Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Melyik nevekkel kell hasonlítani? azzal Ronaldinhoval amelyik aranylabdát kapott vagy amelyik szórakozik discokban, nem edz elhízik ,alig küzd , csak pénzét kapja és kész ! Decoról majdnem úa. ! Eto'o más tészta ,de még nem is tuti eladása.Giovani nem bizonyított annyit , hogy helyet követeljen magának a kezdőben, és ha kicsit is szerené a Barcát elment volna kölcsönbe 1 év-re és vissza jött volna még több akarattal a csapatba kerülésért.(vagy maradt volna cserének).Replay írta:Kezdek nagyon türelmetlen lenni.
Hatalmas neveket veszitünk, jön 2védő, 1középpályás igen drágán.
Viszont a fontosabb posztokra eddig senki, és nagyon nem tetszenek a nevek.
Hleb nagyon közel, újból irnak Palacio-ról, de szó van még Trezeguet, Mancini, Sergio Garcia-ról is...na most ezeket vessük össze a távozók nevével: Ronaldinho, Eto'o, Deco, Giovani.
Hát nem tudom...Én ezt találtam: http://manutdfanatics.hu/?p=369Titinho írta:Angol és spanyol lapok egybehangzó véleménye alapján Ronaldo eldöntötte, hogy Madridba igazol!
Ezt több angol és spanyol újság is megerősítette, valamint a Guardian nevű angol lap szerint, azért szögezte le most, hogy az EB ideje alatt ne is kérdezzék az átigazolásáról, mert egyszerűen nem fog válaszolni a jövőjével kapcsolatos kérdésekre. Ezt maga Ronaldo erősítette meg, igen határozottan.
Ha hinni lehet ezeknek a lapoknak akkor:
Ronaldo (MU)Madrid
Na hát így legyen!! Nekem ez a megoldás tetszene a legjobban a bal oldalra. Olcsó, nem 25 millió és minőségi játékos.MR.Barca írta:A DiarioSport nevü Spanyol sportnapilap szerint Guardiola szeretné csapatában tudni az As Roma játékosát, Amantoni Mancinit.
A Barcelona elöljárói, Marc Inagla és Txiki Begiristain ezen a héten leülnek tárgyalni az Olasz Enzo Bronzetti ügynökkel, hogy az As Romából távozó Mancini-t £8 millió font ellenében leigazolják a gránátvörös-kékek csapatához.
Mancini ügynöke igen hízelgőnek találja a Barcelona érdeklődését, de elmondta hogy sok más csapat is leigazolná a Brazil játékost.
Mindenestere hamarosan leülnek tárgyalni a felek.
Örülök, mert egy ilyen bivaly kerettel rendelkező ellenfelet még nagyobb dicsőség legyőzni, megelőzni. Remélem még vesznek valakit a támadósorba!Titinho írta:Angol és spanyol lapok egybehangzó véleménye alapján Ronaldo eldöntötte, hogy Madridba igazol!
Van isten!Titinho írta:Angol és spanyol lapok egybehangzó véleménye alapján Ronaldo eldöntötte, hogy Madridba igazol!
Ezt több angol és spanyol újság is megerősítette, valamint a Guardian nevű angol lap szerint, azért szögezte le most, hogy az EB ideje alatt ne is kérdezzék az átigazolásáról, mert egyszerűen nem fog válaszolni a jövőjével kapcsolatos kérdésekre. Ezt maga Ronaldo erősítette meg, igen határozottan.
Ha hinni lehet ezeknek a lapoknak akkor:
Ronaldo (MU)Madrid
A Barca tehát nem fogja leigazolni a portugál klasszis játékost. Ennek részben örülök, viszont jobban örültem volna ha nem igazol Madridba.
Már évek óta megy ez a pletyka, de szerintem maradjon ott ahol van, találunk nála jobbat és olcsóbbat!!!André T. írta:Most ez a legújabb hir a goal.comon.Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=724508