Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
egy ilyen játékost én se adnék kevesebbért, főleg nem a reálnakZsolti írta:most olvasgattam a madridista fórumot,oszt olyanokat írt az egyik valaki,hogy a santos 50mihályt akar robinhoért!
nocsak nocsak!
Vállalom ! Stipi-stopiZsolti írta:hát nem egészen. szóval arról lene szó,hogy 30000Ft/óra és annyi négert kell cirdázni egy óra alatt amennyit csak bírsz!Colin írta:bővebben... bedolgozós, netes, vagy künn a fődön látástól vakulásig...?Zsolti írta:de tudok egy jó fekete munkát is.akit érdekel az itt,és most jelezze!![]()
![]()
![]()
hát nem egészen. szóval arról lene szó,hogy 30000Ft/óra és annyi négert kell cirdázni egy óra alatt amennyit csak bírsz!Colin írta:bővebben... bedolgozós, netes, vagy künn a fődön látástól vakulásig...?Zsolti írta:de tudok egy jó fekete munkát is.akit érdekel az itt,és most jelezze!![]()
![]()
ááááááá azt én is xoktamZsolti írta:Künn a fődön címerezem a tengerit.de csak jövőhéttől!de jó lesz......Colin írta: Te mit dolgozol és hol?
szeretnéd h 1 reálos takarítson rád mi?:D meg mérgezném a kajád:D Zsolti: Te mit dolgozol és hol?A. Gábor írta:Gyere hozzánk takarítaniColin írta: Nm találok 1 nyári munkát:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()