Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
daffy
Madridista

2010.11.22. 21:18:17

Lionel85 írta:NO DVD cracket keresek 2010-hez, Google barátom csak kétes minőségű oldalakra akar vinni.

Ugyanez a helyzet a kitpack-kal is, valaki tudna olyat ajánlani, ahol szinte az összes mez benne van?

Köszi előre is!
nodvd
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.22. 21:15:53

NO DVD cracket keresek 2010-hez, Google barátom csak kétes minőségű oldalakra akar vinni.

Ugyanez a helyzet a kitpack-kal is, valaki tudna olyat ajánlani, ahol szinte az összes mez benne van?

Köszi előre is!
Kép
Kép
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.11.22. 19:41:16

akkora gáz , nem tudom 2,5 csillagnál jobbra vinni a támadás edzésemet, mert nem engedélyez a vezetőség több edzőt, pedig nincs is olyan sok , editorban se találtam rá megoldást.. :? :?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
roni009
Barça B

2010.11.20. 19:56:15

Pedig próbáltam már sajátot és olyat is amit töltöttem és egyik se vált be... amugy 100%os ziccerben taktikán mulik, h a kapusba/kapufára rugja nem a kapuba? :o ha van ilyen gomb én szivesen átállítom :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.20. 19:47:02

Vacak a taktikád. :D

--------------------------------------------------

"Sziasztok Kedves FM rajongók!

Olyan petíciót szeretnénk létrehozni mellyel új életre tudnánk kelteni a Magyar Online FM közösséget. Ehhez kérnénk a Ti segítségeteket! Ha kedvet éreztek ahhoz, hogy kipróbáljátok ti is hús-vér ellenfelekkel szemben a tudásotokat, akkor nem kell mást tenned mint jelentkezned! Megfelelő érdeklődés esetén (kb. 40. fő) elindul egy magyar ladder (élő pontszámításos rendszerű bajnokság) amelyben kipróbálhatod tudásod.

Hogy miért is éri meg ez?
1. Egy jó közösség tagja lehetsz
2. Már említettem, kipróbálhatod tudásod valós magyar ellenfelek ellen.
3. Lehetőség van megmérettetni magad külföldi ellenfelek ellen, a nemzetközi ladderben.
4. Megfelelő aktivitás esetén később klánokban is nagy szerepet játszhatnak az új, feltörekvő játékosok.
5. Minden évben megrendezésre kerül a ’Nations Cup’ ami a válogatottak versenye, a kiemelkedő játékosok itt is lehetőséget kaphatnak.
6. Megfelelő érdeklődés esetén megrendezésre kerülnek különböző magyar és nemzetközi kupák.

Mit kell ehhez tenned?
- Regisztrálj a következő oldalon: http://www.esl.eu/hu/help/
- A regisztráció után a következő fórum topicba írjátok be, hogy érdekelne titeket egy magyar szervezésű ladder.
Íme: http://www.esl.eu/hu/forum/510/13415/853919/?lastvisit=

Egyéb fontos tudnivalók:
A játékosok az esetek nagy részében a mIRC nevű programot használják kommunikálásra. Ha játszani szeretnétek ezt nektek is be kell szereznetek a letöltésekhez linkeltem. Így könnyen tudtok magatoknak ellenfelet szerezni és egyszerűbb a meccsek előtt/alatt/után beszélgetés is.

Tehát még egyszer összefoglalva: Minimum 40 fő kell a ladderhez, tehát jelentkezzetek bátran, mert azzal, hogy kipróbálod semmit sem veszíthetsz, de sokat nyerhetsz. ;)
Köszönöm szépen hogy elolvastátok a cikket. Remélem sok embernek felkeltettem az érdeklődését, és pár hónap múlva a Magyar Válogatott oszlopos tagja lesztek néhányan.

Ha bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek van, akkor nyugodtan várjuk a kérdéseket: athiskaaa@gmail.com (email) vagy athiskaaa@pofa.be (MSN)
hajdulajos@windowslive.com (MSN) "
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
roni009
Barça B

2010.11.20. 19:39:07

Ez a játék számomra mindig is nagy talány marad télleg ennyire pofátlanul csal a gép vagy én nem csinálok vmit jól?

próbaképpen kezdtem a Barcával egy idényt

barátságos meccseket simán sok góllal hoztam
szuperkupa a Sevilla ellen idegenben 1:2 :arrow: itt még kezdtem azt hinni hogy csak velem van a probléma
visszavágó 2:2 úgy hogy neki volt két kaput eltaláló helyzete nekem 10! és mindig ő vezetett a meccsen én csak egyenlítettem
jól van szuperkupa behuzva gondoltam semmi gond, jött a bajnokság
Racing ellen idegenben neki van 2 kaput eltaláló lövése nekem 14! plusz egy kihagyott Villa tizi :arrow: 1:1 szintén csak egyenlítettem
Hercules elleni hazai meccs neki 4 kaput eltaláló nekem 12 ebből 3 kapufa :arrow: 2:2 szintén csak egyenlítettem
jött a BL Köbenhavn elleni haza meccs neki van 2 kaput eltaláló lövése nekem 18 ebből 6 kapufa egy kihagyott Messi tizi + egy kipattanó amit az üres kapu helyett Messi a fekvő kapusba lő + egy Pique öngól :arrow: 1:2

Na most vagy velem van a gond vagy a programmal, vki tud 5letet mondani arra, h nekem legalább a fele helyzetem bemenjen vagy neki nem menjen be szinte az összes?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.20. 19:10:49

Keretem:
http://noob.hu/2010/11/20/spurskeret.JPG

--------------------------------------------------------------------------------------

"Sziasztok Kedves FM rajongók!

Olyan petíciót szeretnénk létrehozni mellyel új életre tudnánk kelteni a Magyar Online FM közösséget. Ehhez kérnénk a Ti segítségeteket! Ha kedvet éreztek ahhoz, hogy kipróbáljátok ti is hús-vér ellenfelekkel szemben a tudásotokat, akkor nem kell mást tenned mint jelentkezned! Megfelelő érdeklődés esetén (kb. 40. fő) elindul egy magyar ladder (élő pontszámításos rendszerű bajnokság) amelyben kipróbálhatod tudásod.

Hogy miért is éri meg ez?
1. Egy jó közösség tagja lehetsz
2. Már említettem, kipróbálhatod tudásod valós magyar ellenfelek ellen.
3. Lehetőség van megmérettetni magad külföldi ellenfelek ellen, a nemzetközi ladderben.
4. Megfelelő aktivitás esetén később klánokban is nagy szerepet játszhatnak az új, feltörekvő játékosok.
5. Minden évben megrendezésre kerül a ’Nations Cup’ ami a válogatottak versenye, a kiemelkedő játékosok itt is lehetőséget kaphatnak.
6. Megfelelő érdeklődés esetén megrendezésre kerülnek különböző magyar és nemzetközi kupák.

Mit kell ehhez tenned?
- Regisztrálj a következő oldalon: http://www.esl.eu/hu/help/
- A regisztráció után a következő fórum topicba írjátok be, hogy érdekelne titeket egy magyar szervezésű ladder.
Íme: http://www.esl.eu/hu/forum/510/13415/853919/?lastvisit=

Egyéb fontos tudnivalók:
A játékosok az esetek nagy részében a mIRC nevű programot használják kommunikálásra. Ha játszani szeretnétek ezt nektek is be kell szereznetek a letöltésekhez linkeltem. Így könnyen tudtok magatoknak ellenfelet szerezni és egyszerűbb a meccsek előtt/alatt/után beszélgetés is.

Tehát még egyszer összefoglalva: Minimum 40 fő kell a ladderhez, tehát jelentkezzetek bátran, mert azzal, hogy kipróbálod semmit sem veszíthetsz, de sokat nyerhetsz. ;)
Köszönöm szépen hogy elolvastátok a cikket. Remélem sok embernek felkeltettem az érdeklődését, és pár hónap múlva a Magyar Válogatott oszlopos tagja lesztek néhányan.

Ha bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek van, akkor nyugodtan várjuk a kérdéseket: athiskaaa@gmail.com (email) vagy athiskaaa@pofa.be (MSN)
hajdulajos@windowslive.com (MSN) "
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.20. 11:49:24

Még az FM 2008-ban voltam a Villarreal edzője (rövid ideig) és volt egy nagyon gólgazdag meccsem. Hol én vezettem, hol az Espanyol, de szerencsére a 3 pont az enyém lett. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.18. 12:34:00

messideco írta:100%-os magyarosítás :roll: :?:
Annak van kiírva, de bizony nem 100%-os. Van 1-2 mondat, ami teljesen angol, de nem kell kiakadni rajta, nem bántó. :) Szerintem jó kis fordítás. Olyan 98%-os.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.11.13. 09:50:19

Bevált...1-0-ra megvertem Albániát, Nasri 92. percben lőtt góljával. Kiprób
lom a 4-4-2-őt is, remélem beválik. Románia következik, az már kemény dió...

SZERK: Románia: 0-0
Albánia 4-0 ide. Felhoztam egy pár fiatal játékost, egész ügyesek :)

SZERK2: Boszniát is megvertük, így kinn vagyunk az EB-n :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.13. 09:47:46

A sok védő játékos nem biztos, hogy megoldás, inkább a beállításokon változtass. :)
messideco
Presidente del Barça

2010.11.13. 09:17:47

Mit tudjak csinálni, hogy minden meccsen ne kapjak gólt.?

Kicsit bosszantó, hogy kikaptam a finnektől 1-0-ra, és a fehéroroszokkal is csak 1-1-et tudtam csinálni...
Most az albánok ellen 5 védővel és két vkp-val fogok kiállni, az biztos :lol:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.11.12. 16:01:22

100%-os magyarosítás :roll: :?:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.11. 20:52:50

áucs :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(szebb lett vna, ha nem kapok ki ugyanakkor a Sevillától)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.11. 18:27:33

Victor_Valdes írta:
Lionel85 írta:A korábbi verziók egyikéhez régebben volt egy program, ami a mentésünk fájlméretét csökkentette. Azaz az addig nagy felhalmozott adatok részeit letörölte, ezzel gyorsabbá téve mondjuk 2020 vagy 2030-ban a mentésünket.

Ki ismeri ezt a progit?
ideihez még nincs szerintem, és nagy rá a sansz hogy tönkre teszi a mentésünk. :)
Én igazából a 2008-at tolom, mert az újabbakhoz nincs teljes magyarítás és lusta vagyok angolozni. :P :roll: :wink: :)
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.11. 18:09:25

Lionel85 írta:A korábbi verziók egyikéhez régebben volt egy program, ami a mentésünk fájlméretét csökkentette. Azaz az addig nagy felhalmozott adatok részeit letörölte, ezzel gyorsabbá téve mondjuk 2020 vagy 2030-ban a mentésünket.

Ki ismeri ezt a progit?
ideihez még nincs szerintem, és nagy rá a sansz hogy tönkre teszi a mentésünk. :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.11. 18:01:52

A korábbi verziók egyikéhez régebben volt egy program, ami a mentésünk fájlméretét csökkentette. Azaz az addig nagy felhalmozott adatok részeit letörölte, ezzel gyorsabbá téve mondjuk 2020 vagy 2030-ban a mentésünket.

Ki ismeri ezt a progit?
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.11. 17:33:47

az én tippem, hogy ne csítelj.

Elképzelésem sincs mi a gond amúgy. :)
messideco
Presidente del Barça

2010.11.11. 15:14:16

Elkezdtem egy újabb karriert Franciaországgal.
A keret nagyjából összeállt, eddig 4 meccs - három győzelem, egy döntetlen, 7 rúgott, 0 kapott gól :D
Mindenkinek ajánlom Loic Remyt a Mairselleből, nagyon jó csatár.

Kezdőcsapat:
------------------- Frey------------------------
--------Abidal,Koscielni,Mexés,Sagna--------
--------------L.Diarra,Diaby-------------------
-----------------Gourcuff----------------------
-------------------Nasri------------------------
---------------Benzema,Remy----------------

Cserék: Clichy, Revelliere, Malouda,Ben Arfa, Toulalan,Valbuena,Gomis, Alou Diarra, Squillaci.

Próbáltam visszahívni Henryt, Vierát és Makelelet a válogatottba, de nemet mondtak. Pirest behívtam, igaz még a padra sem fért le. Nagyjából összeállt a csapat. Jah Ribery és Evra még mindig el van tiltva, talán nem is hívom be őket :lol: nincs szükség rájuk :D

SZERK: és megvan az első kapott gólom is, Luxemburg ellen :oops: Sebaj, a cserék nyertek, a meccs egyik legjobbja nem más mint Pires. Amúgy a MOM Toulalan lett két góllal
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.11.10. 21:27:20

kmarcel írta: asszem rosszul fogalmaztam... szal az van, h most barcaval kezdtem a szezont, meg mar lassan a vegere is erek, csak a barca B naon rosszul nyomja es ott hogyan tudnam iranyitani a csapatot, vagy vmennyire befolyasolni, h jobban menjenek a dolgok, mert uccsok a masodosztalyban.. :s
vegyél playákat és tedd le hozzájuk és próbálj minél kevesebb játékost felhozni tőlük (+ U19ből is dobd fel a tehetségeket hozzájuk)
Lezárt