Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bajnokik közül a Bilbao ellenit nem láttam, akkor külföldön voltam, egyébként a többit igen, meg azokat a Bl csoportmeccseket, amiket nem adtak le. (Shakhtar elleni meccsek)Mr. Master írta:Tényleg Iván, te idén az összes meccset láttad?Z. Iván írta:A vasárnap estével az is a gond, hogy gyakran akkor van a nagy csapat (Puyolék) meccse, amit sokan nem akarnak kihagyni. Nekem nem is szabad...
Tényleg Iván, te idén az összes meccset láttad?Z. Iván írta:A vasárnap estével az is a gond, hogy gyakran akkor van a nagy csapat (Puyolék) meccse, amit sokan nem akarnak kihagyni. Nekem nem is szabad...
nem vagyok már kendős Zsolti:)mucs1 írta:Torres, miért nem azzal kezdted, hogy te vagy a kendős Zsolti:D
mucs1 írta: ja, és mégiscsak egyre több a nem-barca szurkoló?(pl. torres) vagy csak nyílt napot tartottunk?![]()
Eurobarca topic -> aláírás, avatar, képek stb.-torres-esp írta:azt a sok h betűt nem akartam -bocs
hogy kell ide képet beilleszteni???????????????????????????????????????????????
/////////////linkin park 4ever/////////////////////
Nézd meg a korábbi hozzászólásokban hol van! Az alapján nem tévesztheted el!Z. Iván írta:No most már 95 %, hogy megyek. Kiváncsian várom ezt a kis focizást. Remélem oda is találok, nem sok helyet ismerek Csepelen...![]()