Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
baas11
Entrenador del Barça

2008.12.08. 18:57:20

Varga Tamás írta:Lehet izmozni itt Hleb megítélésén, de szerintem felesleges.

Eddigi - ismétlem: EDDIGI - teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, közben sérült is volt. Ettől függetlenül eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Általában átlagos vagy annál gyengébb produkcióval áll elő. Sem szervezőként, sem befejezőként nem ad mást, nem hoz újat, és meglepőt. Megy, hajt, de eredményességben nem látszik meg: MIÉRT IS IGAZOLTUK LE ŐT? A középpályások közül az utolsó nálam a sorban. Az ifjú titánok is előtte vannak, hogy az "öregekről" ne is beszéljünk. Iniestával pedig - eddigi mutatványa alapján - össze sem hasonlítható. Naspolya vs. dinnye esete...
Persze, nemcsak az ő hibája, hanem a vezetőségé is. Mikor van 6 középpályásunk, minek hozunk egy hetediket? És ő is tudhatta: sok sót nem eszik meg Xavi, Gudjohnsen, Yaya Touré, Iniesta, Keita, Sergi Busquets mellett. Felesleges vételnek tartom.
Ettől függetlenül még bízom benne.

FORCA BARCA!
SOM I SEREM!

Szerintem ez azért egy kicsit túlzás ---nagyon keveset játszott és szinte mindig más poszton...az utobbi időben kapott lehetőséget és élt is egy két gól passzal ha már az eredményességet vesszük igazából 1 helyzete volt eddig tény azt kihagyta, de nálam 3 tkp van Xavi,Iniesta,Hleb és 2 vkp Toure,Busquets, Gudi és Keitanal nem tudom h igazából mi be jók?Főleg Keita neki nem tudom mi az erénye igazából se a védekezés se a támadás olyan alibi...az izlandit csipem "jó fej" !Jó helyen van Hleb meglátod bizonyítani fog neked is és mindenkinek!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2008.12.08. 18:26:44

Engem csak az zavar,h sok labdát elad,de egyébként nem rossz a srác,teljesen jó csere ember és simán megállja a helyét kezdőként is.Majd idővel jobb lesz még neki is szokni kell a játékot,mert eddig nem játszott olyan sokat.Következő ziccert bevágja :wink:
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.12.08. 18:07:18

Sztem hajtott a meccsen, csak így tovább, kezd beilleszkedni! Örülök, a helyzetét tényleg be kellett volna lőnie, de adott egy gólpasszott és hasznosan játszott.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.12.08. 17:48:15

olvassatok vissza az alves topicba. tiszta dejavu :D
ha lesz több lehetősége majd bizonyít, és szerintem már el is kezdte, az utóbbi meccseken nagyon hasznos volt és jól is játzott
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.12.08. 17:43:02

Miért kell egyáltalán szidni Hlebet? Azért mert mikor játszik ad ergy gólpasszt? vagy azért mert egyáltalán itt van?

ez annyira [auto_cenzúra] , hogy megy a szekér mindenki jól játszik és kell keresni egy embert akit lehet fikázni. Most nem lehet henry-t ,mert 3 gólt rúgott , na gyorsan menjünk át a hleb topicba hallatni a hangunkat. Hleb egy qva jo játékos és a barca sikerének az a titka , h ilyen hosszú a kispad. Könyörgöm ez a srác az elmúlt két meccsen adott két gólpasszt. Annyira nem lehet rossz?

az meg a pofátlanság netovábbja , ha vki azt írja : gondolhatta , h többek között sergio b. és gudjózsi mellett hleb , h csak a kispad fog jut neki. Arról nem beszélve , hoy tavaly xavi és iniesta sem volt , ilyen jó! sztem nekik is jót tesz ,hogy van minőségi csere ember , aki akármikor varázsolhat.
+
tavaly józsit mindenki a pokolba kívánta , sergio meg képben sem volt ;)
Andris
Adminisztrátor

2008.12.07. 11:27:00

manuel írta:
Itt most nem is a tegnapi helyzetéről van szó,amit kihagyott!!!hanem arról amit Gekko az elején felvetett az hogy a 18 milliót nemérte meg érte odaadni.Azt meghogy miért nem érte őt meg ideigazolni azt meg már leirtuk.
Nem, Dani nem azt vetette fel hogy nem érte meg, hanem hogy eddig nem érte meg. Ez a különbség kettőtök közt.

A kiemelt rész pedig az, amiért B99 azt mondta, hogy gondolkodnod kéne, mielőtt leírsz valamit (ezt maximálisan osztom).
Játszott nagyjából 3 meccset kezdőként, meg még csereként 3-4szer vmennyi időt. Ezek után leírni bármit is azzal kapcsolatban, hogy megérte-e igazolni a játékost, meglehetősen értelmetlen dolog.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.12.07. 11:26:41

manuel írta:
FCBarca88 írta:Nagy helyzet volt, de sajnos a kapus is nagyot védett. Lehetet volna talán máshogy lőni, Hleb úgy lőtte ahogy jónak találta, de sajnos a kapus kivédte.
Kettőn áll a vásár, de nagyobb sztárok is hagytak már ki, ordítóbb helyzeteket. ;)
Ha gólt lőtt szerez egy játékos: dicsőítik. Ha elpuskáz egy helyzetet: szídják. Ez benne van a fociban.
Itt most nem is a tegnapi helyzetéről van szó,amit kihagyott!!!hanem arról amit Gekko az elején felvetett az hogy a 18 milliót nemérte meg érte odaadni.Azt meghogy miért nem érte őt meg ideigazolni azt meg már leirtuk.
És én ezt nem is nektek írtam, nem szólok bele kettőtök vitájába.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.07. 11:26:29

gekkodan írta:barca99 kolléga!

És ha még 10 ilyen meccset csinál, akkor sem érte meg a pénzét, mert ilyen gyatrán nem lehet egy helyzetet elpuskázni, ahogy tegnap tette ő.
És ha ilyen 100°-os helyzetet mondjuk Xavi, vagy Messi hagy ki? Akkor is ez lenne a véleményed?
De az tény, hogy még sokat kell teljesítenie.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.07. 11:24:08

lionelmessi19 írta:Mondjuk úgy, hogy most jobban játszott, mint ahogy Henry tette eddig idén bármelyik mérkőzésen a tegnapit leszámítva.

Idő kell neki, 2-3. meccse volt amin kezdőként játszhatott 1 órát kb, ilyen szemszögből nézve a dolgokat, abszolút felfele ível eddig a játéka.

Egyébként pedig van 1 igen fontos dolog, ami miatt szinte kijelenthetjük, hogy még lesz ennél lényegesen jobb: neki megvannak azok az adottságai, amik pl. Henrynek vagy Guddynak nincsenek. Képes a kombinatív rövidpasszos, kisterületen történő játékra.
Na az ilyen észrevételek és viták legalább hozzátesznek valamit az elképzelésekhez. Ezzel a felvetéssel nem nagyon tudok vitatkozni Andris. Henry képességei is megvannak egyébként, csak nem ehhez a játékrendszerhez. Bízom benne én is, hogy jobb lesz, de eddig kevés amit csinált, ennyi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.07. 11:22:58

Lehet izmozni itt Hleb megítélésén, de szerintem felesleges.

Eddigi - ismétlem: EDDIGI - teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, közben sérült is volt. Ettől függetlenül eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Általában átlagos vagy annál gyengébb produkcióval áll elő. Sem szervezőként, sem befejezőként nem ad mást, nem hoz újat, és meglepőt. Megy, hajt, de eredményességben nem látszik meg: MIÉRT IS IGAZOLTUK LE ŐT? A középpályások közül az utolsó nálam a sorban. Az ifjú titánok is előtte vannak, hogy az "öregekről" ne is beszéljünk. Iniestával pedig - eddigi mutatványa alapján - össze sem hasonlítható. Naspolya vs. dinnye esete...
Persze, nemcsak az ő hibája, hanem a vezetőségé is. Mikor van 6 középpályásunk, minek hozunk egy hetediket? És ő is tudhatta: sok sót nem eszik meg Xavi, Gudjohnsen, Yaya Touré, Iniesta, Keita, Sergi Busquets mellett. Felesleges vételnek tartom.
Ettől függetlenül még bízom benne.

FORCA BARCA!
SOM I SEREM!
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.12.07. 11:22:20

FCBarca88 írta:Nagy helyzet volt, de sajnos a kapus is nagyot védett. Lehetet volna talán máshogy lőni, Hleb úgy lőtte ahogy jónak találta, de sajnos a kapus kivédte.
Kettőn áll a vásár, de nagyobb sztárok is hagytak már ki, ordítóbb helyzeteket. ;)
Ha gólt lőtt szerez egy játékos: dicsőítik. Ha elpuskáz egy helyzetet: szídják. Ez benne van a fociban.
Andris
Adminisztrátor

2008.12.07. 11:22:18

Mondjuk úgy, hogy most jobban játszott, mint ahogy Henry tette eddig idén bármelyik mérkőzésen a tegnapit leszámítva.

Idő kell neki, 2-3. meccse volt amin kezdőként játszhatott 1 órát kb, ilyen szemszögből nézve a dolgokat, abszolút felfele ível eddig a játéka.

Egyébként pedig van 1 igen fontos dolog, ami miatt szinte kijelenthetjük, hogy még lesz ennél lényegesen jobb: neki megvannak azok az adottságai, amik pl. Henrynek vagy Guddynak nincsenek. Képes a kombinatív rövidpasszos, kisterületen történő játékra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.12.07. 11:15:43

Nagy helyzet volt, de sajnos a kapus is nagyot védett. Lehetet volna talán máshogy lőni, Hleb úgy lőtte ahogy jónak találta, de sajnos a kapus kivédte.
Kettőn áll a vásár, de nagyobb sztárok is hagytak már ki, ordítóbb helyzeteket. ;) de azt még mindig nem értem hogy a sérült időszakában hogy vártátok hogy bizonyítson.
I am a Runner![...]
manuel
Jugador d'estrella

2008.12.07. 11:13:05

gekkodan írta:barca99 kolléga!

tegnap elégedett voltam vele, ettől még nem fogom magam összekaksizni, mert december elejére csinált valami olyat, amit Xavi 2 alvás között, bemelegítés nélkül elzsugázik. Ebben a csapatban nem elég pusztán jól játszani, mert egy Iniesta mellett ez labdaszedésre sem elég. Nem érte meg a pénzét, bármennyire játszott tegnap jól. És ha még 10 ilyen meccset csinál, akkor sem érte meg a pénzét, mert ilyen gyatrán nem lehet egy helyzetet elpuskázni, ahogy tegnap tette ő.
Gekkoval egyetértek!!!!Jó hogy nem már kitüntetnék Hlebett azért mert a nyár óta egészen mostanáig kétszer megmozdult a pályán. :wink:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.12.07. 11:11:40

Na igen. Az a 100000000000000%-os helyzet. Kb ilyenkor szoktam úgy érezni- Nem Hlebnél, mindenkinél, bárkinél :) - hogy azonnal kirúgni, vagy megvonni egy évi fizetését, és odaadni jótékony alapba. :lol:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.07. 11:08:24

barca99 kolléga!

Hozod a szokásos formádat. Annyira szánalmas, hogy olvasni sem tudsz... Nem szeretném megkérdőjelezni a szövegértési képességedet, de ha ennyire nyomottul igyekszel, hogy kötözködj, akkor mégis meg kell tegyem.

Mindkét hsz-ben leírtam, hogy tegnap elégedett voltam vele, ettől még nem fogom magam összekaksizni, mert december elejére csinált valami olyat, amit Xavi 2 alvás között, bemelegítés nélkül elzsugázik. Ebben a csapatban nem elég pusztán jól játszani, mert egy Iniesta mellett ez labdaszedésre sem elég. Nem érte meg a pénzét, bármennyire játszott tegnap jól. És ha még 10 ilyen meccset csinál, akkor sem érte meg a pénzét, mert ilyen gyatrán nem lehet egy helyzetet elpuskázni, ahogy tegnap tette ő.

Ezt mindkét hsz-ben leírtam.

Egyébként ha beugatol és csipkelődsz, akkor ne írd legalább oda a végére, hogy nem akarsz újabb vitákat ütköztetni és rövidre fognád.

Ha már balhézunk, legalább csináljuk elegánsan és ne írjuk le a gonoszkodás után 2 sorral, hogy egyébként nem akarsz vitatkozni.

Amit írok, azért írom, mert így lesz: természetesen válaszolhatsz a soraimra, de én nem fogok így tenni utána.

Ha így kezdesz, nincs miről beszélni, szóval szerintem spórolj egy kicsit magadnak és gyakorold a szövegértést.

Tudod, a mondatok kiragadása és a szövegkörnyezet figyelmen kívül hagyása elég csúnya dolog. Asszem a rendszerváltás után egy bizonyos Bánó András űzte nagy lelkesedéssel, tudna erről mesélni.

Yaya Touré - a szikla.

manuel
Jugador d'estrella

2008.12.07. 11:08:18

MichaaBee írta:
manuel! gonolkozz már néha mielőtt írsz egy rohadt hszt! azt se tudod, h mi a playmaker, de játszod itt a szakértőt. néha vicces olvasni, amit írni szoktál, de gyakran átmegy szánalomba is...
Gondolkozok képzeld!!!!ami a playmaker szót illeti képzeld ezzel is tisztában vagyok!!!SZERVEZŐKÖZÉPÁLYÁS!!! MESTER!!!!!
MichaaBee írta: a playmaker az a játékos, aki szervezi a játékot, gólpasszokat ad. nem a góllövés az elsődleges feladata. ahhoz képest, h Hleb mennyit játszott, meg lehetünk elégedve a teljesítményével.[/color]
Akkorki is itt a szakértő kettőnk közül???
barca99
Llegenda del Barça

2008.12.07. 11:00:16

gekkodan írta:Nekem semmi gondom sem volt vele tegnap, agilis volt, sokat küzdött és látszik, hogy nagyon jó a 2 lába. Bízom benne, hogy ennél csak jobbat fog játszani, így tovább!
gekkodan írta:Hadd ne legyen már orgazmusom a tegnapi játékától... :roll:
Mi ez a hirtelen fordulat? Mert a két hozzászólásod között kábé mindenki Manuellel nem ért egyet. Oké, hogy utána azzal folytatod, hogy tegnap kivételesen Neked is tetszett a játéka, de mint írtam, közben senki nem ajnározta.

És mivel nem sok kedvem van a sokadik véleményütköztetéshez, itt rövidre is fognám magam. Csak a barokkos túlzásokból kellene kevesebb.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.12.07. 10:59:13

barca99 írta:
manuel írta:És ez Hlebnél ez kevés,főleg amennyire sokkan dicsérték azelőtt hogy idekerült volna hogy mennyire nagy playmaker.
Legalább egy minimálisat gondolkozz, mielőtt pötyögsz, és rákattintasz ez elküld gombra. :lol:

Tudod mi az általad leírt PLAYMAKER feladata? Ugye belátod, hogy megint nagyot akartál mondani, és megint ez lett belőle. Biztos rossz hatással van rád a bezárt igazolások topic.

b99, ez nagy volt :lol: megártott neki, h bezárt az igazolások topic :twisted:

manuel! gonolkozz már néha mielőtt írsz egy rohadt hszt! azt se tudod, h mi a playmaker, de játszod itt a szakértőt. néha vicces olvasni, amit írni szoktál, de gyakran átmegy szánalomba is...

a playmaker az a játékos, aki szervezi a játékot, gólpasszokat ad. nem a góllövés az elsődleges feladata. ahhoz képest, h Hleb mennyit játszott, meg lehetünk elégedve a teljesítményével.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
manuel
Jugador d'estrella

2008.12.07. 10:58:00

gekkodan írta: Eddig még baromira nem szolgálta meg a 18 millió eurót.
Én is erre próbáltam célozni!!!csak félreértetek egypárran azzal hogy a gólpassz az semitsem számit.Nem erről van szó!!!igen is számit 1 gólpassz!!!Na de Hleb már a nyár óta itt van!!! és eddig talán egy két jó megmozdulása volt (amibe ez a gólpassz is beletartozik.)Tehát ha valaki mint Mclovin is azért akar megkövezni mert nem adok neki kiüntetést azért mert már a nyár óta egészen mostanáig csak két olyan megmozdulássa volt ami nézhető volt akkor sajnálom.Eddig én nálam még semmitsem bizonyitott.Ennyi a véleményem.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.07. 10:55:08

Hadd ne legyen már orgazmusom a tegnapi játékától... :roll:

Ide igazolt teljesen feleslegesen, egy rahedli pénzért, mert csíki őt pécézte ki magának és nem nyugodott, ha nem sikerül.

Amúgy azt írtam: tegnap jól játszott, de még mindig nem látok benne 18 millát. Egyszerűen azért, mert nem való a játékrendszerünkbe, nincs "echte" poszjta, esetlenül mozog és folytathatnám.

Rádobtam volna pár milkát és hoztam volna egy balszélsőt (pl. Silva).

Ha tévedek, majd önkritikát gyakorlok, ahogy tettem tegnap Henryval. Mert képes vagyok rá és megtehetem.

Yaya Touré - a szikla.

barca99
Llegenda del Barça

2008.12.07. 10:54:01

manuel írta:És ez Hlebnél ez kevés,főleg amennyire sokkan dicsérték azelőtt hogy idekerült volna hogy mennyire nagy playmaker.
Legalább egy minimálisat gondolkozz, mielőtt pötyögsz, és rákattintasz ez elküld gombra. :lol:

Tudod mi az általad leírt PLAYMAKER feladata? Ugye belátod, hogy megint nagyot akartál mondani, és megint ez lett belőle. Biztos rossz hatással van rád a bezárt igazolások topic.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.12.07. 10:51:26

Én sem értem, hogy miért szidják sokan. Na de ilyen a szurkolói lélek... külön állatfaj, ezt mindenki tudja.
Szerintem elégedettek lehetünk vele, a tegnapi meccsel meg főleg nem volt gond.
Kép
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.12.07. 10:49:22

Szerintem az is nehezíti picit a dolgát hogy nincs meg a stabil posztja.
Hol bal szél, hol jobb szél, hol közép.. egy új csapatban, egy új környezetben nem mehet minden kapásból. Semmi rosszat nem tett hogy kritizálni kéne, az árát meg nem Ő szabta meg. Ha így folytatja, és adja szép sorban a gólpasszokat, akkor majd visszahozza az árát.
Nem emlekedik Eto'o és Messi szintjére, de rendesen végzi a dolgát.
I am a Runner![...]
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.07. 10:42:06

Nekem semmi gondom sem volt vele tegnap, agilis volt, sokat küzdött és látszik, hogy nagyon jó a 2 lába. Bízom benne, hogy ennél csak jobbat fog játszani, így tovább!

Eddig még baromira nem szolgálta meg a 18 millió eurót.

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt