Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ember ,most ezt komolyan mondtad?:D nem hiszem hogy bármi köze lenne a behatolásnak az Olimpiához..Castiel írta:ez szerintem egy erős "összeesküvés elmélet hívő" munkája...
a napokban sokat olvasgattam, s állítólag az olimpián egy hatalmas terrorcselekményt fognak végbevinni... a főoldalon fentről lefele a 3. képen a 13 család fejének a képei vannak egy képen (középen Obama)... akik az egész világot irányítják... többek között ezért is van ekkora Katonai készültség Londonban... mármint a terrorcselekménytől tartanak... állítólag ez lenne az ürügy 1 3. világháború kirobbantására... s a szíriai öbölben, ameikai hadiflotta gyülekezik... na ezeket olvastam, így dióhéjban...
bocs az offért, csak gondoltam elmondom hogy szerintem ez mi lehet...
Nem is fogsz pontos válaszokat kapni, mert még le se ültünk beszélni a fejlesztővel.S.Agüero írta:Még nem kaptam választ, hogy körülbelül mikorra várható az oldal kicserélése? Azok a változások lesznek, amiket mi most felsoroltunk?
Kinézete fog változni? Kell majd újraregelni?
Köszi előre is a válaszokat!
S ha új oldal lesz, újra kell reggelni s a régiek közül valaki ezen megbukik?lui1698 írta:Fórumra történő regisztrálás előtt, én beiktatnék valamilyen szűrőt.
Már amennyiben kivitelezhető.
Simán kijátszható...Lionel85 írta:Már 100.000 éve téma az, hogy szűrni kéne a regisztrációt. Főleg életkor vagy IQ alapján. Akkor nem lenne ennyi gyökkettő...lui1698 írta:Fórumra történő regisztrálás előtt, én beiktatnék valamilyen szűrőt.
Ha ez meg van, akkor szerintem semmi probléma nincsen.Slither írta: Nem kell az egyértelmű dolgokat beírni (a fórum ki lesz javítva/cserélve).
Már 100.000 éve téma az, hogy szűrni kéne a regisztrációt. Főleg életkor vagy IQ alapján. Akkor nem lenne ennyi gyökkettő...lui1698 írta:Fórumra történő regisztrálás előtt, én beiktatnék valamilyen szűrőt.
Nagyon megkésve, de most már a cikkben is javítottam.kurdt írta:A "New Yersey"-t csak a kopfban javítottad; a cím fölött és a cikkben is ott figyel még...
With this title, Marc Carmona's men close out an amazing season where Barça won the Spanish Cup, the Copa del Rey and the UEFA Fustal Cup. - Hivatalos oldal írja, úgyhogy tényleg nagyon kitettek magukért a futsalosok.Lionel86 írta:A futsalos hírnél fel van tüntetve, hogy Spanyol Kupát és Király Kupát nyert idén a Barcelona. Ez a kettő nem ugyanaz? Ha nem, akkor elnézést az okoskodásért!