2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Iniestanal és Silvanal is sokkal gólerősebb dZsuzsi, mégse hiszem, hogy bárki elcserélné őket honfitársunkra.socio66 írta:slither a topik első hsz-ében írta a statját,gólgyárosnak éppen nem nevezném,gólpasszokban lehet hogy jól áll és nem vitatom hogy komplett,jó játékos,de nekem balázs az elfutásaival,szabadrúgásaival sokkal veszélyesebb és látványosabb játékos és szerintem az utóbbi 2-3 évben gólokban és gólpasszokban is jobban áll.
Viszont ha nem középső középpályás lesz, hanem szélső, pláne a baloldalon, ami eddig lukas volt, akkor talán te és a többiek is visszavonják azt, hogy "nem hiányzott".socio66 írta:fura hogy már most bejelentették,meg hogy ilyen gyorsan,könnyen ment a dolog,rosellék csak tudnak valamit.
ahogy olvasom,nagyjából mindenki ugyanazt írja,én is azt mondom hogy annyira nem hiányzott,de ennyi pénzért ilyen képességű játékost el lehet hozni,ezen a bizniszen csak nyerhetünk,még ha el is adjuk végül.
Nem tudom, mennyire követed figyelemmel a PSV meccseit, de az egész csapat Affelay köré van építve, ő ott a mindenes, a gólpassz-, és gólgyáros. Balázsnak még sokat kell fejlődnie, hogy arra a szintre érjen, amit Ibrahim képvisel. Arról nem beszélve, hogy idénre már a holland válogatott meghatározó tagjává lépett elő, míg Dzsudzsák eddig leginkább csak köhög a válogatottban. De reménykedjünk, hogy megadatik neki is egyszer, hogy ilyen szintű csapatban szerepeljen.socio66 írta: ja és még annyit,itt látszanak a származásbeli különbségek. balázs legalább olyan jó játékos és fontosabb elem a psv-ben,mint afellay,mégis a hollandot a barca igazolja le,balázst meg örülünk ha mondjuk az atletico.
már ha egyáltalán elviszik.
Az Ibrás dolog Laporta hibája (is).:arrow:az új vezetőség pedig megpróbált minél előbb túladni rajta.MichaaBee írta:Kölcsönadta a korábban 66-ért vett Ibrát 1 évre és adott rá 24 milliós vásárlási opciót, amit ha a Milan kifizet, akkor is csak 4 év múlva látjuk a teljes összeget. K. jó átigazolási politika mit ne mondjak...LM10 írta:Rosell nagyon jó igazolási politikát folytat.
Ha az edző nem számolt Ibrával, mit kellett volna csinálni? Még mindig jobb, mintha a padon ülne évi 12 millióért...MichaaBee írta:Kölcsönadta a korábban 66-ért vett Ibrát 1 évre és adott rá 24 milliós vásárlási opciót, amit ha a Milan kifizet, akkor is csak 4 év múlva látjuk a teljes összeget. K. jó átigazolási politika mit ne mondjak...LM10 írta:Rosell nagyon jó igazolási politikát folytat.
Ezt inkább hagyjuk.Rosell nagyon jó igazolási politikát folytat.
Kölcsönadta a korábban 66-ért vett Ibrát 1 évre és adott rá 24 milliós vásárlási opciót, amit ha a Milan kifizet, akkor is csak 4 év múlva látjuk a teljes összeget. K. jó átigazolási politika mit ne mondjak...LM10 írta:Rosell nagyon jó igazolási politikát folytat.
És angollal hogy állsz?palesz77 írta:Esetleg le tudnád fordítani a Thiagos részt énnékem?Csak mert a spanyol tudásom pár szó csak... Kösz.
Esetleg le tudnád fordítani a Thiagos részt énnékem?gergo9 írta:Cruyfftől egy nagyon jó írás , saját nevelésekről igazolásainkról stb
http://www.elperiodico.com/es/noticias/ ... 9457.shtml
Ide azért tettem mert felhozták sokan hogy hogy Affelay elveszi a helyet a fiatalok elől, többek közt válasz arra is