Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nodvdLionel85 írta:NO DVD cracket keresek 2010-hez, Google barátom csak kétes minőségű oldalakra akar vinni.
Ugyanez a helyzet a kitpack-kal is, valaki tudna olyat ajánlani, ahol szinte az összes mez benne van?
Köszi előre is!
Annak van kiírva, de bizony nem 100%-os. Van 1-2 mondat, ami teljesen angol, de nem kell kiakadni rajta, nem bántó.messideco írta:100%-os magyarosítás![]()
Én igazából a 2008-at tolom, mert az újabbakhoz nincs teljes magyarítás és lusta vagyok angolozni.Victor_Valdes írta:ideihez még nincs szerintem, és nagy rá a sansz hogy tönkre teszi a mentésünk.Lionel85 írta:A korábbi verziók egyikéhez régebben volt egy program, ami a mentésünk fájlméretét csökkentette. Azaz az addig nagy felhalmozott adatok részeit letörölte, ezzel gyorsabbá téve mondjuk 2020 vagy 2030-ban a mentésünket.
Ki ismeri ezt a progit?
ideihez még nincs szerintem, és nagy rá a sansz hogy tönkre teszi a mentésünk.Lionel85 írta:A korábbi verziók egyikéhez régebben volt egy program, ami a mentésünk fájlméretét csökkentette. Azaz az addig nagy felhalmozott adatok részeit letörölte, ezzel gyorsabbá téve mondjuk 2020 vagy 2030-ban a mentésünket.
Ki ismeri ezt a progit?
vegyél playákat és tedd le hozzájuk és próbálj minél kevesebb játékost felhozni tőlük (+ U19ből is dobd fel a tehetségeket hozzájuk)kmarcel írta: asszem rosszul fogalmaztam... szal az van, h most barcaval kezdtem a szezont, meg mar lassan a vegere is erek, csak a barca B naon rosszul nyomja es ott hogyan tudnam iranyitani a csapatot, vagy vmennyire befolyasolni, h jobban menjenek a dolgok, mert uccsok a masodosztalyban.. :s