...
G-Jay írta:Titinho írta:
Ezzel azért vitatkoznék. Pláne a kiemelt résszel.

A 10 ponttal egyébként egyetértek.
Attól, hogy most játszunk 5 fontosabb meccset még nem dől el a bajnokság. Majd a tavaszi fordulóban
...
Viszont ha most eldádázzuk őket, akkor lehet hogy tavaszra már lesz mondjuk akárhány pontos előnyünk, 10 közeli pl, és pont tavasszal fog beleférni ha épp hibázunk ellenük. Realt oda-vissza verni kéne, az lenne az igazi nagy dicsőség

, de persze ha megrázzák magukat lehet hogy még veszélyesek lesznek, mert egy klasszikus az klasszikus tökmind1 h mivan.
Én is inkább azt hiszem,h a mostani kör jobban befolyásolni fogja a bajnokság végkimenetelét,mint a visszavágók.Ha MI ütjük ŐKet és ŐK körbeverik v be'X'elik

egymást,akkor a mostani 3 pontos fórunk jócskán gyarapodna.A félszezonra egy erős 8-9 pontos előny után a második fázisban hozzádobunk cirka 4-5öt és máris 12-14 pont IDE!

Tehát formalitás,ÖRÖMFOCI lenne az utsó pár meccs.És felszabadultan a nagy örömben elfenekelni szépen mindet,cs hogy jól aludjanak
Na befejezem az álmodozást,mert mindjárt jön a cink,h "aztán bele ne érjen a kezem a bilibe"
Istenem,be szép is volna,ha ez összejönne!!!

(mármint nem a bilis...

)
Más.
A Jelwaz-Mindörökké Barca-Fcjoc által megbeszéltekhez...
Nekem is van elég sok madridista barátom (a legjobb spanom is ellenzéki

) és természetesen folymatosan megy a cink,a zrika.(Mondjuk nem ez a "tapló,sunyi kis" zrikák,hanem az ugratós,"kacsintós" zrika kategória

) Ez minimum hozzátartozik asszem a dologhoz.Itt a fórumon is lehet találkozni értelmes arcokkal,akik érdemben tudnak hozzátenni a BARCA vs Real topichoz,pedig státuszuk:madridista.Persze,h egyszerűbb szájkaratézni a gép elől,ezért elég viharos a topic időnként

De azok,akik azért járnak ide "közülük",h megdumálják a dolgokat - nem cs b*szkurálódni egy kicsit - ,jó arcok,igenis lehet velük értelmesen,emberien kommunikálni.(Amitől mégis életképes a rovat

)És visszakanyarodva a beszélgetésetek kiindulópontjához:a fent leírtak miatt én igyexem megadni nekik a tiszteletet azzal,h szintén bántó szándék nélkül írok nekik...Ez így fair asszem,"amilyen az adjonisten..."
A két klub rajongóinak kapcsolata igen széles periférián mozog.A szélsőségestől a barátiig mindenki a vérmérsékletének megfelően.Én kicsit mindkettőt magaménak érzem.A Real Madridot,mint klub,"intézmény",SZÉLSŐSÉGESEN tudom utálni (

),de elég sok szurkerével baráti a viszonyom.
Abbafejezem,mert igen sok lesz.
Végszónak,amit Fcjoc is írt:
"Szurkolok továbbra is a
BARCA-nak és a real aktuális ellenfelének. Szvsz."