A vége 1-2 lett...tehát a Juve 1 gyoztes rangadoval hangolt a rinyál ellen.LG írta:Hááááát a milánka megin csak 1 golocskával nyert![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A juve vezet a roma ellen.

A vége 1-2 lett...tehát a Juve 1 gyoztes rangadoval hangolt a rinyál ellen.LG írta:Hááááát a milánka megin csak 1 golocskával nyert![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A juve vezet a roma ellen.
Igen ez igaz. Osszel a Roma eleinte naon [auto_cenzúra] volt, de mostanra szépen osszeszedte magát. Bár a tavalyi 4etrugo csapat és a mostani ég és fold.Boixos írta:ne fogadjál nagy lóvékban a győzelmetekre. nem mondom, h most is négyet kaptok, mint nem is olyan régen, de h nyer a Roma, az tuti. az őszi csapat egyébként sokkal szarabb volt, mint a mostani.Perez írta:Én remélem,ogy összejön a hétvégén a Juvémnak mert ha nem akkor elmehet az esély a Scudettóról!Bár ősszel i megvertük a Rómát akkor most,hogy méggyengébbek miért is ne?
ne fogadjál nagy lóvékban a győzelmetekre. nem mondom, h most is négyet kaptok, mint nem is olyan régen, de h nyer a Roma, az tuti. az őszi csapat egyébként sokkal szarabb volt, mint a mostani.Perez írta:Én remélem,ogy összejön a hétvégén a Juvémnak mert ha nem akkor elmehet az esély a Scudettóról!Bár ősszel i megvertük a Rómát akkor most,hogy méggyengébbek miért is ne?
Hát igen... Az olyan lenne, mintha a BARCA megengedné a madridnak hogy "gyere pajti, verjél meg minket" a Nou Campban...Boixos írta:azt hiszem, a serie a-ban az inter lenne a legutolsó, aki lefeküdne a milánnak, szétszednék a jklubot a szurkolók.
Zanetti nyilatkozata mélto 1 csapatkapitányéhoz, Maldinijé nem.Charlie írta:A mérkőzés kapcsán olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy az Inter "lefeküdt" a Milánnak, ezt azonban tagadták a kék-feketék játékosai.
- Szó sincs arról, hogy átadtuk volna a meccset a Milannak. A szurkolóink megtapsoltak minket, amikor elhagytuk a pályát, és ez azt jelzi, hogy tudták, hogy mi mindent kiadtunk magunkból. Legalábbis én így gondolom, de sajnos mindez nem volt elég a győzelemhez - nyilatkozta a meccs után az Inter Channelnek Javier Zanetti csapatkapitány.
C.
Ugyan..o nem mond ilyeneket.Boixos írta:ha ugyanezt a zanetti mondta volna, amennyiben ti nyeritek a bugit, akkor itt ünnepelnéd, mint a szél.
Pfffffffff....ez meg buszke a mocskos mákos gyozelmukre.Nagy rangando volt, amelyet MEGERDEMELTEN![]()
![]()
megnyertunk. Igaz szerencsénk volt, de a szerencse mindig tudja kit kell segíteni
Akkor sokkal szebben játszottak, lefocizták a madridot, más volt a keret. Mára 1 mocskos mákos csapat lett, és most már csak az Intert szeretem.Rapika írta:Őszintén sajnállak...LG írta:2 éve szerettem a Juvet naon...
1 égve már nem annyira
Ma má utállom.
...
Mi az oka a változásnak?