Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mind1 mert Joaquinról eddig még semmi hír.. Most Sergio amos és Pablo Garcia a 2 fő téma náluunk.. Néha a "kedvenc" lapunk kitaál 1-2 hazugságot... Én csak akkor fogok biztosra menni ha a madridistán ki lesz írva h ezt meg ezt leigazoltuk.. addig meg csak találgatunk h mi igaz a Marca állításaiból például...LG írta:Hééé..én Joaquint akartam írni...és vlahoyg Oleguer lett belole.
Oleguer nem hinném ,hogy annyira odáig lenne a reáltól.Joaquin viszont tényleg azt mondta állítólag,hogy legszívesebben ott játszana.LG írta:Igen, csak állítolag Oleguer is a reál szeretiZsolti írta:Joaquin is vaon olyan jó,csak nem játszik olyan látványosan.
Igen, csak állítolag Oleguer is a reál szeretiZsolti írta:Joaquin is vaon olyan jó,csak nem játszik olyan látványosan.
Meg különben is ingyé nem megérte?Sztem is jól járunk vele!Zsolti írta:De még be sem mutatták!Egyébként meg Rijkaard dícsérte a múltkor!
De most tényleg:sztem jó boltot csináltunk vele.Idén ragasztott egy pár akkora gólt,hogy ihaj!
De még be sem mutatták!Egyébként meg Rijkaard dícsérte a múltkor!Vito írta:én írtambalboa7 írta:tényleg...igazad van. Valaki már írta, de sztem is ez egy elég, ilyen alibi igazolás voltZsolti írta:,de akkor megint ott a kérdés,hogy akkor meg minek szerződtettül le az Ezquerrot is?, még senki sem áradozott róla a vezetőségből sem és semmit nem lehet róla hallani.
(azért v.Bommelt dicsérték)
Meg aztán Gutival is ez van nem??Colin írta:Nekem mondod... Büdös c*** Perezt le fogom lőni... Casival se akart hosszabbtani hanem Muffont akartaA. Gábor írta:Hát igen , ez a Reklám.
A legjobban hajtó játékost adjátok el......![]()
![]()
én írtambalboa7 írta:tényleg...igazad van. Valaki már írta, de sztem is ez egy elég, ilyen alibi igazolás voltZsolti írta:,de akkor megint ott a kérdés,hogy akkor meg minek szerződtettül le az Ezquerrot is?
hát sztem Ezquerro jobb játékos,mint Giuly.Sztem jó bótot csináltunk vele,de majd meglátjuk.balboa7 írta: tényleg...igazad van. Valaki már írta, de sztem is ez egy elég, ilyen alibi igazolás volt
tényleg...igazad van. Valaki már írta, de sztem is ez egy elég, ilyen alibi igazolás voltZsolti írta:Na igen,de akkor megint ott a kérdés,hogy akkor meg minek szerződtettül le az Ezquerrot is?balboa7 írta:Azért eltudnám képzelni Guily helyén....Zsolti írta:Erről van szó,bár nagyon tele van a közzéppályánk Joaquin nélkül is.
Na igen,de akkor megint ott a kérdés,hogy akkor meg minek szerződtettül le az Ezquerrot is?balboa7 írta:Azért eltudnám képzelni Guily helyén....Zsolti írta:Erről van szó,bár nagyon tele van a közzéppályánk Joaquin nélkül is.
Nekem mondod... Büdös c*** Perezt le fogom lőni... Casival se akart hosszabbtani hanem Muffont akartaA. Gábor írta:Hát igen , ez a Reklám.
A legjobban hajtó játékost adjátok el......
CR menjen csak madridba, Joaquin meg BarcelonabaZsolti írta:Hát én konkrétna nem szeretném.nagyon utálom az a gyereket.Colin írta:Zsolti írta:Na az a gyökér pont hozzátok való!![]()
Szeretnétek ti ilyen gyökeret magatoknak
Az a gáz h nekem se a kedvencem... De Owen viszont igen!Zsolti írta:Hát én konkrétna nem szeretném.nagyon utálom az a gyereket.Colin írta:Zsolti írta:Na az a gyökér pont hozzátok való!![]()
Hát én konkrétna nem szeretném.nagyon utálom az a gyereket.Colin írta:Zsolti írta:Na az a gyökér pont hozzátok való!Colin írta:Nehogymár... Owen - CR csere??? Neeeeee...![]()
jaja.. +10 milla font...Colin írta:A. Gábor írta:Cristiano romlando??Colin írta:Nehogymár... Owen - CR csere??? Neeeeee...