Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tetszik amit írtál, hasonlít az én elképzeléseimreLM10 írta: ...
De sztem ez még mindig nem a meccs közbeni változni képtelenség. Hanem az, h hosszú évek során kialakult az, h Messitől függ a csapat játéka és gólképessége. Ezt 1 meccs alatt sem Mourinho, sem Heynckes, sem Klopp nem tudná megváltoztatni.visca el barca írta: igen, de mint irtam, akkor még élt a játékosokban az evés közben jön meg az étvágy feeling, igy ha baj volt, mindig jött valaki aki kirántotta a kakából.
most meg mi van? ha 10 perc után látod h messinek nem megy, elkezdesz izgulni, h meglesz e az 1 pont...
igen, de mint irtam, akkor még élt a játékosokban az evés közben jön meg az étvágy feeling, igy ha baj volt, mindig jött valaki aki kirántotta a kakából.sjd írta:Pep is kis túlzással csak annyit nyúlkált bele a meccsekbe, h a 85. percben beküldte Keitát, aztán mégis vitte valamire.
Nem, csak gondoltam személyeskedem egy kicsit veledvisca el barca írta:Dani baszki te itt itt mindenki védelmezője lettél?![]()
Ez kétségkívül az ő hibája, csak ez nem a meccs közben alakult így, és nem is akkor kellett volna megoldani. De nem a hosszútávú problémákról kezdtél beszélni, hanem h miért nem nyúlt bele a meccsbe, ill. ezért nem jó edző. Pep is kis túlzással csak annyit nyúlkált bele a meccsekbe, h a 85. percben beküldte Keitát, aztán mégis vitte valamire.visca el barca írta:az egész csapat mentalisan a béka segge alatt van, az ő dolga lenne felrázni őket. kit szidjak? a gyúrót?
Dani baszki te itt itt mindenki védelmezője lettél?sjd írta:Igazából nekem furcsa, h végül ez az egész arra jött ki, h azon méred le a szakmaiságát, h nem kezdett el random próbálkozni. Mert ha beismered Te is, h a meccsbe már lehetetlen volt (érdemben) belenyúlni, akkor miért az a legnagyobb hibája, h nem nyúlt bele?
Engedtessék már meg a fórumozóknak, hogy egy szereplés megbukásában amiben sajnálatos módon Tito és J.Roura is szerepel, esetleg szabad véleményel reflektálják az eseményeket és esetleg kritizálják a szereplőket hogyha az lehetővé teszi.Persze nem kell feltétlen alpári módon tenni, de a kultúrált vélemény nyílvánitás az szerintem szabad.Majd legfeljebb a modik rendezik az illetőt, hogyha ez nem így történik.Kérdésedre válaszolva:Igen hálával tartozunk titonak azért amit a csapatért tett, de a ló szalad a szekér előtt és nem pedig fordítva.A csapatérdek ezt kivánja szerintem.tossademar írta:Emberek!
Kik vagytok Ti, hogy így beszéltek emberekről?????
Ezt a legegyszerűbb, mindent varrjunk a vezetőedző nyakába. Bajnoki cím?? nem számít! BL elődöntőbe jutás? Az sem számít! A nagy arcotokból kellene visszavenni kicsit. Elkeserít, hogy Ti mondjátok magatokat Barca drukkernek.
Igazából nekem furcsa, h végül ez az egész arra jött ki, h azon méred le a szakmaiságát, h nem kezdett el random próbálkozni. Mert ha beismered Te is, h a meccsbe már lehetetlen volt (érdemben) belenyúlni, akkor miért az a legnagyobb hibája, h nem nyúlt bele?visca el barca írta: rosszul fogalmaztam. igazabol az a bajom, hogy nem is próbált meg semmit. beállhattunk volna bekkelni, songgal, vagy válthattunk volna 3-4-3-ra minden mindegy alapon, hátha lövünk egy gólt és akkor valami halvány remény pislákolna még ma is, vagy akármit.
JOseppe írta:Kiváncsi vagyok a pénteki sajtótájékoztatójához,vagyis hogy mit fog majd mondani a meccsről.visca el barca írta: tegnap láthattuk edzői kvalitásait. konkrétan fingja nem volt mit kellene csinálni. és ennek semmi köze a betegségéhez.Ha valamikor akkor lehet hogy most fogja bejelenti a felmondását.Remek fickó és nagyon alázatos személy,de sztem ez sajnos neki nem megy.Ide profi kell, aki korrigálhat a keretben és a fejekben is.
nincs ezzel semmi gond, másként gondoljuk, Te igy, én ugy.Rivaldo11 írta:Mondj egy edzőt, aki mindig minden pillanatban jót húz, vagy egyáltalán tud húzni. Tegnap leblokkolt, de ebből tanulhat is. Megvan a felelőssége, de ne varrjuk már a nyakába a kudarcot, mert az vicces.visca el barca írta:tegnap láthattuk edzői kvalitásait. konkrétan fingja nem volt mit kellene csinálni. és ennek semmi köze a betegségéhez.Rivaldo11 írta:Nálam abszolút favorit a padra. Ha kiheveri a betegségét, összeszedi magát, képes elvezetni ezt a csapatot. Hiszek benne, nagy Barcát rakott össze ősszel, a betegsége sok mindent megváltoztatott.
Értelek, mondjuk ez igaz. Én sem értettem, hogy miért nem cserélt előbb, és miért csak egyet. Meg az sem szép, hogy egy David Villát a meccs végén küld csak be 4-0-ás vesztett állásnál. Bár nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a "Villa mellőzése story" elnöki utasítás, mert valljuk be a a Rosell bácsi nagyon szeretné itt látni a Neymár kölköt, Villa meg biztos nem menne el ha elég lehetőséget kapna, és a formájára sem hivatkozhatunk szerintem, mert ha felépülése után folyamatosan játszott volna nem lenne ilyen pocsék a pályán az 100! De lehet, hogy tévedek, ezt mi szurkolók soha nem fogjuk megtudni.rosszul fogalmaztam. igazabol az a bajom, hogy nem is próbált meg semmit. beállhattunk volna bekkelni, songgal, vagy válthattunk volna 3-4-3-ra minden mindegy alapon, hátha lövünk egy gólt és akkor valami halvány remény pislákolna még ma is, vagy akármit.
Mondj egy edzőt, aki mindig minden pillanatban jót húz, vagy egyáltalán tud húzni. Tegnap leblokkolt, de ebből tanulhat is. Megvan a felelőssége, de ne varrjuk már a nyakába a kudarcot, mert az vicces.visca el barca írta:tegnap láthattuk edzői kvalitásait. konkrétan fingja nem volt mit kellene csinálni. és ennek semmi köze a betegségéhez.Rivaldo11 írta:Nálam abszolút favorit a padra. Ha kiheveri a betegségét, összeszedi magát, képes elvezetni ezt a csapatot. Hiszek benne, nagy Barcát rakott össze ősszel, a betegsége sok mindent megváltoztatott.
rosszul fogalmaztam. igazabol az a bajom, hogy nem is próbált meg semmit. beállhattunk volna bekkelni, songgal, vagy válthattunk volna 3-4-3-ra minden mindegy alapon, hátha lövünk egy gólt és akkor valami halvány remény pislákolna még ma is, vagy akármit.Poszi írta:Szerintem ez ellen a Bayern ellen, egy Cruyff, egy Sebes Gusztáv, egy Trapattoni, vagy egy Mourinho sem tudott volna mit kezdeni, főleg meccs közben nem..tegnap láthattuk edzői kvalitásait. konkrétan fingja nem volt mit kellene csinálni. és ennek semmi köze a betegségéhez.
Szerintem ez ellen a Bayern ellen, egy Cruyff, egy Sebes Gusztáv, egy Trapattoni, vagy egy Mourinho sem tudott volna mit kezdeni, főleg meccs közben nem. Nagyon jól össze van rakva a német csapat.tegnap láthattuk edzői kvalitásait. konkrétan fingja nem volt mit kellene csinálni. és ennek semmi köze a betegségéhez.
Kiváncsi vagyok a pénteki sajtótájékoztatójához,vagyis hogy mit fog majd mondani a meccsről.visca el barca írta: tegnap láthattuk edzői kvalitásait. konkrétan fingja nem volt mit kellene csinálni. és ennek semmi köze a betegségéhez.
tegnap láthattuk edzői kvalitásait. konkrétan fingja nem volt mit kellene csinálni. és ennek semmi köze a betegségéhez.Rivaldo11 írta:Nálam abszolút favorit a padra. Ha kiheveri a betegségét, összeszedi magát, képes elvezetni ezt a csapatot. Hiszek benne, nagy Barcát rakott össze ősszel, a betegsége sok mindent megváltoztatott.
Még hozzátenném az erdményeihez azokat a sikereket is, amíg Pep ült a padon. Tito azokból is kivette a részét bőven.progman07 írta:Egy rák ellen küzdő, a csapatát bajnoki címig, és BL elődöntőig vivő edzőről beszélsz így, szánalmas ember lehetsz.messideco írta:Villanova? Takarodj!