Ingyen ment a Fulhambe, a transfermarkt.de szerint 4 millió Gera értéke. A legértékesebb magyar Huszti (6,5)MessiFan írta:Gerát mennyiért vitték el?
Egykori és jelenlegi magyar játékosok
- takivini
- Capitá del Barça
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára takivini 2008.08.11. 20:04:50-kor.

Gerát mennyiért vitték el?Rajmó írta:Oleguer azért más volt. Ő egy jó szezon után kapott szerződéshosszabítást. Am meg sztem ez a 10 millió magyar játékoshoz képest elég szép kis összeg.Los Banditos írta:Oleguernek meg 70 millió volt
- Rajmó
- Capitá del Barça
Oleguer azért más volt. Ő egy jó szezon után kapott szerződéshosszabítást. Am meg sztem ez a 10 millió magyar játékoshoz képest elég szép kis összeg.Los Banditos írta:Oleguernek meg 70 millió volt

-
- Az Eurobarca Anonymusa
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=193977
Egy kis adalék Vadóczhoz. Még nem jött létre semmi végleges.
Egy kis adalék Vadóczhoz. Még nem jött létre semmi végleges.

70? hol?:DLos Banditos írta:Oleguernek meg 70 millió voltRajmó írta: Am ha jól olvastam, 10 millió euró lesz a kivásárlási ára
Remélem játszani fog rendszeresen, és nem csak a kispadot koptatni ment oda.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
A vetélytársai a posztjára:Los Banditos írta:Remélem játszani fog rendszeresen, és nem csak a kispadot koptatni ment oda.
-Sunny (spanyol U-21-es válogatott)
-Francisco Punal (csapatkapitány)
-Javad Nekunam (94-szeres iráni válogatott)
-Héctor Front
Hát ezen a nevek alapján már nem vagyok derülátó...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Oleguernek meg 70 millió voltRajmó írta: Am ha jól olvastam, 10 millió euró lesz a kivásárlási ára

Remélem játszani fog rendszeresen, és nem csak a kispadot koptatni ment oda.

in to exile
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Hatalmas gratuláció neki! Viszont ez csak fél siker, még bizonyítania kell hogy alkalmas ezen a szinten is a jó játékra. Remélem minnél több lehetőséget kap majd. Mindent bele! 

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Entrenador del Barça
Azta' mindenit! Én is gratulálok Neki! Óriási, hogy újra van magyar a spanyol bajnokságban, ezt végre mi is megélhettük! Nagyon sok eredményes évet kívánok az első ligában.
http://www.osasuna.es/dev/
http://www.osasuna.es/dev/
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Nagy grat neki a szerződéshez, elkellett már egy magyar a világ legjobb bajnokságába. 

Na mivel csak La Ligát nézek, így már figyelemmel tudom követni 

Sok szerencsét nekikhtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=193949
Vadócz Krisztián - Osasuna!
Sok sikert a Primera Divisionban!

950 ezer euro nem kis pénz.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=193949
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- danianevem
- Entrenador del Barça
Kösz.antiimperialista írta:A szezon első felében szinte semmennyit nem játszott a Watfordban, aztán kölcsönadták a Preston North End csapatának, ott játszott vagy 4 meccset, a tudósítások szerint igen jól (+lőtt vagy 2 gólt), ezért a Watford visszarendelte, hogy utána se játsszon szinte semmennyit.danianevem írta:Priskin a legutóbbi szezonjában hogy szerepelt???

Szerintem Keane érkezése nem fog sokat változtatni... Németh alapból nem alapember lenne a Pool-ban, valszeg Benítez a Ligakupában vagy az F.A. kupában számít rá... Ott pedig pl. egy negyedosztályú gárda ellen nem Torres a kezdő...
-
- Llegenda del Barça
1 meccsre szerintem nyugodtan beállhat majd Keanetól függetlenül is, nem fog radikálisan lecsökkenni Keane és társainak a játéklehetősége. Akár csereként is egy félidőre, rengeteg meccset játszanak...antiimperialista írta: Viszont úgy tűnik, egyelőre keresztet vethetünk Németh Krisztián bemutatkozására tétmeccsen az első csapatban, a Pool megvette Robbie Keane-tEnnek két okból sem örülök:
1. jó lett volna Némót már idén az első csapatban látni
2. bírom a Spurs-t
Most már nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy Némó idén tétmeccsen is megmutathassa magát a Poolban...
-
- Director del Fútbol
A szezon első felében szinte semmennyit nem játszott a Watfordban, aztán kölcsönadták a Preston North End csapatának, ott játszott vagy 4 meccset, a tudósítások szerint igen jól (+lőtt vagy 2 gólt), ezért a Watford visszarendelte, hogy utána se játsszon szinte semmennyit.danianevem írta:Priskin a legutóbbi szezonjában hogy szerepelt???
19
-
- Director del Fútbol
Nagyon szép fejes volt
Viszont úgy tűnik, egyelőre keresztet vethetünk Németh Krisztián bemutatkozására tétmeccsen az első csapatban, a Pool megvette Robbie Keane-t
Ennek két okból sem örülök:
2. bírom a Spurs-t
Most már nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy Némó idén tétmeccsen is megmutathassa magát a Poolban...

Viszont úgy tűnik, egyelőre keresztet vethetünk Németh Krisztián bemutatkozására tétmeccsen az első csapatban, a Pool megvette Robbie Keane-t

2. bírom a Spurs-t
19
- danianevem
- Entrenador del Barça
Priskin a legutóbbi szezonjában hogy szerepelt???
- lui1698
- Llegenda del Barça
SANYI A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!TORGHELLE SANYI MEKKORA ISTEN!!!!!!!!!:)vale írta:Kb jah...fUtBoLiStA írta:Neee mááán...antiimperialista írta:Angol lapok már tényként közlik, hogy Halmosi a Hullba igazol. Sok sikert! (Mondjuk a kiesés biztosnak tűnik)
Augsburgban megszerezte első gólját a félelmetes Szabics-Torghelle csatárkettősA gólt előbbi beadásából utóbbi fejelte. Egyébként 4-1-re kikaptak a Stuttgarttól, de Sanyi g
góljával még 1-1 volt az állás.
Én mindig is tudtam, hogy Sanyi a király!!!
Ezen túl 100% hogy nézni fogom az Augsburg meccseit.
![]()
![]()
Nem tudtam hogy egy csapatban vannak , így biztos nézem , Léderer Ákos kommentálásával lenyom akármilyen vígjátékot.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kb jah...fUtBoLiStA írta:Neee mááán...antiimperialista írta:Angol lapok már tényként közlik, hogy Halmosi a Hullba igazol. Sok sikert! (Mondjuk a kiesés biztosnak tűnik)
Augsburgban megszerezte első gólját a félelmetes Szabics-Torghelle csatárkettősA gólt előbbi beadásából utóbbi fejelte. Egyébként 4-1-re kikaptak a Stuttgarttól, de Sanyi g
góljával még 1-1 volt az állás.
Én mindig is tudtam, hogy Sanyi a király!!!
Ezen túl 100% hogy nézni fogom az Augsburg meccseit.

-
- Director del Fútbol
Az alábbi linken megtaláljátok Gerzson első gólját a Fulham színeiben:
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=61366
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=61366
19
-
- Director del Fútbol
Emlékeztek arra az NS címlapra ami 1 Barca-Pana meccs előtt volt Sándor volt rajta és az h " Gólt ígér a Barcának"