FC Barcelona 10/11
- barcamania88
- Barça B
- Kapcsolat:
hat na,legyen igazad es ne legyen meg egy zlatan effektus
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Guardiola látja, és én is a legutóbbi teljesítménye okán..barcamania88 írta:valaki latja mascheranonak a helyét a csapatba?mert én nem...nincs vele semi bajom,csak sokszor nézem hogy most mi is?merre?
- barcamania88
- Barça B
- Kapcsolat:
valaki latja mascheranonak a helyét a csapatba?mert én nem...nincs vele semi bajom,csak sokszor nézem hogy most mi is?merre?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Volt itt ilyen rosszfiús játékos, elég a 90-es évekre gondolni és Sztoicskovra. Aztán itt volt Eto'o is, szintén nem jófiú, de a pályára tette a szívét és sokszor szinte meghalt minden meccsen. Most tényleg úgy néz ki, mint egy rózsaszín pudlifiús egylet, de ha kell egy kis keménység, szerintem Puyol vagy Piqué nem megy a szomszédba.Eagico írta:Nem akarok károgni, meg még nagyon az idény elején vagyunk, de az idei meccseket végignézve igencsak nyögvenyelős és sokszor unalmas focit láttam a Barcától! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy olyan csapattá váltunk, ami tele van immár csupa jófiúkkal, mindenki szerény és "tisztelettudó", na és persze tökéletes Guardiola katona aki mindig győzni akar!
Túl kiszámítható, túl szürke és túlzottan gépies!
Hiányzik számomra a spontaneitás, a váratlan, a pezsgő ritmus amit az elmúlt években a Camp Nou-ban láttam! Hiányoznak az olyan egyéniségek, akik sokkal életszerűbbé tették a focit, mind a játékukkal mind a személyiségükkel, gondolok itt Eto'o-ra, Henry-ra, Ronaldinho-ra vagy akár Touré-ra! Az Ő jelenlétük meghatározó volt a pályán, vezéregyéniségek voltak, karakterükkel sokkal színesebbé (és itt nem a bőrszínre gondolok) tették a futballt! Nekem ők nagyon hiányoznak!
Remélem meg tudom szeretni ezt a mostani Barcát is, próbálkozom vele...

Nem akarok károgni, meg még nagyon az idény elején vagyunk, de az idei meccseket végignézve igencsak nyögvenyelős és sokszor unalmas focit láttam a Barcától! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy olyan csapattá váltunk, ami tele van immár csupa jófiúkkal, mindenki szerény és "tisztelettudó", na és persze tökéletes Guardiola katona aki mindig győzni akar!
Hiányzik számomra a spontaneitás, a váratlan, a pezsgő ritmus amit az elmúlt években a Camp Nou-ban láttam! Hiányoznak az olyan egyéniségek, akik sokkal életszerűbbé tették a focit, mind a játékukkal mind a személyiségükkel, gondolok itt Eto'o-ra, Henry-ra, Ronaldinho-ra vagy akár Touré-ra! Az Ő jelenlétük meghatározó volt a pályán, vezéregyéniségek voltak, karakterükkel sokkal színesebbé (és itt nem a bőrszínre gondolok) tették a futballt! Nekem ők nagyon hiányoznak!
Ezt te sem gondolhatod komolyan..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
- neobarca
- Director del Fútbol
Van egy olyan mondás: "Kijött Isten igazsága!"
Én mindig is mondtam, hogy rövid a kispad. Most, hogy Villa is kiesett, kíváncsi leszek mire mennek a fiatalok... Nem úgy néz ki jelen állás szerint, hogy ez a mi évünk lesz. De ne legyen igazam! Minden esetre az átigazolási szezon úgy ahogy el lett b*szva

Én mindig is mondtam, hogy rövid a kispad. Most, hogy Villa is kiesett, kíváncsi leszek mire mennek a fiatalok... Nem úgy néz ki jelen állás szerint, hogy ez a mi évünk lesz. De ne legyen igazam! Minden esetre az átigazolási szezon úgy ahogy el lett b*szva

Azért ez túlzás.Pep első szezonjában inkább a kupában villogott,de a tavalyi szezonban a legtöbb meccsen ahogy beállt gólt is lőtt(pl. Bilbao elleni szuperkupa-visszavágó,Stuttgart),tavasszal pedig a csapat egyik legjobbja volt,az Ő góljai is kellettek a címvédéshez.Az pedig egy másik történet,hogy a BL-döntőbe lőtt minket,csak Touré "kezezését" "látta" a bíró..LG írta: Aztán jött a következő szezon, összeállt a világ legerősebb támadó hármasa, és Bojan az új edzőnél kegyvesztett lett, azóta nem mutat semmit.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Director del Fútbol
LG írta: Nagyjából egyet értek, kivéve az utolsó mondatoddal. Inkább úgy fogalmaznék, jobbnak tűnik. De hozzátenném, h első szezonjában Bojan is nagyot robbantott, mert az egy gyenge Barca volt, amiből ki tudott emelkedni. Aztán jött a következő szezon, összeállt a világ legerősebb támadó hármasa, és Bojan az új edzőnél kegyvesztett lett, azóta nem mutat semmit. Pato pedig nagyon kényelmes helyzetben volt a Milannal, a sok vénember között, nem volt nehéz kiemelkednie.

Sokkal könnyebb kiemelkedni egy szervezetlen széteső csapatból mint egy tökéletességet súroló csapatból. Nah ez lehet csak nekem új.
Bojan a Pep éra első évében minimálisat játszott a kupán kívül. Nem igazán mérvadó az az év.
Azóta nem mutatt semmit az tény(bár tavasszal egész jó volt) de biztos hogy nem azért mert a csapat erősödött meg körülötte, maximum a lelki dolgokra visszavezethető de semmiképpen sem a tehetségre,képességekre,potenciálra.
Pato sérülések miatt össze sem tudott rakni egy normális szezont egy katasztrofálisan szétesett lassú Milannal ennek ellenére bőven villog a Serie A-ban is ahol azért elég nehéz dolga van egy csatárnak.
BL-ben is bőven mutatott szép dolgokat, minden adottsággal rendelkezik hogy aranylabdás legyen egyedül csak csapattal nem.
Sanszos hogy csak jövő nyárig

Nagyjából egyet értek, kivéve az utolsó mondatoddal. Inkább úgy fogalmaznék, jobbnak tűnik. De hozzátenném, h első szezonjában Bojan is nagyot robbantott, mert az egy gyenge Barca volt, amiből ki tudott emelkedni. Aztán jött a következő szezon, összeállt a világ legerősebb támadó hármasa, és Bojan az új edzőnél kegyvesztett lett, azóta nem mutat semmit. Pato pedig nagyon kényelmes helyzetben volt a Milannal, a sok vénember között, nem volt nehéz kiemelkednie.Tocy írta:Hát sztem azért az aranylabda-kaliber eléggé erős. Nyilván a sok sérülés is szerepet játszik abban h igazán nagyot nem tudott villanni, de sztem pl. egy CR-től messze van, ill. az aranylabdás évétől.
Nagyon jól lő, jól támadja a kaput, hihetetlen robbanékony, de olyan hatalmas dolgokat nem láttunk még tőle, pedig itt van már pár éve Európában. Mindenesetre Bojannál bőven jobb...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Azért Pato-val kapcsolatban semmi konkrét nem történt még. Csak mi találgatunk a fórumon!Lehet ez is egy nézet hogy emiatt lett ilyen kevés Ibra ára, meg hogy Pato megjegyezte hogy a Barcaba távozna csak, stb... Ez még édeskevés ahhoz hogy ide kerüljön. Télen tutira nem. Nyáron szóba kerülhet esetleg, de ez nagyban függ attól is majd sztem hogy mi lesz Fabre-val!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Hát sztem azért az aranylabda-kaliber eléggé erős. Nyilván a sok sérülés is szerepet játszik abban h igazán nagyot nem tudott villanni, de sztem pl. egy CR-től messze van, ill. az aranylabdás évétől.
Nagyon jól lő, jól támadja a kaput, hihetetlen robbanékony, de olyan hatalmas dolgokat nem láttunk még tőle, pedig itt van már pár éve Európában. Mindenesetre Bojannál bőven jobb...
-
- Director del Fútbol
Keretszinten gondoltam természetesen, nem a kezdőresjd írta:És lenne 3 védő?gergo9 írta: Pato-Villa-Messi. Mögöttük egy Xavi-Iniesta-Busquets-Fabregas(?).
Adogatná![]()
(mondjuk egy Maxwell-Pique-Alves védősorral lenne igazán ütős ez a felállás)
Ettől függetlenül 3 irányító alapból sok lenne

Bár amilyen erős lenne a csapatvédekezés lehetséges hogy elbírnánk a 3 védős felállást is.

Pato egy zseni nem is kérdés nálam, mintahogy az sem hogy be tudna illeszkedni ide. Nekem bőven Torres előtt van bár sérülékenységével vannak gondok.
Első meccs a Milanban: gól, első meccs a a válogatottban: gól (18 évesen)LG írta: Nekem Patoról is az a véleményem, h nagyobb füstje, mint a lángja. El tudnám itt képzelni, de inkább csereként.
Amikor leigazolták, gyakorlatilag ő lőtte egyedül a gólokat a Milanban
Ha a Bojan-Keirrison-Pato 3asból kell kiválasztanom a középcsatárunkat, akkor egyértelmű, h ő lenne az
(bár ha jól tudom te Interes is vagy, tehát ez nem volt szokatlan reakció tőled)
Pato-val annyi a baj,hogy sérülékeny,de egyébként hatalmas tehetség,élmény nézni a játékát,ha jó helyre kerül akkor egyértelműen aranylabda kaliber a srác.
a hírben pedig tényleg lehet valami,meglátjuk,az is lehet hogy Pepnek nem kell.
a hírben pedig tényleg lehet valami,meglátjuk,az is lehet hogy Pepnek nem kell.

És lenne 3 védő?gergo9 írta: Pato-Villa-Messi. Mögöttük egy Xavi-Iniesta-Busquets-Fabregas(?).
Adogatná

(mondjuk egy Maxwell-Pique-Alves védősorral lenne igazán ütős ez a felállás

Ettől függetlenül 3 irányító alapból sok lenne
Nekem Patoról is az a véleményem, h nagyobb füstje, mint a lángja. El tudnám itt képzelni, de inkább csereként.kurdt írta:Mivel momentán zárva van az átigazolások-topic, ezért ezt most ide teszem:
Ebben a hírben két számomra elég érdekes információ van, és most úgy vagyok vele, hogy örülnék, ha igaz lenne...
szerk.: csak utólag olvastam vissza, látom hogy volt már. ha nem is pont ez, de nagyon hasonló
-
- Director del Fútbol
Bizony.kurdt írta:Mivel momentán zárva van az átigazolások-topic, ezért ezt most ide teszem:
Ebben a hírben két számomra elég érdekes információ van, és most úgy vagyok vele, hogy örülnék, ha igaz lenne...
szerk.: csak utólag olvastam vissza, látom hogy volt már. ha nem is pont ez, de nagyon hasonló
Mert ugye a végén már 40milliós hivatalosnak tűnő ajánlat is volt Ibrahimovic-ért , erre lett egy 24milliós opciós jog.
Mi alkudtunk gyakorlatilag lejjebb az árból.
Sanszosnak érzem hogy nálunk folytatja.
Pato-Villa-Messi. Mögöttük egy Xavi-Iniesta-Busquets-Fabregas(?).
Adogatná

Mivel momentán zárva van az átigazolások-topic, ezért ezt most ide teszem:

Your village called. Their idiot is missing.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pont a fáradtságok, a formaingadozások miatt kellene, hogy legyen még minőségi játékos a kispadon. Ha se Villa, se Bojan, akkor meg van lőve a csapat, hiszen majdhogynem Messinek kell befejező csatárt játszania, ami tudjuk a kreativitásából vesz el. Az idény elején beharangozott fiatalítási hullám se kezdődött még el, Thiago és Jonathan eddig alig jutottak lehetőséghez, a többi tehetséget nem is említem... Még mindig azt mondom, a télen valószínűleg lesznek változások.

- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem messze vagyunk az Arsenal politikájától. Ott közepes szintű játékosok az alapemberek Fabregas köré építve. Nálunk van a világ legjobb kezdője ez is biztos.albicelesteX írta:Előre kijelentem,hogy mindig azért szorítok,hogy a csapat minden sorozatban nyerjen,de idén beletörődnék,ha mondjuk a Valencia megelőzne minket és a Bl sem sikerülne,mert szerintem akkor jutna el abba a makacs fejébe,hogy csak 18-20 éves srácokkal nem lehet bajnokságot nyerni itt Bl-t meg pláne.Nem akarok Arsenalt!LM10 írta:1: Guardiola annak a híve, hogy amilyen kerettel kezdi a munkát, azzal is akarja befejezni.
Ott érzek hiányt, hogy rövid a kispad. De a védelemben nem érezzük a hiányát, hogy csak 3 középső védő van+Abidal, középpályán is egyre többet kap Thiago( nem lepődnék meg ha profi szerződést kapna idén). Egyedül a támadósort érzem hiányosnak bizonyos esetben. Oda tulajdonképpen 4 emberünk van, Bojan sincs formában, Villa meg még görcsöl. Jeffren pedig amikor kéne, ő is sérült...
Szóval ez a keret is képes lehet, szép dolgokra, csak Villa és Bojan jöjjenek formába.
- albicelesteX
- A Vadász
Előre kijelentem,hogy mindig azért szorítok,hogy a csapat minden sorozatban nyerjen,de idén beletörődnék,ha mondjuk a Valencia megelőzne minket és a Bl sem sikerülne,mert szerintem akkor jutna el abba a makacs fejébe,hogy csak 18-20 éves srácokkal nem lehet bajnokságot nyerni itt Bl-t meg pláne.Nem akarok Arsenalt!LM10 írta:1: Guardiola annak a híve, hogy amilyen kerettel kezdi a munkát, azzal is akarja befejezni.

- LM10
- Director del Fútbol
Patot én is elnézném, és illene is a játékunkba. Azonban kérdem én? Ha Ibrát a nyár végén odaadtuk, és bevontuk Patot a bizniszbe, akkor mért nem jött ő már a nyáron? Mezszámokat is úgy osztottunk, hogy véletlenül se maradjon 9-es vagy 11-es.(Persze ez csak érdekesség) Idén meg pláne nem fog jönni szvsz, 1: Guardiola annak a híve, hogy amilyen kerettel kezdi a munkát, azzal is akarja befejezni. 2: BL-ben nem játszhatna már Pato.
Meg Messi,Villa, és Pedro mellé csak Bojant képzelik el, mert 2015-ig hosszabbítanának vele. Ez mellé sztár játékost nem lenne érdemes venni, de valami tehetséges támadót elnéznék, mert Jeffren nálam nemsok..
Meg Messi,Villa, és Pedro mellé csak Bojant képzelik el, mert 2015-ig hosszabbítanának vele. Ez mellé sztár játékost nem lenne érdemes venni, de valami tehetséges támadót elnéznék, mert Jeffren nálam nemsok..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.10.10. 08:45:40-kor.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát igen, ez a piti összeg amit Ibráért kértünk nevetséges és elgondolkoztató. Minden esetre találgatásokra ad okot.gygerike írta:Pont ezen gondolkoztam délután. Lehet hogy nem véletelen hogy Ibra 24 m.-ért távozottTdavid írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/10/09 ... et_a_jovom
Eddid is szimpatikus volt a srác, ezek után meg már egyenesen kedvelem!![]()
Csak ne hogy Özil2 legyen!![]()
(rem jó topicba írtam)
...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi