Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:Lehet izmozni itt Hleb megítélésén, de szerintem felesleges.
Eddigi - ismétlem: EDDIGI - teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után. Persze, közben sérült is volt. Ettől függetlenül eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Általában átlagos vagy annál gyengébb produkcióval áll elő. Sem szervezőként, sem befejezőként nem ad mást, nem hoz újat, és meglepőt. Megy, hajt, de eredményességben nem látszik meg: MIÉRT IS IGAZOLTUK LE ŐT? A középpályások közül az utolsó nálam a sorban. Az ifjú titánok is előtte vannak, hogy az "öregekről" ne is beszéljünk. Iniestával pedig - eddigi mutatványa alapján - össze sem hasonlítható. Naspolya vs. dinnye esete...
Persze, nemcsak az ő hibája, hanem a vezetőségé is. Mikor van 6 középpályásunk, minek hozunk egy hetediket? És ő is tudhatta: sok sót nem eszik meg Xavi, Gudjohnsen, Yaya Touré, Iniesta, Keita, Sergi Busquets mellett. Felesleges vételnek tartom.
Ettől függetlenül még bízom benne.
FORCA BARCA!
SOM I SEREM!
Nem, Dani nem azt vetette fel hogy nem érte meg, hanem hogy eddig nem érte meg. Ez a különbség kettőtök közt.manuel írta:
Itt most nem is a tegnapi helyzetéről van szó,amit kihagyott!!!hanem arról amit Gekko az elején felvetett az hogy a 18 milliót nemérte meg érte odaadni.Azt meghogy miért nem érte őt meg ideigazolni azt meg már leirtuk.
És én ezt nem is nektek írtam, nem szólok bele kettőtök vitájába.manuel írta:Itt most nem is a tegnapi helyzetéről van szó,amit kihagyott!!!hanem arról amit Gekko az elején felvetett az hogy a 18 milliót nemérte meg érte odaadni.Azt meghogy miért nem érte őt meg ideigazolni azt meg már leirtuk.FCBarca88 írta:Nagy helyzet volt, de sajnos a kapus is nagyot védett. Lehetet volna talán máshogy lőni, Hleb úgy lőtte ahogy jónak találta, de sajnos a kapus kivédte.
Kettőn áll a vásár, de nagyobb sztárok is hagytak már ki, ordítóbb helyzeteket.
Ha gólt lőtt szerez egy játékos: dicsőítik. Ha elpuskáz egy helyzetet: szídják. Ez benne van a fociban.
És ha ilyen 100°-os helyzetet mondjuk Xavi, vagy Messi hagy ki? Akkor is ez lenne a véleményed?gekkodan írta:barca99 kolléga!
És ha még 10 ilyen meccset csinál, akkor sem érte meg a pénzét, mert ilyen gyatrán nem lehet egy helyzetet elpuskázni, ahogy tegnap tette ő.
Na az ilyen észrevételek és viták legalább hozzátesznek valamit az elképzelésekhez. Ezzel a felvetéssel nem nagyon tudok vitatkozni Andris. Henry képességei is megvannak egyébként, csak nem ehhez a játékrendszerhez. Bízom benne én is, hogy jobb lesz, de eddig kevés amit csinált, ennyi.lionelmessi19 írta:Mondjuk úgy, hogy most jobban játszott, mint ahogy Henry tette eddig idén bármelyik mérkőzésen a tegnapit leszámítva.
Idő kell neki, 2-3. meccse volt amin kezdőként játszhatott 1 órát kb, ilyen szemszögből nézve a dolgokat, abszolút felfele ível eddig a játéka.
Egyébként pedig van 1 igen fontos dolog, ami miatt szinte kijelenthetjük, hogy még lesz ennél lényegesen jobb: neki megvannak azok az adottságai, amik pl. Henrynek vagy Guddynak nincsenek. Képes a kombinatív rövidpasszos, kisterületen történő játékra.
Itt most nem is a tegnapi helyzetéről van szó,amit kihagyott!!!hanem arról amit Gekko az elején felvetett az hogy a 18 milliót nemérte meg érte odaadni.Azt meghogy miért nem érte őt meg ideigazolni azt meg már leirtuk.FCBarca88 írta:Nagy helyzet volt, de sajnos a kapus is nagyot védett. Lehetet volna talán máshogy lőni, Hleb úgy lőtte ahogy jónak találta, de sajnos a kapus kivédte.
Kettőn áll a vásár, de nagyobb sztárok is hagytak már ki, ordítóbb helyzeteket.
Ha gólt lőtt szerez egy játékos: dicsőítik. Ha elpuskáz egy helyzetet: szídják. Ez benne van a fociban.
Gekkoval egyetértek!!!!Jó hogy nem már kitüntetnék Hlebett azért mert a nyár óta egészen mostanáig kétszer megmozdult a pályán.gekkodan írta:barca99 kolléga!
tegnap elégedett voltam vele, ettől még nem fogom magam összekaksizni, mert december elejére csinált valami olyat, amit Xavi 2 alvás között, bemelegítés nélkül elzsugázik. Ebben a csapatban nem elég pusztán jól játszani, mert egy Iniesta mellett ez labdaszedésre sem elég. Nem érte meg a pénzét, bármennyire játszott tegnap jól. És ha még 10 ilyen meccset csinál, akkor sem érte meg a pénzét, mert ilyen gyatrán nem lehet egy helyzetet elpuskázni, ahogy tegnap tette ő.
Gondolkozok képzeld!!!!ami a playmaker szót illeti képzeld ezzel is tisztában vagyok!!!SZERVEZŐKÖZÉPÁLYÁS!!! MESTER!!!!!MichaaBee írta:
manuel! gonolkozz már néha mielőtt írsz egy rohadt hszt! azt se tudod, h mi a playmaker, de játszod itt a szakértőt. néha vicces olvasni, amit írni szoktál, de gyakran átmegy szánalomba is...
Akkorki is itt a szakértő kettőnk közül???MichaaBee írta: a playmaker az a játékos, aki szervezi a játékot, gólpasszokat ad. nem a góllövés az elsődleges feladata. ahhoz képest, h Hleb mennyit játszott, meg lehetünk elégedve a teljesítményével.[/color]
gekkodan írta:Nekem semmi gondom sem volt vele tegnap, agilis volt, sokat küzdött és látszik, hogy nagyon jó a 2 lába. Bízom benne, hogy ennél csak jobbat fog játszani, így tovább!
Mi ez a hirtelen fordulat? Mert a két hozzászólásod között kábé mindenki Manuellel nem ért egyet. Oké, hogy utána azzal folytatod, hogy tegnap kivételesen Neked is tetszett a játéka, de mint írtam, közben senki nem ajnározta.gekkodan írta:Hadd ne legyen már orgazmusom a tegnapi játékától...
barca99 írta:Legalább egy minimálisat gondolkozz, mielőtt pötyögsz, és rákattintasz ez elküld gombra.manuel írta:És ez Hlebnél ez kevés,főleg amennyire sokkan dicsérték azelőtt hogy idekerült volna hogy mennyire nagy playmaker.![]()
Tudod mi az általad leírt PLAYMAKER feladata? Ugye belátod, hogy megint nagyot akartál mondani, és megint ez lett belőle. Biztos rossz hatással van rád a bezárt igazolások topic.
Én is erre próbáltam célozni!!!csak félreértetek egypárran azzal hogy a gólpassz az semitsem számit.Nem erről van szó!!!igen is számit 1 gólpassz!!!Na de Hleb már a nyár óta itt van!!! és eddig talán egy két jó megmozdulása volt (amibe ez a gólpassz is beletartozik.)Tehát ha valaki mint Mclovin is azért akar megkövezni mert nem adok neki kiüntetést azért mert már a nyár óta egészen mostanáig csak két olyan megmozdulássa volt ami nézhető volt akkor sajnálom.Eddig én nálam még semmitsem bizonyitott.Ennyi a véleményem.gekkodan írta: Eddig még baromira nem szolgálta meg a 18 millió eurót.
Legalább egy minimálisat gondolkozz, mielőtt pötyögsz, és rákattintasz ez elküld gombra.manuel írta:És ez Hlebnél ez kevés,főleg amennyire sokkan dicsérték azelőtt hogy idekerült volna hogy mennyire nagy playmaker.