Abszintot,Colin nagy kedvence,amikor benyakal párat belőle,akkor már más csapat drukker lexBodi írta:Hozzál málnaszörpöt oks?Majd versenyzünk,hogy ki bír többet meginni!!!![]()
![]()
C.

-
Megkérlek retek hogy ne zargass privátba! 

in to exile
-
- Capitá del Barça
Jó gyere.. mutasd fel mellé a nyelvvizsgád, legyél madridista, és már jöhetsz is... na persze ha szólok 1-2 jó szót az érdekedben...Charlie írta:Ezt most komoly?Mert elővettem 1 német szótárat hogy megyek fordítani a madridistára.Charlie te hülye vagy ... Németből FORDÍTOK híreket, és azt rakjuk fel a madridistára...![]()
![]()
C.

REAL MADRID C. DE F.
-
Charlie és Colin!Megint kezdítek?
in to exile
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
a hír az nem,Colin írta:Mert? Ennyire érdekelnek a madridista hírek? De tudatom veled h német középfokúm van... szal igen jó híreket szerkesztek
de az hogy nálatok teccik e mindenkinek az igen.
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Capitá del Barça
Charlie te hülye vagy ... Németből FORDÍTOK híreket, és azt rakjuk fel a madridistára...Charlie írta:TEEEE,én észre sem vettem hogy ti németül közöltök cikkeket...legközelebb jobban figyelek.Colin írta:Mert? Ennyire érdekelnek a madridista hírek? De tudatom veled h német középfokúm van... szal igen jó híreket szerkesztek
C.

REAL MADRID C. DE F.
- Charlie
- Öreg Harcos
TEEEE,én észre sem vettem hogy ti németül közöltök cikkeket...legközelebb jobban figyelek.Colin írta:Mert? Ennyire érdekelnek a madridista hírek? De tudatom veled h német középfokúm van... szal igen jó híreket szerkesztek
C.