Jogosnak tartom Xavinho véleményét. A Rijkaard féle csapat három legnagyobb játékosa közül egyik se volt a klubbhűség mintapéldánya, Etoo és Deco ezt válalták is, Ronaldinho meg hazudott mint a vizfolyás. Nyilvánvalóan Ibrat se azért vettük, mert a mindene a Barca.Xavinho írta:Akkor menj vele orvoshoz... lehet,h munka volt számára,mert a Mallorca-t szerette,mint klubbot,de a munkáját tökéletesen elvégezte. Én inkább látok olyan játékost a pályán,akinek csak egy munka,de azt 100-osan elvégzi,mint egy olyat,akinek mindene a klub,de "nem tud focizni(a megkívánt szinten)" (Oleguer pl.)... Ezen múlik a klub sikeressége. Gondolkodj már el egy kicsit,Papi...Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Samuel Eto'o #3
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát Papi. Ibrahimviccsal mi a pálya? Ő egy falábú gyökér nem? Idefigyelj Barcás testvérem. Én nem ellened, se magam ellen nem beszélek. Szerettem/szeretem Eto'o-t, és bennem is vannak kérdőjelek. Csak a tényeket ismerjük. Addig meg okoskodni, silabizálni a dolgot fölösleges. Se szidni nem szidtam, se ajnározni nem ajnároztam. A pénzügyi részével együtt rábízom a nálam okosabbakra. (a klub vezetősége). Ők tudták, hogy mit miért és hogyan. Nem csak annyiból állnak a dolgok amiket mi a TV képernyőjén keresztül látunk. Csak annyit kérek, hogy fölöslegesen senki ne "okoskodjon". Béke. Ui.: Várom már a mai meccset. Kíváncsi vagyok a támadószekciónkra. Ugye Bojan sincs még... Érdekes lesz.Xavinho írta:Akkor menj vele orvoshoz... lehet,h munka volt számára,mert a Mallorca-t szerette,mint klubbot,de a munkáját tökéletesen elvégezte. Én inkább látok olyan játékost a pályán,akinek csak egy munka,de azt 100-osan elvégzi,mint egy olyat,akinek mindene a klub,de "nem tud focizni(a megkívánt szinten)" (Oleguer pl.)... Ezen múlik a klub sikeressége. Gondolkodj már el egy kicsit,Papi...Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Akkor menj vele orvoshoz... lehet,h munka volt számára,mert a Mallorca-t szerette,mint klubbot,de a munkáját tökéletesen elvégezte. Én inkább látok olyan játékost a pályán,akinek csak egy munka,de azt 100-osan elvégzi,mint egy olyat,akinek mindene a klub,de "nem tud focizni(a megkívánt szinten)" (Oleguer pl.)... Ezen múlik a klub sikeressége. Gondolkodj már el egy kicsit,Papi...Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
- rszergej
- Capitá del Barça
És láttál e tőle formahanyatlást idén? Szerintem nemMikaos írta: Tavaly megvolt az oka annak, amiért el akarták küldeni (lásd Roni, Deco).

Vagy volt vmi jele annak, hogy rosszul fog játszani?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.Varga Tamás írta:így van!torrestoni írta:Emberek, lefosom a bokám...
Szóval Eto'o semmiképp sem akarta elfogadni a hosszabbítást, visszautasította, vagy csak egyszerűen halogatta, tehát a konklúzió, hogy ki akart tolni a klubbal, s semmiképp sem hosszabbítani, ezért a vezetőség kényszerhelyzetben fordult ismét Ibrahimovics felé?![]()
Így beállítani ezt a szituációt az emberi balgaság tökéletes iskolapéldája!
Amit egyes fórumerek itt megengednek maguknak Samut illetően, ...hát én szégyellem magam helyettük!
Gyalázat!!!!Szégyen!!!Felháborító!!!
Úgy osztják az észt, mintha mindent tudnának, mindennel tisztában lennének, és ott lettek volna a tárgyalásokon. A végén kiderül, hogy egy aljas pondró, egy pénzéhes dög! Pfujj, le vele, vesszen....
HÁNYINGEREM VAN!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Én szavazhatok Messire?grecki írta:Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.

Samu megy az Afrika kupára, így neki ki fog maradni pár meccs, viszont nálunk nem Ibra fogja lőni a gólokat nagyrészt, hanem Messi.
Továbbra is VISCA EL SAMUUU

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- noname
- Llegenda del Barça
Azért az hülyeség h az ügynőke kapzsi. Ugyanúgy Etoo is sok pénzt akar, de ezzel mi a gond: megnyert sok bajnokságot, spanyol kupát, 2 BL-t, úgy volt számon tartva mint a világ legjobb csatára. MOstmár csak annyi volt neki hátra h kapjon egy jó szerződést, minél hosszabb időre, ezt nálunk nem kapta volna meg, az Inter viszont adott neki egy 5 éves szerződést, élete utolsó nagy szerződését. Valóban , talán túlzásba esett a követeléseivel, de gondoljatok bele. Mi van ha itt marad még 3 évig. Az összesen kb 27 millió eurót jelentett volna neki, utána már gyengébb lesz, meglátszik a kora és mondjuk aláír vhova 2 évre évi 5 milláért. Összesen talán kap 37 milliót. Így viszont az Internél közel 20 millával kaphat többet.+biztosítva van h 4 év múlva is egy bajnokesélyes csapatnál lesz. Etoo sose az a klubhű típus volt, ő a pénzért játszott, de azért kitette a lelkét a pályán, most egy ilyen szezon után már nembiztos h talál magában kellő motivácót, sztem ezért is akarta Pep elküldeni.
PErsze azért még mindig remek játékos marad, de sztem már azon a szinten, ahol nálunk játszott, sose fog!
Sok sikert Etoo!!!
PErsze azért még mindig remek játékos marad, de sztem már azon a szinten, ahol nálunk játszott, sose fog!
Sok sikert Etoo!!!
A Fifa egy szégyen
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Egyáltalán nem az a baj,h valaki így vagy úgy gondolja.Nem az ellentétes vélemény a baj hanem az,h vannak akik tiszteletlenül már már undorító módon beszélnek róla.merx írta:van aki úgy gondolja, hogy eto'o igenis hibás azért ami történt, és van aki máshogy gondolja nem részletezem.Varga Tamás írta: ...
...
na már most ti leszóljátok azokat akik eto'o-t erőteljesen ludasnak vélik, de akkor a másik "csoport" kérdezhetné tőletek, hogy ti miért vagytok olyan biztosak abban amit állítotok(?)
én nem kérdezem, félre ne értsetek, a véleményemet már leírtam aki látta látta aki nem nem DE ez a vita 2 irányú utca
Lehet Őt nem szeretni nincs azzal baj.Csak tett Ő már annyit ezért a csapatért,h ne beszéljen róla senki tiszteletlenül.
Tamáséknak se lenne baj ha valakinek kritizálná ha azt a megfelelő formában tenné.Sztem.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
van aki úgy gondolja, hogy eto'o igenis hibás azért ami történt, és van aki máshogy gondolja nem részletezem.Varga Tamás írta: ...
...
na már most ti leszóljátok azokat akik eto'o-t erőteljesen ludasnak vélik, de akkor a másik "csoport" kérdezhetné tőletek, hogy ti miért vagytok olyan biztosak abban amit állítotok(?)
én nem kérdezem, félre ne értsetek, a véleményemet már leírtam aki látta látta aki nem nem DE ez a vita 2 irányú utca
- madmushroom
- Capitá del Barça
Mindegy skacok, ezt a témát már átrágtuk és nem szeretném sem magam sem pedig másokat ismételni. Nem tudhatjuk, hogy mi vezérelte, szerintem nem a pénz volt az elsődleges szempont.
Én eto'o-ra úgy fogok gondolni mint a Barca történelmének egyik legjobb csatárára, aki millió mosolyt fakasztott az arcomra, aki miatt nagyon sokszor üvöltve ugrottam fel a fotelból a góljai után, aki miatt nem egyszer könnybe lábadt a szemem az örömtől. Bennem nem csúfítja el ezt a képet az utóbbi napokban kialakult történet és nem fogok bedőlni az újságírók lejárató hadjáratának. A tévhit nem nekem való.
Köszönjük Eto'o
szerk.:
Varga Tamás előbbi hozzászólásával teljesen egyetértek.
Én eto'o-ra úgy fogok gondolni mint a Barca történelmének egyik legjobb csatárára, aki millió mosolyt fakasztott az arcomra, aki miatt nagyon sokszor üvöltve ugrottam fel a fotelból a góljai után, aki miatt nem egyszer könnybe lábadt a szemem az örömtől. Bennem nem csúfítja el ezt a képet az utóbbi napokban kialakult történet és nem fogok bedőlni az újságírók lejárató hadjáratának. A tévhit nem nekem való.
Köszönjük Eto'o
szerk.:
Varga Tamás előbbi hozzászólásával teljesen egyetértek.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
így van!torrestoni írta:Emberek, lefosom a bokám...
Szóval Eto'o semmiképp sem akarta elfogadni a hosszabbítást, visszautasította, vagy csak egyszerűen halogatta, tehát a konklúzió, hogy ki akart tolni a klubbal, s semmiképp sem hosszabbítani, ezért a vezetőség kényszerhelyzetben fordult ismét Ibrahimovics felé?![]()
Amit egyes fórumerek itt megengednek maguknak Samut illetően, ...hát én szégyellem magam helyettük!
Úgy osztják az észt, mintha mindent tudnának, mindennel tisztában lennének, és ott lettek volna a tárgyalásokon. A végén kiderül, hogy egy aljas pondró, egy pénzéhes dög! Pfujj, le vele, vesszen....
HÁNYINGEREM VAN!

- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem eléhg nagy tévhitben vannak azok, akik azt gondolják hogy nem etoo hanem az ügynöke a kapzsi!madmushroom írta:Arról meg nem tehet, hogy az ügynöke egy kapzsi bibsi.
Már bocs de szerinted az ügynök beszélte rá etoot hogy mi és hogy legyen?
Szerintem álatalában a focistáknak van egy elképzelése, ezt közlik az ügynökökkel, hogy ha a tárgyalásra kerül a sor(szerz.hosszabítás-átigazolás) akkor milyen támpontok alapján tárgyaljon...
Az ügynöknek az a dolga hogy maximálisan ellása a feladatát, vagyis az ügyfelének az óhajából-sóhajából a legtöbbet kihozni! Ez általában mindenkinnél= a zsirosabb fizetéssel!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
11,5 millió plusz prémiumok. Sztem nagyjából kijön az összeg, akárhogy is számolom.
Mostmár tényleg vicc ez az Eto. Mindene a pénz. Nem hiába fog kihullani a profi futbal elitjéből..
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szóval sem mondta? Abban a formában nem, csak hogy 12-12,5 milliót akar.madmushroom írta:Ezt tudtommal egy szóval sem mondta, hogy ő mindenkinél többet akar keresni a barcában. Arról meg nem tehet, hogy az ügynöke egy kapzsi bibsi.Fernando írta: Meg szeretett volna a keret legjobban fizetett játékosa lenni. Ezek után te hosszabbítottál volna vele? Nekem is elég volt már Eto'oból. Sokat, nagyon sokat játszott a határon sok mindennel.
2. Persze az ügynök tehet mindenről. Verte Eto'ot. Beleszólása se volt semmibe. Te se gondolod komolyan...
- madmushroom
- Capitá del Barça
Ezt tudtommal egy szóval sem mondta, hogy ő mindenkinél többet akar keresni a barcában. Arról meg nem tehet, hogy az ügynöke egy kapzsi bibsi.Fernando írta: Meg szeretett volna a keret legjobban fizetett játékosa lenni. Ezek után te hosszabbítottál volna vele? Nekem is elég volt már Eto'oból. Sokat, nagyon sokat játszott a határon sok mindennel.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
- Fernando
- Llegenda del Barça
Meg szeretett volna a keret legjobban fizetett játékosa lenni. Ezek után te hosszabbítottál volna vele? Nekem is elég volt már Eto'oból. Sokat, nagyon sokat játszott a határon sok mindennel.rszergej írta:Pedig egyszerű, tavaly elakarták küldeni, nem kellett senkinek, maradt. Idén megint elakarták küldeni, megint nem kellett senkinek (kivéve City, de az meg Eto'onak nem kellett). Mi ez, ha nem elüldözés?Még mindig nem értem ezt a kitalált dolgot: "elüldözés"
Ja igen, ezek után te maradtál volna?
Tavaly megvolt az oka annak, amiért el akarták küldeni (lásd Roni, Deco). És igen, nem kellett senkinek (ÉRDEKES), ezért rajtunk ragadt. Most voltak pletykák az újságokban, majd kapott egy nagyon jó szerződéshosszabbítási ajánlatot, miután az ügynöke egy gyermeteg hisztit levágott, illetve nem válaszoltak semmit sem. Még mindig nem tudom, hol van az elüldözés most (tavalyi teljesen érthető volt, de most nem arról van szó).rszergej írta:Pedig egyszerű, tavaly elakarták küldeni, nem kellett senkinek, maradt. Idén megint elakarták küldeni, megint nem kellett senkinek (kivéve City, de az meg Eto'onak nem kellett). Mi ez, ha nem elüldözés?
Már elnézést, de mi alapján döntöd el, hogy ki a jobb? Honnan veszed, hogy a 70 milliót érő Ibra gyengébb, mint a 40 milliót érő Eto'o?Rivaldo11 írta: Jobbat adunk a gyengébbért, és még fizetünk is. Bomba üzlet.
Biztos hülyék dolgoznak a kluboknál...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Emberek, lefosom a bokám...
Szóval Eto'o semmiképp sem akarta elfogadni a hosszabbítást, visszautasította, vagy csak egyszerűen halogatta, tehát a konklúzió, hogy ki akart tolni a klubbal, s semmiképp sem hosszabbítani, ezért a vezetőség kényszerhelyzetben fordult ismét Ibrahimovics felé?
Szóval Eto'o semmiképp sem akarta elfogadni a hosszabbítást, visszautasította, vagy csak egyszerűen halogatta, tehát a konklúzió, hogy ki akart tolni a klubbal, s semmiképp sem hosszabbítani, ezért a vezetőség kényszerhelyzetben fordult ismét Ibrahimovics felé?

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Director del Fútbol
Eto'o is pont ilyen suttyónak tartaná mindenki ha nem itt tolná....Rivaldo11 írta:Ez nálam elüldözés. Lehet ezt csűrni-csavarni. Pep az edző, joga van azt mondani, hogy nem kell neki Samu. Joga van még ahhoz is, hogy klönösebben meg se magyarázza, miért döntött így. ( ne jöjjön senki azzal a nyilatkozattal, mert az két forintot nem ért)
Nekem meg jogom van ahhoz, hogy mindezt úgy fogjam fel: elkergették Samut. hisz csinálhat Ő bármit, az az ember érzése, hogy semmiképp sem folytathatta volna nálunk.
Helyette meg jön egy ilyen suttyó...eh, na mindegy.
Kapott egy korrekt ajánlatott elutasította, mehet isten hírével.
Megvolt rá a lehetősége hogy itt folytassa a pénz fontosabb neki mondjuk igaza van minden "munka"helyen a pénz a legfontosabb mert ugye ő itt csak dolgozott. A vezetőség is megelégelte a balhéit, Guardiola egy taktikailag nehezebben verhető csapatot akar össze rakni erre jó megoldás lehet Ibra.
A fogadásról annyit hogy 20gólig se fog jutni abban a csapatban sztem sőt benne van a pakliban az is hogy a szezon második felére a padon találja magát ha nem fog feküdni neki az a játék. Ibra itteni teljesítménye kérdéses, lehet jobb lenne ha Henry középre Ibra pedig szélre menne.
Eto'o nak csak azt kívánom hogy legyen boldog az új csapatával

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mivel értelmes magyarázatot nem kaptam/kaptunk, a magam részéről nem tartom okos döntésnek a cserét. Jobbat adunk a gyengébbért, és még fizetünk is. Bomba üzlet. (tiétek a bácsikám térképe-by terence hill, kincs ami nincs)
A szememben a bosnyák meg igenis suttyó. Ezen semmi sem változtathat, más kérdés, hogy Ibra ettől bizonyára még jól alszik.
szerk. Az "elüldözés" szó miértjére rszergej hsz-e világít rá.
A szememben a bosnyák meg igenis suttyó. Ezen semmi sem változtathat, más kérdés, hogy Ibra ettől bizonyára még jól alszik.
szerk. Az "elüldözés" szó miértjére rszergej hsz-e világít rá.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- rszergej
- Capitá del Barça
Pedig egyszerű, tavaly elakarták küldeni, nem kellett senkinek, maradt. Idén megint elakarták küldeni, megint nem kellett senkinek (kivéve City, de az meg Eto'onak nem kellett). Mi ez, ha nem elüldözés?Még mindig nem értem ezt a kitalált dolgot: "elüldözés"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszergej 2009.07.24. 18:49:52-kor.

Még mindig nem értem ezt a kitalált dolgot: "elüldözés". Már miért lenne az, hogyha kapott egy kiváló szerződéshosszabbítási ajánlatot? Ez a te szótáradban az elüldözést jelenti?Rivaldo11 írta:Ez nálam elüldözés. Lehet ezt csűrni-csavarni. Pep az edző, joga van azt mondani, hogy nem kell neki Samu. Joga van még ahhoz is, hogy klönösebben meg se magyarázza, miért döntött így. ( ne jöjjön senki azzal a nyilatkozattal, mert az két forintot nem ért)
Nekem meg jogom van ahhoz, hogy mindezt úgy fogjam fel: elkergették Samut. hisz csinálhat Ő bármit, az az ember érzése, hogy semmiképp sem folytathatta volna nálunk.
Helyette meg jön egy ilyen suttyó...eh, na mindegy.
Pepnek még ennyi magyarázatot se kellett volna adnia, mint amit adott. Semmi közöd/közünk hozzá, hogy ő miért dönt így. Amúgy megindokolta, hogy a saját játékosként megélt tapasztalatok és a 04/05 utáni események miatt gondolja, hogy eljött a váltás Eto'o számára.
Arról nem tehet, hogy te nem szereted Ibra-t, és ezért elüldözésről beszélsz, holott (te is jól tudod) a valóságnak ehhez semmi köze. A valóságot leírtam: adtak szerződéshosszabbítási ajánlatot, majd ő nem fogadta el. Vagy te tudsz valami másról is?