Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Helyes!LG írta:mr. írta:Akkor rosszul tanitották. Ez egy csapatjáték, ahol mindenkinek megvan a saját feladata, és egy csapat akkor jó, ha minden játékos el is végzi rendesen a feladatát. Hleb most is elvégezte a sajátját.manuel írta:Nekem azt tanitották kiskoromban hogy a fociban gólpasszt mindenki tud adni
Akkor rosszul tanitották. Ez egy csapatjáték, ahol mindenkinek megvan a saját feladata, és egy csapat akkor jó, ha minden játékos el is végzi rendesen a feladatát. Hleb most is elvégezte a sajátját.mr. írta:manuel írta:Nekem azt tanitották kiskoromban hogy a fociban gólpasszt mindenki tud adni
Remélem láttad Henry 3. gólját akkor gondolkodhatsz ezen..manuel írta:Nekem azt tanitották kiskoromban hogy a fociban gólpasszt mindenki tud adni,na de gólt rúgni??? azt már nehezebb.Ezért is mondom azt hogy gólpassz ide vagy oda én nálam, ez az egyén eddig még semmit nembizonyitott amire azt mondhatná az ember hogy igen őt érdemes volt leigazolni.Ha gólpasz alapján itélünk meg valakit akkor még Keita is dicséretett kapna.Bizonyitani kell!!! jól kell játszani!!!És ez Hlebnél ez kevés,főleg amennyire sokkan dicsérték azelőtt hogy idekerült volna hogy mennyire nagy playmaker.
A gólpassz semmi? Dejó tudni... Akkor legközelebb majd kérd meg Eto'o-t, Messit, Bojant meg minden csatárt, hogy menjen már hátra legyen oly kedves, hozza fel a labdát és rúgjon is gólt. Méghogy semmi...manuel írta:Nekem azt tanitották kiskoromban hogy a fociban gólpasszt mindenki tud adni na de gólt rúgni azt már nehezebb.Ezért is mondom azt hogy gólpassz ide vagy oda én nálam ez az egyén eddig még semmit nembizonyitott amire azt mondhatná az ember hogy igen őt érdemes volt leigazolni.Ha gólpasz alapján itélünk meg valakit azt akkor még Keita is dicséretett kapna.Bizonyitani kell!!! jól kell játszani!!!És ez Hlebnél ez kevés,főleg amennyire sokkan dicsérték azelőtt hogy idekerült volna.
Tulajdonképpen lassan odajutunk, h mindenkit hasznosnak találunkLG írta:Igen, elhibázott egy hatalmas ziccert, de ettől függetlenül jól játszott adott egy gólpaszt, és azon kivül is voltak nagyon jó megmozdulásai, meg is kapta a tapsot a közönségtől. 1re jobban beilleszkedik, hasznos játékos lesz ő még itt.
Nekem kifejezetten tetszik a stílusa...sokat és jol passzol,de vannak veszélyes megindulásai,illetve szóloi is......és ami a legfontosabb küzdVarga Tamás írta:Amikor leigazolták, akkor sem értettem, miért tették. Mostanra pedig még szkeptikusabb vagyok vele kapcsolatban.
Ahogy írja Dani, mind elöl, mind pedig a középpályán 3-4-en előtte vannak, így játéklehetőséget nem fog kapni, beilleszkedni nem fog tudni. 18 milláért egy teljesen felesleges vétel. Főleg annak a tükrében, hogy klasszikus balszélsővel nem rendelkezünk. Inkább raktak volna a 18 milkához 7-8-at és hozták volna el David Silvát a Valenciából.
A nyár legfeleslegesebb vétele, semmilyen hasznára nem volt eddig a csapatnak.
Tudását ettől függetlenül elismerem, csak nem hozzánk való.
Varga Tamás írta:Amikor leigazolták, akkor sem értettem, miért tették. Mostanra pedig még szkeptikusabb vagyok vele kapcsolatban.
Ahogy írja Dani, mind elöl, mind pedig a középpályán 3-4-en előtte vannak, így játéklehetőséget nem fog kapni, beilleszkedni nem fog tudni. 18 milláért egy teljesen felesleges vétel. Főleg annak a tükrében, hogy klasszikus balszélsővel nem rendelkezünk. Inkább raktak volna a 18 milkához 7-8-at és hozták volna el David Silvát a Valenciából.
A nyár legfeleslegesebb vétele, semmilyen hasznára nem volt eddig a csapatnak.
Tudását ettől függetlenül elismerem, csak nem hozzánk való.
Azért ezzel vitatkoznék.Mert tegnap is hozott egy gólt...ez mi ha nem haszon?Varga Tamás írta:A nyár legfeleslegesebb vétele, semmilyen hasznára nem volt eddig a csapatnak.