Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
pedig ott a helye a MU nem fogja olcsón adni és ha leigazolják nekik ennyi a nyári időszakjah és Ronaldo NE IGAZOLJON A REALBA!
Giovanit kár volt elengedni, Mancinit viszont meg kellene szerezni, mert kell szélre jó játékos:Sbarca0417 írta:Mancinit megint írják goal-on, és tribalfotball-on is. remélem jön, főleg hogy Giovani távozik, mert tud szélső támadót is játszani és olcsó is lenne, mert a Roma el akarja adni mindenképp, mivel jövőre nem kapnának pénzt érte. Alvesnek még nem örülök, majd ha hivatalos lesz, addig nem élem bele magam. de örülök a közeledésnek. Piquét nem adnám kölcsönbe se, szükségünk lesz rá.
remélem minél előbb összeáll a csapat, mert hamar össze kell szokni egymással és az edzővel is, hogy a bl selejtezőkre már egy egységes, ütős csapat legyen.
Thuram nem decemberig nem lesz, ő már soha nem lesz.dr. Mezey írta:Sztem Piqet marad, mivel Thuram és Milito (kb. decemberig) nem lesz. Kell két védő puyol mellé.
Én addig nem örülök amíg nem látom Laportával kezet fogni!!!Varga írta:Ha Piquét odaagyják nekik, akkor kereshetünk mégegy védőt.Etooka írta:Na végre,csakhogy sikerült már Alvest megszerezni!Végre a sarkukra álltak a vezetőink!Viszont ha Piquet tényleg adják Moutinhoért,akkor nagyot csalódom bennük!REmélem nem így lesz!
én is megfontolnám azért ezt...tapasztalatszerzésnek jó lenne neki, ha kidőlne 2 középső védőnk akkor meg fel lehet állni 3védő+2kvkval ismatador írta:Én nem lepődnék meg Pique kölcsönadásán, év elején úgyis csak 3., Milito felépülésével 4. számú középső védő lenne...a MU-ban egész év alatt kb 5 meccsen játszott, nem akkora isten mint amekkorának egyesek tartják...a Sportingban legalább játszana, én jó ötletnek tartom ezt...egy év után pedig úgy térne vissza h játékban van, a Real is ezt csinálja Garay-jal...
Puyol, Márquez, Piqué, Cáceres. Négy középső védőnk van Milito felépüléséig. Nincs értelme kölcsönadni Piquét, itt is játszani fog. Ott van még Oleguer is, de ő nem biztos hogy marad és cseppet sem megbízható.matador írta:Én nem lepődnék meg Pique kölcsönadásán, év elején úgyis csak 3., Milito felépülésével 4. számú középső védő lenne...a MU-ban egész év alatt kb 5 meccsen játszott, nem akkora isten mint amekkorának egyesek tartják...a Sportingban legalább játszana, én jó ötletnek tartom ezt...egy év után pedig úgy térne vissza h játékban van, a Real is ezt csinálja Garay-jal...
Még nem hivatalos, csak közel az átigazolás.Tunce3y írta:HIVATALOS ALVES ÉRKEZÉSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Ha Piquét odaagyják nekik, akkor kereshetünk mégegy védőt.Etooka írta:Na végre,csakhogy sikerült már Alvest megszerezni!Végre a sarkukra álltak a vezetőink!Viszont ha Piquet tényleg adják Moutinhoért,akkor nagyot csalódom bennük!REmélem nem így lesz!