Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is tudná pótolni. Nagyon jó játékosnak tartom, aki nemcsak a védekezésben jó, hanem előre fele is hasznos tud lenni sokszor.Fernando írta:Én nem szoktam játékosnevekkel dobálkozni, de én ugyanígy figyeltem Palacios-t a Spurs-ből. Ha esetleg Touré-val nem lenne minden oké, marad, megy kitudja. Ő tudná pótolni. De ez szubjektív persze.
bocsi de egy szóval nem mondtam h kell nekünk csak szerintem jó lenne ide de ez csak az én véleményem volt.elbandi írta:Mondjuk eleve nem értem hogy minek lett felhozva.
Minek kéne nekünk balhátvéd?
Most az egyszer én is megnéztem egy Tottenham meccset.LG írta:Ki az a Bale?nemtom99 írta:Sziasztok
Bale kb mennyibe kerül?mert már hónapok óta figyelem és hát tud vmit
Nem lenne rosz a két oldalunk Alves-el meg Bale-el
Jaj, akkor őt már láttam játszani. Biztos, h nem ő kell nekünk.elbandi írta:A Tottenham balhátvédeLG írta:Ki az a Bale?
Ki az a Bale?nemtom99 írta:Sziasztok
Bale kb mennyibe kerül?mert már hónapok óta figyelem és hát tud vmit
Nem lenne rosz a két oldalunk Alves-el meg Bale-el
Jó, de Cannavaro Aranylabdája is vitatott, ill. abban az évben nem volt senki, aki egész szezont végig jól játszotta volna. Ronaldinho emberfelettit játszott, de csak májusig, onnantól szenvedett, a VB-n meg nagyon csúnyán égett, és ősszel sem tudott kijönni a gödörből. Etoo, akinek szintén nagy szezonja volt, lesérült az egész őszre. Még talán Kakának volt egész jó szezonja, de a VB-n ő is égett a brazilokkal, meg ő még akkor nem érett be igazán, az ő szezonja a következő volt. Más nem játszott abban az évben akkorát, h Aranylabda közelben legyen, így futhatott be Canna.LM10 írta:Pedig a VB tényleg kulcs fontosságú, lásd 2006-Cannavaro.Barcaman14 írta:Hát azt a verziót nagyon rühellném, ha valaki olyan kapná az elismerést aki a VB-n kiemelkedőt nyújtott, de az egész szezonban átlagos volt a klubjában (és a klubja is). Tény hogy a VB-n kitűnni nagy dolog, meg hogy a legnagyobb futballesemény, de azért egy egész szezonon át egyenletesen klasszis formában teljesíteni szvsz elismerésre méltóbb.
Tehát tegyük fel hogy Rooney ilyen formában játszik, de az angolokkal lebőgnek a VB-n ellenben van egy másik játékos (most nem tudok megnevezni senkit hirtelen), aki csapatával megnyeri a VB-t de előtte a szezonban alig beszélt róla az Európai közvélemény, akkor nálam az angol fenegyerek lenne a díjazott
Pedig a VB tényleg kulcs fontosságú, lásd 2006-Cannavaro.Barcaman14 írta:Hát azt a verziót nagyon rühellném, ha valaki olyan kapná az elismerést aki a VB-n kiemelkedőt nyújtott, de az egész szezonban átlagos volt a klubjában (és a klubja is). Tény hogy a VB-n kitűnni nagy dolog, meg hogy a legnagyobb futballesemény, de azért egy egész szezonon át egyenletesen klasszis formában teljesíteni szvsz elismerésre méltóbb.
Tehát tegyük fel hogy Rooney ilyen formában játszik, de az angolokkal lebőgnek a VB-n ellenben van egy másik játékos (most nem tudok megnevezni senkit hirtelen), aki csapatával megnyeri a VB-t de előtte a szezonban alig beszélt róla az Európai közvélemény, akkor nálam az angol fenegyerek lenne a díjazott
Hát szerintem a Cannavaro efektus fog bejönni. De majd kiderül.LG írta: De figyelj! Ha Rooney továbbra is így tolja, megnyeri a bajnokságot és a BL-t is a muval, akkor nem hiszem, h vki egy jó Vb teljesitménnyel megfoghatná. Jó, ott volt Cannavaro esete, de akkor Ronaldinho, aki még nyerhette volna a VB-n sem csinált semmit, meg az egész ősszel sem.
De figyelj! Ha Rooney továbbra is így tolja, megnyeri a bajnokságot és a BL-t is a muval, akkor nem hiszem, h vki egy jó Vb teljesitménnyel megfoghatná. Jó, ott volt Cannavaro esete, de akkor Ronaldinho, aki még nyerhette volna a VB-n sem csinált semmit, meg az egész ősszel sem.MR. TROMORT777 írta:Hát szerintem a VB lesz a meghatározó. Ronney akkor kaphatja meg, ha minimum az elődöntőig vezeti az angolokat.
Én is úgy gondolom, h ő jó eséllyel pályázik az Aranylabdára. A VB nyilván befolyásolja, de ha Rooney továbbra is igy tolja, akkor nem hiszem, h vmelyik spanyol játékos beérhetné egy jó vb-vel. Akik még egyénileg jó szezont futnak: Messi, ő sem esélytelen a címvédésre, de ehhez kellene a jó tavasz a Barcával, ill. egy elfogadható VB szereplés. C. Ronaldo is jó keni, de ez a korai BL búcsú az ő sorsát megpecsételte, főleg, h a portugáloknak sem jósolok semmi jót a VB-n.Barcaman14 írta:A minap pont azon gondolkodtam, hogy kié lehet ez az idény egyénileg!És egyből Rooney jutott eszembe. Lehet hogy a MU-val nem nyer meg mindent, de szvsz az egyéni címek begyűjtésére van esélye, ha továbbra is így folytatja. Bár még van egy VB is. Ha ott nyernének a spanyolok akkor postáznék egy aranylabdát Xavinak vagy Ininek!
Nekem meg a szememet szúrja az a gyereknemtom99 írta:Sziasztok
Nekem viszont ez a Jovetic gyerek szúrt szemet:)nagyon ügyes srác
egyszer szívesen látnám itt barcelonában![]()
Kicsit idősebb, éretteb lett és ez jót tett neki. Most nagyon megy neki, nagyon úgy túnik, h az idei az ő szezonja lesz.Saviola írta:Elképesztő,hogy Ferguson keze alatt,pár éve leforgásával Rooney mennyit fejlődött,mind emberileg,mind játékosilag.
Szinte minden gólja után megköszöni a társának a passzt,sokkal kevesebbet reklamál,kevésbé agresszív.
Emellett elképesztő mennyiségben termeli a gólokat.
Sokkal szimpatikusabb lett,mint régen volt.