Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszönöm...Homér írta:Drigo!
Minden érintettel aktív levelezésben vagyok. GJ kapott hármat, most fogyott el a türelem.
Perrero kapott 6-ot, nála is.
Raureal most kapta meg az elsőt, ha folytatja, azonnal passzív. De még átolvasgato ma hozzászólásait, lehet, leszedem most.
Drigo!Drigo írta:Ha kérhetem, akkor raulreal is:Homér írta:GoDJonzen passzív lesz egy ideig, remélem megnyugszanak az indulatok.
"szevasz
ez a Drigó nevü *** törli a hszeimet minden ok nélkül, szólhatnál neki..."
"ja megvan rá az oka, a filmek topikba le is írta...
de azért kérdezd kiváncsi vagyok mit hazudik"
Rólam senki ne írjon ilyeneket, főleg, hogy elvileg Homér nicknek kéne benne lenni, ha [auto_cenzúra] megköszönöm, ha nem, akor megoldom egyenként. És ez nem személyes ellentét nem csak engem idegesít.
Ha kérhetem, akkor raulreal is:Homér írta:GoDJonzen passzív lesz egy ideig, remélem megnyugszanak az indulatok.
Zozzy 5 írta:Serie A topik akkor minek legyen?Homér írta:Miért itt kell az Interről meg a Juvéról veszekedni?Szerintem nem volt benne semmi ingerlő...
Okés, értem, semmi bajom nincs vele, csak van 1-2 ami tényleg hosszú, de "szabályos"Enrique írta:Bírom, amikor senkinek nem jó semmi. Biztos nagyon bánthatja őket az a -10 pixel.Homér írta:Áki!
Már két usertől is kaptam pü-t, megjegyzem jogosan.
Szólunk nekik, ha mondjuk 160 pixeles az aláírásukban a kép, kivetetjük velük, de akinek 150 pixeles kép után még 4 sor szöveg van, azt nem. Valamit ki kellene találni.
Mondjuk ahányas betűméret, soronként annyival kevesebb lehet a kép benne.![]()
Ezt ennyire nem tudjuk már szabályozni szerintem.
Bírom, amikor senkinek nem jó semmi. Biztos nagyon bánthatja őket az a -10 pixel.Homér írta:Áki!
Már két usertől is kaptam pü-t, megjegyzem jogosan.
Szólunk nekik, ha mondjuk 160 pixeles az aláírásukban a kép, kivetetjük velük, de akinek 150 pixeles kép után még 4 sor szöveg van, azt nem. Valamit ki kellene találni.
Mondjuk ahányas betűméret, soronként annyival kevesebb lehet a kép benne.
Ez volt a válasza arra, hogy megkértem, fogalmazzon választékosabban, ne káromkodjon, olvassa el egyszer a szövegét, vagy egy időre pihenőre kerül-ha neked attol jobb, akkor bannolj, élvezd h ITT te vagy a jani... tegnapi aláirásomat ajánlom figyelmedbe -nem szó szerinti értelmezésbe-
Kisstílű gengszter,
Ha nála a fegyver,
Magabiztos és nagymenő...
újra regelni meg fogok...
szal bannolj, aztán ha végeztél vedd ki a kezed a zsebedből...
Akkor Neked ejnye-bejnyeHomér írta:Az én voltam.Enrique írta:Dani, Dani, mit képzelsz, csak úgy törlöd minden szó nélkül raulreal hozzószólásait???![]()
Ezt kajakra nem értem, nem szoktam ok nékül törölgetni, attól, hogy utálom őket nem törölgetem a hsz-eiket(pedig gondoltam rá), de mondjon példát screen shoot vagy hasonló, egyébként honnan veszi, hogy én voltam, és kajakra nem emlékszem, hogy most miről beszél. De majd most elbeszélgetek vele, egyébként most akartam bemártani:Enrique írta:Dani, Dani, mit képzelsz, csak úgy törlöd minden szó nélkül raulreal hozzószólásait???![]()
![]()
![]()
![]()
"szevasz
ez a Drigó nevü *** törli a hszeimet minden ok nélkül, szólhatnál neki..."
"ja megvan rá az oka, a filmek topikba le is írta...
de azért kérdezd kiváncsi vagyok mit hazudik"
Milyen jogon ír ilyeneket, főleg Ördögnek.raulreal írta:akkor egálba vagyunkOrdog írta:Megköszönném hogy ha befognád az arcod és nem írnád le minden nap hogy szerinted mekkora 0 a fradi. Köszi szépen, akár a fórumról is elmehetsz, nem fogsz hiányozniraulreal írta:szerintetek mennyi az esélye annak hogy a fradi a köv 10-15 évben topcsapat lehet? szerintem 0, és egyelőre örülhetnek ha nem szűnik meg a klub.![]()
értelmes hozzászólásod úgyse nagyon van![]()
egyrészt erősen szimpatizálok a latin népségekkel (elsősorban olasz és spanyol) úgy en bloc.Zozzy 5 írta:Egyébként nem tudom, hogy kérdezte-e valaki már valahol, én most megteszem: honnan jön a Vito név?
Tudom, hogy OFF, de ha válaszolt akkor rögtön törlöm
Kiváncsi voltam ki veszi észreVito írta:Zozzy!
túl nagy az avatarod!
Vito
![]()