2008.12.07. 11:08:24
barca99 kolléga!
Hozod a szokásos formádat. Annyira szánalmas, hogy olvasni sem tudsz... Nem szeretném megkérdőjelezni a szövegértési képességedet, de ha ennyire nyomottul igyekszel, hogy kötözködj, akkor mégis meg kell tegyem.
Mindkét hsz-ben leírtam, hogy tegnap elégedett voltam vele, ettől még nem fogom magam összekaksizni, mert december elejére csinált valami olyat, amit Xavi 2 alvás között, bemelegítés nélkül elzsugázik. Ebben a csapatban nem elég pusztán jól játszani, mert egy Iniesta mellett ez labdaszedésre sem elég. Nem érte meg a pénzét, bármennyire játszott tegnap jól. És ha még 10 ilyen meccset csinál, akkor sem érte meg a pénzét, mert ilyen gyatrán nem lehet egy helyzetet elpuskázni, ahogy tegnap tette ő.
Ezt mindkét hsz-ben leírtam.
Egyébként ha beugatol és csipkelődsz, akkor ne írd legalább oda a végére, hogy nem akarsz újabb vitákat ütköztetni és rövidre fognád.
Ha már balhézunk, legalább csináljuk elegánsan és ne írjuk le a gonoszkodás után 2 sorral, hogy egyébként nem akarsz vitatkozni.
Amit írok, azért írom, mert így lesz: természetesen válaszolhatsz a soraimra, de én nem fogok így tenni utána.
Ha így kezdesz, nincs miről beszélni, szóval szerintem spórolj egy kicsit magadnak és gyakorold a szövegértést.
Tudod, a mondatok kiragadása és a szövegkörnyezet figyelmen kívül hagyása elég csúnya dolog. Asszem a rendszerváltás után egy bizonyos Bánó András űzte nagy lelkesedéssel, tudna erről mesélni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!