Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz!Boixos írta:figyu, van itt több olyan júzer, akikkel le tucc dumálni mindent! írjál nekik privátot, v mélt: mucs1, melkor, bercy, silvanus, gnorbi, ronaldinho17 és a többiek. vki közülük tuti, h segíteni fog.
Lehet menni játszani?LG írta:Szerintem azért is jo ha az idosebbek kozott fiatalok is vannak, mert a fiatalok mindig bizonyítani akarnak és hajtanak, és konnyen meglepetést okozhatnak.
Nem akarok nagy képű lenni a Szolnoki MÁV ban focizokLG írta:Sztem sem számít a kor. Vki fiatal és kulturált, vki egész életében bunko marad(az ilyeneknek a fatyuk is az általábanbarcafan írta:a kor szerintem mindegy. azért 3nál legyél több)
Sztem sem számít a kor. Vki fiatal és kulturált, vki egész életében bunko marad(az ilyeneknek a fatyuk is az általábanbarcafan írta:a kor szerintem mindegy. azért 3nál legyél több
hány éves korig-tól??Melkor írta:Szurkolói torna!retek írta:Ez miféle foci torna lesz?????????
hogy lehet részt venni????
Nagyon király, de csak az jöhet aki legalább néhányszor eljön a szombat délutáni "edzésre". (távol lakók esetén esetleg kivételt tehetünk)
Bővebb infóért olvass vissza.....kb 7-8 hozzászólással ezelőtt már leírtam a lényeget.....
Szurkolói torna!retek írta:Ez miféle foci torna lesz?????????
hogy lehet részt venni????
Olvass vissza a fórumban, minden fontosabb infót megtalálsz! A lényeg:Brian 20 írta:Azt szeretném nektek mondani kérdezni hogy mi ez a hétvégi foci és hol van és hogy néz ez ki nem vok pesti de egyszer azért felnéznék hogy miről van szó ha lehet akkor erről valaki bövebben. köszi
Amugy meg azt találtam ki hogy amig a barca nem lesz bajnok addig nem borotválkozok én ezzel is szeretnék a kedvenc csapatom mellé állni
nagyon bízom benne, h nem fognak a marxszal összekeverni az ismerőseid.Brian 20 írta:...Amugy meg azt találtam ki hogy amig a barca nem lesz bajnok addig nem borotválkozok én ezzel is szeretnék a kedvenc csapatom mellé állni
Én hozok egy gyönyörű, narancssárga Adidas labdát, azzal simán játszhatunk.Ronaldinho 17 írta:LABDÁT HOZZON AKI TUD!!!!!
megprobálok én is,de elég [auto_cenzúra]....