A Magyar Barca!
-
- Jugador d'estrella
Bercy! vasárnap leslie l lláurensz dedikál a miklósi auchanban!na jó, ez nem pont magyar barcás hozzászólás, bocsi!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Entrenador del Barça
Sajnálom, hogy elmaradt a szombati foci.mucs1 írta:Barcafan, a multkor még azt irtad, hogy nem tudsz jönni egy pár hétig,csak nem reagált rá senki, igy most meggondoltad magad??![]()
Szombaton nem voltunk focizni, de most lesz, gyertek SOKAN!
Remélem most azért leszünk elegen.
Barcafan: a párjával is foglalkoznia kell az embernek, ezért ha úgy rendelkezik akkor menni kell.... sajnos mindenki papucs, csak valaki későn döbben rá.

-
- Jugador d'estrella
Barcafan, a multkor még azt irtad, hogy nem tudsz jönni egy pár hétig,csak nem reagált rá senki, igy most meggondoltad magad??

M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Nyár elején lesz torna?
remélem...
Szombaton foci Csepelen,SOKAN GYERTEK!!
Üdv:Zsolti

Szombaton foci Csepelen,SOKAN GYERTEK!!
Üdv:Zsolti
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Háát...
Elég sok dolgom lesz júniusban, pölö: 4-5. AtlétikaOB, aztán 10-19. ENGLAND, aztán júni vége felé itt lesz Zegen a Vivó VB (EB??), és ott segédkezek, júliusban nyaralok, legalábbis remélem. Na és ezek a tuti dolgok, emellé még bármi jöhet - szal jó kis nyárkezdet lesz ez már így is!!
1ébként szívesen elmennék, csak messze van, meghát nem ismerek még senkit sem.
De az alap, h szorítok majd nektek, legalább innen.
Elég sok dolgom lesz júniusban, pölö: 4-5. AtlétikaOB, aztán 10-19. ENGLAND, aztán júni vége felé itt lesz Zegen a Vivó VB (EB??), és ott segédkezek, júliusban nyaralok, legalábbis remélem. Na és ezek a tuti dolgok, emellé még bármi jöhet - szal jó kis nyárkezdet lesz ez már így is!!

1ébként szívesen elmennék, csak messze van, meghát nem ismerek még senkit sem.

De az alap, h szorítok majd nektek, legalább innen.

-
- Entrenador del Barça
Nem csak szorítani kell hanem eljönni is...ha van lehetőségEnrique írta:OFF: Barcafan, itt írsz a legtöbbet, szal megemlíteném, h 'csöppet' nagy az aláírásod..![]()
1ébként mikor lesz vmi torna? Szurkolok majd nektek!![]()
(Meg vigyetek fényképezőgépet.. )

Kb. június vagy júliusban lesz torna.
-
- Director del Fútbol
Én nem voltam, szerintem a többiek sem!?... Elég kevesen jelentkeztek.
Sajnos én még most szombaton sem tudok majd menni, de a jövő hét úgy tűnik, hogy JÓ LESZ!!! Addig is hajrá fiúk, FORCÁ EuroBarca Team!!!
Kérdés: hol lehet majd megtalálni a csapatról készült többi képet??? Erről tud valaki valamit???
Sajnos én még most szombaton sem tudok majd menni, de a jövő hét úgy tűnik, hogy JÓ LESZ!!! Addig is hajrá fiúk, FORCÁ EuroBarca Team!!!
Kérdés: hol lehet majd megtalálni a csapatról készült többi képet??? Erről tud valaki valamit???
"Més Cuen un Club"
És, tetszik az Ábrázoló Geometria? 

- Charlie
- Öreg Harcos
Szeva Bercy!Bercy írta:Szeva C.Charlie írta:Ki kicsoda?
C.
Azt igérted Te is jössz...
Vagy csak mi nem találkoztunk???![]()
![]()
![]()
Én ilyet nem ígértem bocsi...Mint mondottam sok dologtól függött,és sajna rosszul alakultak a dolgaim és arra koncentráltam.Hogy mi ez a dolog?Az 1ik topikba sok képet beszúrtam róla

Segítségként:táblán ocsmány rajzok voltak.
C.
Woody írta:Kobór netlovagunk
Ez jó...

Üdv Barcafanok!
Csak most jutottam net közelbe, ezért csak most tudok írni. Gratula a bajnoki címhez! Mivel kedvelem a Barcát, ez az én szívemnek is kedves, mindazonáltal remélem hogy egy hét múlva nekem is hasonló örömökben lesz részem, és a Juve is begyűjti a 28. Scudettot!
A szombati focira visszatérve. Remek kis meccseket játszottunk, sportszerű volt, meg minden. Biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen focink!
Kár hogy nem tudtam még a foci előtt netezni. Kobór netlovagunknak sikerült az utolsó pillanatokban ide találnia, és kavarnia egy sort.
13-15ig volt a közös foci tervbe véve. Azt nem tudom, hogy egyesek információ hiányában miért írják le a saját feltételezéseiket. Az sem értem, hogy nálunk honnan vették, hogy csak egy óra lesz veletek a foci. Na mindegy, ez most már lényegtelen. A tanúlság: a hülyeség ragályos. Elnézést a kellemetlenségekért, ha voltak.
A pályára visszatérve: 8500 Ft/órába került.
Csak most jutottam net közelbe, ezért csak most tudok írni. Gratula a bajnoki címhez! Mivel kedvelem a Barcát, ez az én szívemnek is kedves, mindazonáltal remélem hogy egy hét múlva nekem is hasonló örömökben lesz részem, és a Juve is begyűjti a 28. Scudettot!

A szombati focira visszatérve. Remek kis meccseket játszottunk, sportszerű volt, meg minden. Biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen focink!

Kár hogy nem tudtam még a foci előtt netezni. Kobór netlovagunknak sikerült az utolsó pillanatokban ide találnia, és kavarnia egy sort.
13-15ig volt a közös foci tervbe véve. Azt nem tudom, hogy egyesek információ hiányában miért írják le a saját feltételezéseiket. Az sem értem, hogy nálunk honnan vették, hogy csak egy óra lesz veletek a foci. Na mindegy, ez most már lényegtelen. A tanúlság: a hülyeség ragályos. Elnézést a kellemetlenségekért, ha voltak.
A pályára visszatérve: 8500 Ft/órába került.