Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te meg nézd meg mit írnak elötted utána küldözgess videokat. Épp elötted emlitik meg hogy Eto'o visszakapja. De azért kösz az értelmes hozzászólást.mezeibela írta:http://www.youtube.com/watch?v=4fjfGsA0Ank
no comment.![]()
![]()
![]()
nézz előzményeket,utána mutogass ilyen videokat.
hello.
Népművészeti cserépedény Madrid tisztelegj a bajnok előtt!!!MessiFan írta:Ha tudnám mit jelentete cabron, saluda al campeon akkor én is letöltenémFCBarca88 írta:*Minden reggel Eto'o szavaira ébredek, leszedtem ébresztő hangnak
Valaki el mondaná? mert nem vágom a spanyolt semennyire
Értem köszi. Akkor mégsem töltöm le mert én tisztelem a madridot...Vito írta:
Madrid 'te disznó', tisztelegj a bajnoknak!
a cabron szitkozódást takar,a többi pedig azt hogy "üdvözöld a bajnokot"MessiFan írta:
Ha tudnám mit jelentete cabron, saluda al campeon akkor én is letölteném
Madrid 'te disznó', tisztelegj a bajnoknak!MessiFan írta:Ha tudnám mit jelentete cabron, saluda al campeon akkor én is letöltenémFCBarca88 írta:*Minden reggel Eto'o szavaira ébredek, leszedtem ébresztő hangnak
Ha tudnám mit jelentete cabron, saluda al campeon akkor én is letöltenémFCBarca88 írta:*Minden reggel Eto'o szavaira ébredek, leszedtem ébresztő hangnak
FCBarca88 írta: *Minden reggel Eto'o szavaira ébredek, leszedtem ébresztő hangnak
Nálad a pont!G-Jay írta:Magát a rigmust nem ítélem el, ahogy Eto'o-nál sem tettem. Ha Eto'o ilyet mondott és most visszaadták abban nincs semmi gond. Az már nagyobb szemétség, hogy elégetik a pólóját, és leköpdösik. Más dolog azt mondani vkire h kocsog, meg más dolog megszégyeníteni ilyen módon.
El Club De Franco.
Ezt undorító dolognak tartom Én is, de arról se feledkezzünk meg, hogy tuti vannak olyan Barcelona drukkerek, akik ugyanezt megcsinálják egy Real Madridos zászlóval. Sajnos minden csapat szurkolói táborában vannak ilyen söpredékek...
Ezeket ott a helyszinen minden szemrebbenés nélkül fejbel őném az biztos!csababarca írta:
Miért van az hogy ezen meg se lepődök?![]()
![]()
De mindegy,szerintem lényegtelen hogy pár illuminált,csekély értelmi szinttel bíró egyed mit csinál ott a Mezeta közepén...
HOGY AZ ILYENEK MÉRT NEM TUDNAK ELPUSZTULNI!!!!!!!!????????
Én is inkább azt hiszem,h a mostani kör jobban befolyásolni fogja a bajnokság végkimenetelét,mint a visszavágók.Ha MI ütjük ŐKet és ŐK körbeverik v be'X'elikG-Jay írta:Viszont ha most eldádázzuk őket, akkor lehet hogy tavaszra már lesz mondjuk akárhány pontos előnyünk, 10 közeli pl, és pont tavasszal fog beleférni ha épp hibázunk ellenük. Realt oda-vissza verni kéne, az lenne az igazi nagy dicsőségTitinho írta: Ezzel azért vitatkoznék. Pláne a kiemelt résszel.A 10 ponttal egyébként egyetértek.
Attól, hogy most játszunk 5 fontosabb meccset még nem dől el a bajnokság. Majd a tavaszi fordulóban
..., de persze ha megrázzák magukat lehet hogy még veszélyesek lesznek, mert egy klasszikus az klasszikus tökmind1 h mivan.
Minden tiszteletem mellet szeretném jelezni, h időnként átesel ama paci túloldalára...gekkodan írta:......
azért ez télleg tulzás!! 1995-2002 között a világ 5, ha nem a 3 legjobb csatárai között szerepelt! tény hogy kb azota nem megy neki...de azért hogy középszerű és hogy nulla?gekkodan írta:Volt ma egy cseppnyi kis vitám a Nou San Trafford hasábjain. Megkaptam, hogy 7 éves, hozzáértetlen kis paraszt vagyok, mert azt mertem mondani, hogy Raul egy középszerű, nulla csatár és mit gondolnak a Madridnál, ameddig ezzel a gyerekkel rohamoznak? Ja, hozzátettem azt is, hogy szerintem sosem volt nagy szám és a padon lenne régen a helye.
Erre azt kaptam, hogy nem értek hozzá, valamint az elmúlt 14 év legjobb spanyol csatáráról beszélek, stb.
Min csodálkozunk ezek után?