Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az EBn az egész cse válogatott jo voltCharlie írta:Újfalusi az EB-n jó volt nagyon,de a klubcsapatban nem mutat semmit.
C.
ugyanúgy, mint a baros. mostanra éppen egy kalap [auto_cenzúra] ér mind a kettő.Charlie írta:Újfalusi az EB-n jó volt nagyon,de a klubcsapatban nem mutat semmit.
C.
igaz! de már nagyon a tárgyalások végén járnak.Charlie írta:Őt még csak akarják.Nem?Boixos írta:gondolom igen. de már van igazolásuk, az újfalussy a fioból. a következő galaktikus
C.
Akkor 4-5nél többet nem kapunk...Vito írta:állítólag egy erős ligaválogatott ellen...redlions írta: De ki ellen fog játszani?? Budapest válogatott? A Honvéd sajnos nincs olyan állapotban, hogy ne kapjon egy nyolcast....
ez igen! monnyuk a tottin csuklottam a röhögéstől. kicsit idejétmúlt ez a bugi, nem? jah, és ronaldinho+etoo sehol?Vito írta:ez a reklám nézzétek meg!- érdemes
De ki ellen fog játszani?? Budapest válogatott? A Honvéd sajnos nincs olyan állapotban, hogy ne kapjon egy nyolcast....
Jajjj ti mocskosfostalicskapocskoszorukEgyik ámulatból a másikba. Még csak barátkozunk a gondolattal, hogy augusztus 17-én az argentin válogatott látogat hozzánk, aztán tessék, máris itt van egy másik szenzáció. Olyan csapatot láthatunk a magyar fővárosban, amelynek Magyarországon is rengeteg szurkolója van, és amelyről mindenütt úgy beszélnek: a világ első számú klubja. És ebben szemernyi túlzás sincs, hiszen még a legelvakultabb Barcelona-hívek is elismerik, Real Madrid csak egy van.
Ezt nem értem....Charlie írta:Készítsétek az ANTIMADRIDISTA sáljaitokat,Augusztusban láthatjuk a reált Budapesten.Hánynom kell...
C.
De má abbahagyta a bíróskodást SAJNACharlie írta:Jó faterodnak!Theo írta:Hát de HENRY sokkkkal jobb mint Torres![]()
![]()
A Faterom vezetett 99ben Henrynak U21es meccset partjelző volt
Ukrajnában
![]()
C.
Jah ez télleg jó.Zsolti írta:zseniális ötlet.komolyan mondom ez jutott volna eszembe utolsó dolognak.Theo írta:Tőlünk lehet hogy azé ment el Gerard mer má előkészítettük Henrynak a 14-es meztNem jó ötlet
![]()
![]()