Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasznos, de nem mindig. Ibra renderek tobbsege Interes, a maradek meg ratyiMichaaBee írta:Pedrós is bejövős.Annyi, hogy nem kéne köré szerintem a fehér körvonal és a bal oldali kék az talán nem illik oda annyira.
Ha rendereket keresel, akkor szerintem a www.photobucket.com a leghasznosabb.![]()
gygerike írta:Higany nem akkasrz nekem csinálni 1 Ibrás siget ??:DNagyon megköszöném
Persze, csinalok.higay nem akkasrz nekem csinálni 1 Ibrás siget ??Very Happy Razz Nagyon megköszöném Very Happy
AAAAAAAAAAAAAAA ez meg atombrutálhipermegazsír sztemhigany írta:Kosz szepen, jol esikAtomzsír. Imádom a munkáidat, ha van időd, akkor gyakrabban is csinálj sigeket. Ezt is mentem. Smile![]()
Csinaltam egy Henrysat is, remelem ez is tetszik, es tovabbra is varom a velemenyeiteket![]()
Kosz szepen, jol esikAtomzsír. Imádom a munkáidat, ha van időd, akkor gyakrabban is csinálj sigeket. Ezt is mentem. Smile
Uh akkor köszi!Rataccess írta:Ha ezt tudom alapból nagyobban dolgozom - így sajnos a nagyítás hatására romlani fog a minősége. De ha gondolod holnap újragyártom Neked nagyban!FCBMessi19 írta:Üdv!
Valakit kérnék szépen hogy a lentebb látható most Forcabarca8 sig-jét ki tudná nagyitani valaki 770x145-ös méretüre és a link-et elküldeni pü-ben?Előre is köszönöm.
Ha ezt tudom alapból nagyobban dolgozom - így sajnos a nagyítás hatására romlani fog a minősége. De ha gondolod holnap újragyártom Neked nagyban!FCBMessi19 írta:Üdv!
Valakit kérnék szépen hogy a lentebb látható most Forcabarca8 sig-jét ki tudná nagyitani valaki 770x145-ös méretüre és a link-et elküldeni pü-ben?Előre is köszönöm.
Atomzsír. Imádom a munkáidat, ha van időd, akkor gyakrabban is csinálj sigeket. Ezt is mentem.higany írta:
Mi a velemenyetek?
Nem lett rossz, csak ahol véget ér a spanyol zászló része vagy nem is tudom, ott elég furcsa. De összeségében jó.higany írta:
Mi a velemenyetek?
A méretük nem épp szerencsés, de a második az nagyon bejövős, le is mentettem.danikaa10 írta:Csináltam 2 Xavis avát, elég ratyik lettek, de hátha tetszik valakinek.
Mester nem vagyok, de azért bátorkodtam készíteni egy siget:Forcabarca8 írta:Mesterek!
nem tudom mennyi anyag van hozzá (szóval hogy mennyire könnyű megcsinálni) de lenne egy kérésem: a magyar u20-as válogatott kapcsolatosan egy ava illetve egy sig lenne a kérésem. ha összejönne, az nagyon tuti lenne
nagyon hálás lennék érte!
pedig nagyon jó.kudu írta:Elég régen csináltam már sig-et, most összedobtam egyet.
Kritikával ne kíméljetek, mert tudom,h nem olyan jó