FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.10.18. 22:29:44

Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.10.18. 16:30:48

Barcaforever írta:
Lionel85 írta:Pato nem rossz játékos, de zsákbamacska. Nem tudni, mikor pukkad ki. A brazil játékosok nagy átlagban kiszámíthatatlanok, eléggé kedvfüggők. A buli szerves része az életüknek, lásd Adriano, Robinho, Ronaldo, Ronaldinho, amitől a motivációjukat és a vonalaikat is képesek elveszteni. Visszatérni pedig arra a szintre, amin voltak, elég nehéz.

Természetesen tisztelet a kivételnek. Nem tudom, hogy Patotól mire lehet számítani, mindenesetre én egyelőre nem venném meg Rosell helyében.

Szerk.: Olaszországból amúgy se jó ómen vásárolni.
Az általad említett játékosok, nem rendelkeznek komoly kapcsolattal, ami igen csak befolyásoló tények most és voltak is, de Pato fiatalon megházasodott és született is gyereke (nem biztos) ami sztem azért fontos dolgok.Kaka is brazil mégse a Pacha-ba dobol szerdánként. :wink:
Azt nemtudom, hogy született e gyermeke, de úgy hallottam, hogy nem volt vmi hosszú házasság. :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.18. 16:20:38

Kaká-nak nehéz így úgy teljesítenie hogy egyik sérülésből a másikba kerül. van 2 hét a sérülései között, mikor pályára lép sem 100%os. Így azért nehéz jól teljesíteni szerintem.

Pato nagy dilemma. Roppant tehetséges és ugyan annyira sérülékeny is. Ahogy LG is írja ha nem kerülne horroisztikus összegbe akkor meg lehetne próbálni a srácot. Kíváncsi lennék mit hoznának ki belőle Xaviék, Messiék, Iniék. Simán látok benne egy nagyon nagy durranást egy jó csapattal a háta mögött.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.18. 16:08:27

Barcaforever írta:
Lionel85 írta:Pato nem rossz játékos, de zsákbamacska. Nem tudni, mikor pukkad ki. A brazil játékosok nagy átlagban kiszámíthatatlanok, eléggé kedvfüggők. A buli szerves része az életüknek, lásd Adriano, Robinho, Ronaldo, Ronaldinho, amitől a motivációjukat és a vonalaikat is képesek elveszteni. Visszatérni pedig arra a szintre, amin voltak, elég nehéz.

Természetesen tisztelet a kivételnek. Nem tudom, hogy Patotól mire lehet számítani, mindenesetre én egyelőre nem venném meg Rosell helyében.

Az általad említett játékosok, nem rendelkeznek komoly kapcsolattal, ami igen csak befolyásoló tények most és voltak is, de Pato fiatalon megházasodott és született is gyereke (nem biztos) ami sztem azért fontos dolgok.Kaka is brazil mégse a Pacha-ba dobol szerdánként. :wink:
Viszont Kaka is ugyanolyan gyenge, mint, mint a fent említett partyarcok. Sőt, az az igazság, h az utóbbi időben még ezeknél is gyengébb. Ezek miatt az okok miatt én is tartok Patotól. A jelenlegi Milanban meg lehet tenni, h csak akkro focizik vki, amikor kedve van, de a jelenlegi Barcában semmikép. Persze az is lehet, h Pato kivétel lenne. Egy próbát megérne, ha nem kerülne irreálisan sok pénzbe.
barcamania88
Barça B
Kapcsolat:

2010.10.17. 21:47:18

na és mi a helyzet rooney-val?őt is eleget pedzettek angol sajtók!kivancsi lennek mit hozna
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.10.17. 21:28:15

Lionel85 írta:
MichaaBee írta:
Lionel85 írta:Inkább egy spanyol ligában már bevált és bizonyított játékost venni a támadósorba.
David Villa személyében ez az ember már meg is érkezett.
Igen, de én további emberre gondoltam, aki tud hosszabbítani a kispadon és nem két csatárral nekiállni a szezonnak, ahogy azt Pep eltervezte.
Egy Kanouté nem férne el a kispadon?A Sevilla nem adná könnyen szerintem,de a padra mindenképp elférne,rutinos,és jó csatár is,ráadásul már bizonyított.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.17. 21:24:32

MichaaBee írta:
Lionel85 írta:Inkább egy spanyol ligában már bevált és bizonyított játékost venni a támadósorba.
Igen, de én további emberre gondoltam, aki tud hosszabbítani a kispadon és nem két csatárral nekiállni a szezonnak, ahogy azt Pep eltervezte.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.10.17. 21:13:54

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.10.17. 21:03:27

Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.17. 20:58:29

Barcaman1993 írta: Erre voltam kíváncsi :D Azt hiszem nem ezt kérdeztem :D
KépKép

Olvass a sorok között! :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.17. 20:53:06

Inkább egy spanyol ligában már bevált és bizonyított játékost venni a támadósorba.
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.10.17. 20:46:26

Különösebben nem szeretem Pato-t, de belevonhatnák az üzletbe őt (vagy akár Robinhot-t, de erről nem szólt a cikk), csakhogy ne legyen ennyire veszteséges az üzlet... :?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.17. 20:43:31

Pato nem rossz játékos, de zsákbamacska. Nem tudni, mikor pukkad ki. A brazil játékosok nagy átlagban kiszámíthatatlanok, eléggé kedvfüggők. A buli szerves része az életüknek, lásd Adriano, Robinho, Ronaldo, Ronaldinho, amitől a motivációjukat és a vonalaikat is képesek elveszteni. Visszatérni pedig arra a szintre, amin voltak, elég nehéz.

Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.10.17. 20:30:07

sjd írta:...
Erre voltam kíváncsi :D Azt hiszem nem ezt kérdeztem :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.17. 20:25:52

Barcaman1993 írta:Nem tudtam, hogy hova írjam ezért ide írom.

A SPORT közölt egy Galliani nyilatkozatot miszerint bele akartuk vonni az Ibra üzletbe Patót, de a Milan nem engedett...

Vélemények?
Kép

lesz még itt ilyen gólöröm jó sok :)
gygerike
Entrenador del Barça

2010.10.17. 20:13:17

Barcaman1993 írta:Nem tudtam, hogy hova írjam ezért ide írom.

A SPORT közölt egy Galliani nyilatkozatot miszerint bele akartuk vonni az Ibra üzletbe Patót, de a Milan nem engedett...

Vélemények?
Tartom magam ahoz hogy nem véletlenül távozott 24 milkáért :D
Visca El Barca
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.10.17. 20:10:12

Nem tudtam, hogy hova írjam ezért ide írom.

Vélemények?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.10.17. 19:48:17

Nem tom mióta, de most láttam, h megújult a hivatalos weboldal! :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.17. 13:30:13

Sanama írta: És Eto'o hiánya miatt vannak a következők is?:
-Messi is egyre többször veszi át rosszul a labdát
-Villa nem tud 3értelmes passzt adni egymás után
-Maxwell is hihetetlen dolgokat csinál

Eto'o-nak ehhez semmi köze. Oké Válogatott meccsek után vagyunk,de még erre sem hivatkozhatunk,mert előtte sem volt sokkal jobb a helyzet.

Fejben valami nagyon nagy gond van,mert az nem létezik,hogy Villa,Messi stb. ennyire távol játszanak saját maguktól.
Az is igaz, amit te mondasz, ez is probléma, de az előtted szólónak is igaza van, mert igenis nagyon hiányzik egy jó, gólerős középcsatár ebből a csapatból, mióta Etoo elment. A jó középcsatát mindig hiányzik. Nézzük csak meg, h mi történt az elmúlt években. Amikor sikeres volt a csapat, akkor Etoo egészséges volt, és szállította a gólokat. Amikor Etoonak két egymás követő évében is komoly sérülése volt, a helyettesei nem tudták sem játékban, sem gólokban pótolni, akkor nem is nyertünk semmit. Tavaly megtudtuk nyerni a bajnokságot, de tavaly is döcögött a gépezet, mert nem volt megfelelő középcsatárunk. Ibrának voltak jó meccsei, jobb időszakai, olyankor jobban is ment a csapatnak. Tavaly is csak azért tudtunk még így is címeket nyerni, mert Messi élete formájában játszott, és a saját neveléseknek is nagyon ment. De az tavaly is látszott, h hiányzik a jó középcsatár. Ezért gondolom, h kulcsfontosságú lesz idén, h Villa mennyire válik be. Mert ha tudná hozni, amit elvárunk tőle, akkor jó kiáltásaink lennének. De ha továbbra is szenvedni fog, akkor bajban leszünk. Sajnos azt kell mondanom, h Bojantól nem számítok sok jóra, tehát Villán rengeteg múlik. Ha decemberig nem javul, akkor én a téli átigazolási szezonban elgondolkodnék középcsatár szerződtetésében.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.10.17. 12:44:59

blaugrana!? írta:
Épp ez az, h ez már nem az a Barca, amely 6 kupát nyert, már a tavalyi Barca sem az volt. Talán a legnagyobb különbség az, h 2 éve volt egy fantasztikus támadóhármasunk, amely ontotta a gólokat, tavaly meg idén meg egyedül Messi maradt, aki képes volt erre. Tavaly Pedronak is nagyon ment, idén eddig az ő góljai hiányoztak. Nagyon jót tenne a csapatnak, ha ő, és Villa magukra találnának.

jót tenne nekünk a formájuk de hát kiformája nem??
szerintem egyerűen hiányzik egy eto'o a csatársorból nincs klasszikus középcsatár aki sz@rja a gólokat,azért kéne torres vagy rooney, patoval nem nyernénk jó formán semmi tha most igazolnánk le mert ő is csak szélső..
És Eto'o hiánya miatt vannak a következők is?:
-Messi is egyre többször veszi át rosszul a labdát
-Villa nem tud 3értelmes passzt adni egymás után
-Maxwell is hihetetlen dolgokat csinál

Eto'o-nak ehhez semmi köze. Oké Válogatott meccsek után vagyunk,de még erre sem hivatkozhatunk,mert előtte sem volt sokkal jobb a helyzet.

Fejben valami nagyon nagy gond van,mert az nem létezik,hogy Villa,Messi stb. ennyire távol játszanak saját maguktól.
footwork
Barça B

2010.10.17. 12:38:47

sziasztok!!
Tegnap a hivatalos honlapon, meg az elmundon és a sporton is volt egy jó pár cikk valami szavazásról!! ha jol értettem akkor Laportát oltották rendesen és Rosellnek van valami pár éves terve a gazdaság stabilizálására!! ha valaki tud bővebben valamit akkor plííízzzz!!
de az lenne a legjobb ha lenne majd róla 1 cikk!!!
blaugrana!?
Barça B

2010.10.17. 12:29:44

Épp ez az, h ez már nem az a Barca, amely 6 kupát nyert, már a tavalyi Barca sem az volt. Talán a legnagyobb különbség az, h 2 éve volt egy fantasztikus támadóhármasunk, amely ontotta a gólokat, tavaly meg idén meg egyedül Messi maradt, aki képes volt erre. Tavaly Pedronak is nagyon ment, idén eddig az ő góljai hiányoztak. Nagyon jót tenne a csapatnak, ha ő, és Villa magukra találnának.

jót tenne nekünk a formájuk de hát kiformája nem??
szerintem egyerűen hiányzik egy eto'o a csatársorból nincs klasszikus középcsatár aki sz@rja a gólokat,azért kéne torres vagy rooney, patoval nem nyernénk jó formán semmi tha most igazolnánk le mert ő is csak szélső..
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.17. 12:11:58

P_e-d_r-o írta:Srácok szerintem nem kell aggódni!Ez a barca ugyanaz a barca,és ezt bizonyítani is fogják!Az is lehet hogy már ma,hosszú volt a tavalyi szezon,volt egy vb is,rövid volt a felkészülés!De én úgyérzem hogy belejönnek a srácok,és megmutatják hogy még mindíg a világ legjobbjai!Ha annyi helyzetünk lesz ma mint például volt a Mallorca ellen,és azoknak a helyzeteknek a 70-80%-át berúgjuk,akkor hintünk egy 3-as 4-est!Nem kell pánikba esni,ezek a fiúk ugyanazok mint amelyek 6 kupát nyertek,és úgyanúgy küzdenek minden meccsen mint ahogy azt tették abban a történelmi szezonban,és ennek meglesz az eredmlnye!!!

Visca El Barca!!!!!
barcamania88
Barça B
Kapcsolat:

2010.10.16. 19:32:52

hát ezzel teljesen egyetértek!nem is ezzel lenne a gond ,mert latom meccsrol meccsre hogy van 10000 hejzet...és gyönyörü a játék...csak mennyenek beeeee:) mert igy nem fogom megélni a 30-at ha ennyi kimaarad:D...
P_e-d_r-o
Barça B

2010.10.16. 19:19:25

Srácok szerintem nem kell aggódni!Ez a barca ugyanaz a barca,és ezt bizonyítani is fogják!Az is lehet hogy már ma,hosszú volt a tavalyi szezon,volt egy vb is,rövid volt a felkészülés!De én úgyérzem hogy belejönnek a srácok,és megmutatják hogy még mindíg a világ legjobbjai!Ha annyi helyzetünk lesz ma mint például volt a Mallorca ellen,és azoknak a helyzeteknek a 70-80%-át berúgjuk,akkor hintünk egy 3-as 4-est!Nem kell pánikba esni,ezek a fiúk ugyanazok mint amelyek 6 kupát nyertek,és úgyanúgy küzdenek minden meccsen mint ahogy azt tették abban a történelmi szezonban,és ennek meglesz az eredmlnye!!!

Visca El Barca!!!!!
Lezárt