Enrique - sas szemed van!!!

És a kép... hááááát csodás!!! BAAAJJJNNNOOOKK CSAPAT!!!

Nyugi Erique ma készült rólunk kép, nem is egy, úgyhogy hamarosan megláthatod a NAGY CSAPATO!!! Remélem?!...Enrique írta:Naaaa, tényleg, fényképeztessétek már le magatokat!!
Én is kiváncsi lennék rá!
Ja, bocsi. Ma mindig más! Váltogattuk egymást, de leginkább az a srác állt bent, akit én hoztam ma a csapathoz, és bár ő elég ügyes elől (lőtt is gólokat), a kapuban is ma igen jó teljesítményt nyújtott!!!Ronaldinho 17 írta:Te most a tornáról beszélsz ahol másodikak lettünk,azt tudom,hogy ki volt![]()
persze ő lett a torna kapusa....
a mostaniról beszélek..
barcafan írta:palánkos. 2x20 perces meccsből volt 2 asszemRonaldinho 17 írta:Hány percesek voltak a meccsek?Grat a győzelemhez!!vonalas vagy a palánkos pályán voltatok,a vonalas ott jobb sztem(többször is játszottam rajta)
Ronaldinho 17 írta:Na mi hogy volt,nyertünk,kik voltak?MeséljetekJövőhéten akkor a szokásos.
Üdv.Zsolti
mucs1 írta:Először még arról volt szó, hogy 13.00tól 16.00-ig játszunk a juvéval!most meg már egy órára akarjátok lecsökkenteni??azért nem mindegy, hogy 1 v. 3 óra éles meccset nyomunk!mi kettő v. három óra játékban egyeztünk meg, ha 1 óráról lett volna szó, el se mennénk!
Barcafan, amugy az 5000 Ft 1 órára, az csak tipp volt, lehet,hogy még drágább, elvégre úri helyre megyünk játszani.Legalábbis szerintem ez nem egy olcsó hely, de sok emberre leosztva nem lesz több szerintem 4-500 Ft/főnél.