Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Enrique írta:Xavi írta:video konvertálótSq::Kenny írta:hi! valalki nem tudja honnan lehet .3gp barcas videokat szedni telora? aki tudja vahogy jelezze plz!!
Ez csak shareware változat és 5 percnél hosszabb videókat nem tudsz vele konvertálni, de telefonra 3gp-be szerintem ez is elég...Sőt
innen szedd le:frei83 írta:Sziasztok
Honnan lehet letölténi a BARCATRONICS cd-t.
Torrnettekről nem lehet leszedni![]()
Már mindenhol kerestem.
Xavi írta:video konvertálótSq::Kenny írta:hi! valalki nem tudja honnan lehet .3gp barcas videokat szedni telora? aki tudja vahogy jelezze plz!!
Ez csak shareware változat és 5 percnél hosszabb videókat nem tudsz vele konvertálni, de telefonra 3gp-be szerintem ez is elég...Sőt
DC++-on sohasincs szabad slot...Meg lesz az szilveszter is mire lejönMorminho írta:Dc++Kluivertinho írta:a Republic legújabb lemezét keresem anyámnak karácsonyra...Asszem a címe: 1 Magyarország 1 Mennyország.
Ha vki tudja honnan lehet leszedni pls írjon
THANX
Ez sajnálatos dolog.Charlie írta:Boixosnak "közbeszólt" az élet... SajnosÍgy vagy nagyon ritkán látjuk,vagy soha többé,de remélem ez nem fog bekövetkezni.
![]()
Visca el Boixos!!!!
C.
Dc++Kluivertinho írta:a Republic legújabb lemezét keresem anyámnak karácsonyra...Asszem a címe: 1 Magyarország 1 Mennyország.
Ha vki tudja honnan lehet leszedni pls írjon
THANX
en is remelem nem nagy a gond..., es biztos h ezentul nem lesz allando forumozo ? annak nem orvendenek...Vito írta:nem kell rosszra gondolni.LG írta:De miért mi tortént BoixossalUgye nem vmi szomoru dolog
![]()
reméljük személyesen is elmondja majd.