Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Charlie
- Öreg Harcos
Azért nem tudunk így játszani ,mert egyszerűen nem ilyen a taktikánk, nem ez a játékrendszer, nincsenek vérbeli mészárosaink. Egyszerűen Rijkaard mást preferál.
De télleg, egyszer játszanánk így, látnám azt hogy a védelmünk 1 bunker, és veszélyes kontrákat vezetünk, szóval ilyen undorító féreg focit, mint amit az ellen csinál ellenünk. Például amit most csinált a Sevilla, 10emberrel hülyére verték az atleticót, mi mikor vertük őket hülyére utoljára? 11emberrel se tudjuk.
De az ilyen játékhoz, nem ilyen emberek kellenek akik a mostani Barcelonát alkotják (sok itt a művész), és nem egy ilyen támadófelfogású edző.
Szóval, a Barcelona sose fog ilyen futballt játszani még 1 darabig, pedig nem ártana néha, főleg idegenben.
...mérges vagyok...
C.
De télleg, egyszer játszanánk így, látnám azt hogy a védelmünk 1 bunker, és veszélyes kontrákat vezetünk, szóval ilyen undorító féreg focit, mint amit az ellen csinál ellenünk. Például amit most csinált a Sevilla, 10emberrel hülyére verték az atleticót, mi mikor vertük őket hülyére utoljára? 11emberrel se tudjuk.
De az ilyen játékhoz, nem ilyen emberek kellenek akik a mostani Barcelonát alkotják (sok itt a művész), és nem egy ilyen támadófelfogású edző.
Szóval, a Barcelona sose fog ilyen futballt játszani még 1 darabig, pedig nem ártana néha, főleg idegenben.
...mérges vagyok...
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Charlie
- Öreg Harcos
Henk...Látjuk mit csinál most az Ajax-al...
De Rijkaarddal párban jók voltak! Ez nem vitás.
C.
De Rijkaarddal párban jók voltak! Ez nem vitás.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
de tudom, hogy mi vagyunk a barca meg hogy MES QUE IN CLUB meg minden de mi miért nem tudnánklegelább egy meccsen idegemben ugy védekezni mint a valencia vagy a többiek olyan undoritó amit csináltak ma a valencia meg minden csapat már lassanlionelmessi19 írta:Charlie, én nem lepődtem meg.
Mondjuk a csapatok nagy része tényleg gusztustalanul ezt csinálja, de a Valencia mindig is ezt játszotta, védekeztek, és kontráztak.
Ebből él a csapat mindenki ellen!

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Andris
- Adminisztrátor
Charlie, én nem lepődtem meg.
Mondjuk a csapatok nagy része tényleg gusztustalanul ezt csinálja, de a Valencia mindig is ezt játszotta, védekeztek, és kontráztak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Charlie
- Öreg Harcos
Kezd hányingerem lenni a csapatok nagy részétől. A Barcelona ellen nem mer senki játszani, csak a 10emberrel tömörülök a 16os előtt, és kontrázgatok futball, megy. Persze remekül beválik, mivel a Barcelona így nem tud játszani, képtelen. Ilyen játékosállománnyal ez a tetű Valencia is ezt műveli, meg mindenki. Remekül bevált nekik mondjuk. Lehetetlen feltörni az ilyen védekezést, ahol ennyi hentes van a csapatban, lásd: Marchena, Albelda, Ayala...
Egy jó formában lévő és egy sérültektől nem foghíjas Barcelonára lenne szükség ehhez, de sajna, se jóforma, se egészséges alapemberek.
Másik, ami bosszant, hogy már lezárhattuk volna 2szer a bajnokságot, ha nem szerencsétlenkednénk és helyreraknánk mindenkit. Ehhez mondjuk az kéne, hogy a játékosaink kicsit foglalkoznának a futballal nem 1másra, köpködnének. Magunkat hozzuk rossz helyzetbe.
Vérfrissítés kell a csapatba nyáron, el kell küldeni pár mostani és volt alapembert, és hozni újakat.
Hajrá Barcelona.
C.
Egy jó formában lévő és egy sérültektől nem foghíjas Barcelonára lenne szükség ehhez, de sajna, se jóforma, se egészséges alapemberek.
Másik, ami bosszant, hogy már lezárhattuk volna 2szer a bajnokságot, ha nem szerencsétlenkednénk és helyreraknánk mindenkit. Ehhez mondjuk az kéne, hogy a játékosaink kicsit foglalkoznának a futballal nem 1másra, köpködnének. Magunkat hozzuk rossz helyzetbe.
Vérfrissítés kell a csapatba nyáron, el kell küldeni pár mostani és volt alapembert, és hozni újakat.
Hajrá Barcelona.
C.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Csatlakozom!lionelmessi19 írta:Subinho-val értek egyet.
Legszivesebben megtenném azt, h az ilyeneket kapásból kiszedem, de hát nem tehetem meg!
Viszont ne csodálkozzon senki, ha ilyet ír, h ugrok rá!
Utálom az ilyet!
1. finomabban is tudtunkra lehet adni a véleményt
2.mi esetleg szeretjük az illetőt, vagy nem szertnénk h elmenjen, nem gondoljátok, h ez nagyon bántja a szemünket: "takarodjon rijkaard, ez nem edző..." stb.-stb.??????
Pedig elhiheti mindenki,hogy nekünk se tetszik annyira a játék,mi is látjuk,hogy valami nincs rendben,de nem kezdjük szapulni azokat a játékosokat akik a BARCA Csapatában játszanak! Van normális hangvételű kritika is,azokat meg mindenki le is írhatja,ahogy le is írja,de egykét hsz től a hányinger kap el!
Hamár valakinél a BIZALOM teljesen eltűnt,akkor se kezdje ócsárolni ilyen modón itt a játékosokat,edzőt. Még ha úgy gondolja,hogy neki teljesen igaza van,akkor sem ez a módja!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
első részre: Puyol fogta az emberét keményen, Edmilka pedig a szélről jövő emberrel harcolt! Aki ált és lemaradt, az Zambrotta voltkisfagyos írta:az 1. gólnál puyol mag edmilson csak álltak mint a múzeumban. Nem tudom hogy rejkard mit vár gudjonsentől, ő nem tud focizni, ronaldinho meg egyedül nem csinál nyarat. félpályánál megált a barca tudománya.
[...]
lőnének. De nem baj megérdemelték!!!! Ha a liverpool ellen nem lesz eto' meg messi kezdő akkor semmi esélye a barcanak még az egy pontra se. REMÉLEM MEGVERIK A liverpool-t !!!!

Másodikra: pool ellen nem pontszerzésre megy a dolog! egyeneskieséses rendszer

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Eto'onak a kezdőbe kerülése a Pool ellen olyan esélyes mint Ezqunak! Az első bekapott gólnál Edmilson és Zambrotta hibázott, Puyol a harmadik támadó játékos mozgását követte.kisfagyos írta:A barca " NAGYON JÓL JÁTSZOTT " a valencia ellen. Hát komolyan mondom hogy ilyen 'mit is' ? már régen láttam, komolyan mondom hogy az MTK-nak jobb a védelme mint a barcanak. az 1. gólnál puyol mag edmilson csak álltak mint a múzeumban. Nem tudom hogy rejkard mit vár gudjonsentől, ő nem tud focizni, ronaldinho meg egyedül nem csinál nyarat. félpályánál megált a barca tudománya. De " igaza van " rejkard-nak ilyenkor nem kell nevezni eto't , meg saviolat is csak csere padra kell teni, mert a végén még gólt lőnének. De nem baj megérdemelték!!!! Ha a liverpool ellen nem lesz eto' meg messi kezdő akkor semmi esélye a barcanak még az egy pontra se. REMÉLEM MEGVERIK A liverpool-t !!!!
A barca " NAGYON JÓL JÁTSZOTT " a valencia ellen. Hát komolyan mondom hogy ilyen 'mit is' ? már régen láttam, komolyan mondom hogy az MTK-nak jobb a védelme mint a barcanak. az 1. gólnál puyol mag edmilson csak álltak mint a múzeumban. Nem tudom hogy rejkard mit vár gudjonsentől, ő nem tud focizni, ronaldinho meg egyedül nem csinál nyarat. félpályánál megált a barca tudománya. De " igaza van " rejkard-nak ilyenkor nem kell nevezni eto't , meg saviolat is csak csere padra kell teni, mert a végén még gólt lőnének. De nem baj megérdemelték!!!! Ha a liverpool ellen nem lesz eto' meg messi kezdő akkor semmi esélye a barcanak még az egy pontra se. REMÉLEM MEGVERIK A liverpool-t !!!!
- Andris
- Adminisztrátor
persze, hogy meg. Ez nem volt kérdéses sztem, annyit esett a primerának a színvonala, h ezt simán behúzzuk!sasi1 írta:Most 3 héten belül még 2 nagyon fontos bajnoki meccs Sevilla, Real. Sevilla ellen egy X is jó lenne, de a realt meg kéne verni itthon, és akkor olyan nagy baj már talán nem lenne, hiszen már csak 1 nehéz meccsünk lenne (Athletico Madrid). Meglesz ez a bajnokság
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Subinho-val értek egyet.
Legszivesebben megtenném azt, h az ilyeneket kapásból kiszedem, de hát nem tehetem meg!
Utálom az ilyet!
2.mi esetleg szeretjük az illetőt, vagy nem szertnénk h elmenjen, nem gondoljátok, h ez nagyon bántja a szemünket: "takarodjon rijkaard, ez nem edző..." stb.-stb.??????
Utálom az ilyet!
- József Attila
- József Attila
Most 3 héten belül még 2 nagyon fontos bajnoki meccs Sevilla, Real. Sevilla ellen egy X is jó lenne, de a realt meg kéne verni itthon, és akkor olyan nagy baj már talán nem lenne, hiszen már csak 1 nehéz meccsünk lenne (Athletico Madrid). Meglesz ez a bajnokság 

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A kub szeretete nem egyenlő a játékosok és edzők szeretetével! Szerintem senki sem szidta a BARCÁT, hanem a játékosokat és Rijkaardot. De azért a durva sértegetés sem megfelelő mód a kritkák kifejezésére.Subinho írta:nem értem én sem, h ha valaki szereti a barcát, hgy mondhat olyat, hogy rohadt, meg, h takarodjon!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.02.18. 22:23:09-kor.
- Subinho
- Director del Fútbol
nem értem én sem, h ha valaki szereti a barcát, hgy mondhat olyat, hogy rohadt, meg, h takarodjon!!! ezt akkor értettem meg utoljára, amikor van gaal volt az edzőnk! utáltam és egy rakás [auto_cenzúra] volt akkor a csapat! most viszont van egy remek csapatunk és egy jó edzőnk! henkkel jobban ment tény, de most nem ő van itt, nélküle kell a csapatnak jól szerepelnie! reikard semmi képp ne menjen! amióta itt van 1 ezüst, 2 arany, 1 BL és jelenleg vezetünk a bajnokságban! az, h most nem megy annyira tényleg nagyon idegesítő és csak a sevillának, a realnak és a valenciának köszönhetjük a helyünket!!! ennek a csapatnak sajnos lejárt az ideje, sokan, akik eddig meghatározók voltak sajnos 30 felett vannak... le kéne vonni a tanulságot és vérfrissíteni, amíg lehet!!! pl. thuram, gio, ezquero, giuly, gudjohnsen, motta. edmilson helyett idehoznék ebből a kupacból valakit: cris, alex, senna, crespo, oliveira... mozognak a keretek folyamatosan mindenütt, mi meg évek óta ugyanazokkal a srácokkal nyomjuk. kiismertek, ennyi!!! és még annyi, sajnos a BL idén csak álom marad!!!
- elprat
- Capitá del Barça
1etértek!+rendet a fejekbe,de még Frankyébe is mivel azért csak van egy kis bibi,meglátjuk,nem szabad feladniBodi írta:Én se értek egyet Rijkaard elzavarásával,persze lehet,hogy nincs igazam.
De sztem ha tényleg olyan rossz edző lenne,akkor nem nyilatkozna minden nap egy játékos,hogy ő az ideális erre a posztra.
És nem hinném,hogy csak azért mondják ezt,mert a haverjuk Rijkaard.
Puyol is mindig kiáll Frank mellett,pedig ő aztán tényleg mindig a csapat érdekeit tartja szem előtt.
Annak viszont nagyon örülénk,ha ten Cate visszajönne,annyira jó csapatot alkottak Rijkarddal!

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- bandika0101
- Barça B
Sztem abszolut eljött az idö hogy év végén változtassunk ezen a csapaton mert ez igy elég gyenge lesz!!!!
Már a téli átigazolási idöszakban lehetett volna embereket hozni a gyengébb posztokra és nem várni a megváltást hogy majd eccer csak baromi jól fogunk focizni amikor nagyon gyengék vagyunk!
3-4 ember frissités kell!!!! Meg azért egy "kicsit" kiismerték a játékunkat szal mindenképpen kell a változás!!! Meg sztem az oylan nagy sztárokat akik egy cm-t nem futnak és nem szakadnak meg a pályán a gyözeleméárt el kell küldeni a f.... , vannak tehetséges fiatalok akik legalább szeretnének bizonyitani és megszakadnának a pályán!!!
És a Ronaldinhonrol meg annyit hogy rá egy szavunk se lehet mert 22 pontot hozott nekünk és 16 golnál tart fél szezonnál, ennél többet nem lehet töle elvárni!!!
Más már nem jut eszembe:D
Már a téli átigazolási idöszakban lehetett volna embereket hozni a gyengébb posztokra és nem várni a megváltást hogy majd eccer csak baromi jól fogunk focizni amikor nagyon gyengék vagyunk!
3-4 ember frissités kell!!!! Meg azért egy "kicsit" kiismerték a játékunkat szal mindenképpen kell a változás!!! Meg sztem az oylan nagy sztárokat akik egy cm-t nem futnak és nem szakadnak meg a pályán a gyözeleméárt el kell küldeni a f.... , vannak tehetséges fiatalok akik legalább szeretnének bizonyitani és megszakadnának a pályán!!!
És a Ronaldinhonrol meg annyit hogy rá egy szavunk se lehet mert 22 pontot hozott nekünk és 16 golnál tart fél szezonnál, ennél többet nem lehet töle elvárni!!!
Más már nem jut eszembe:D
- Andris
- Adminisztrátor
mért, ki tudja már, h ki mellett ment el a labda...
bár kétlem h valencia védők lettek volna...
bár kétlem h valencia védők lettek volna...

- József Attila
- József Attila
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A nso már megint kitett magáért!Rumig írta:Hát biztos jól járnánk, ha az ellenfél is besegítene a védekezésbe.nso írta:David Silva labdája aztán utat talált a Valencia-védők között a Barca üres kapujába.

-
- Entrenador del Barça
Hát biztos jól járnánk, ha az ellenfél is besegítene a védekezésbe.nso írta:David Silva labdája aztán utat talált a Valencia-védők között a Barca üres kapujába.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Erre szerintem nincs esély, mert az Ajax valszeg jövőre indul a Bl-ben... meg egyébként se....Bodi írta:Annak viszont nagyon örülénk,ha ten Cate visszajönne,annyira jó csapatot alkottak Rijkarddal!
-
- Llegenda del Barça
rijkaard nagyon jóban van a játékosokkal, de őt nem jóbarátnak szerződtették, hanem szakmai főnöknek. azt meg azért csinálhatná jobban is. mindenesetre akármi is lesz a pool ellen, így szezon közben biztos nem küldeném el, max a végén, ha olyan a szitu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Én se értek egyet Rijkaard elzavarásával,persze lehet,hogy nincs igazam.
De sztem ha tényleg olyan rossz edző lenne,akkor nem nyilatkozna minden nap egy játékos,hogy ő az ideális erre a posztra.
Puyol is mindig kiáll Frank mellett,pedig ő aztán tényleg mindig a csapat érdekeit tartja szem előtt.
Annak viszont nagyon örülénk,ha ten Cate visszajönne,annyira jó csapatot alkottak Rijkarddal!
-
- Entrenador del Barça
Nem lenne hülye ötlet. Kiváncsi lennék mit produkálnának.lionelmessi19 írta:Kicsit tagoltabban, ha legközelebbi alkalommal van rá mód!Cziprusz írta:én szinten ahoz a gondolatmenethez tartozok hogy Rijkard nemjo edzo aze emnt edig a Barcanak mert itt votl Hen ten Cate es nemRijkard miatt...
Egyébként meg nem értek egyet, tudom ez sokakat meglep![]()
De Ten Catét tényleg vissza lehetne hozni!
Pedig amikor ide jött Neeskens akkor azt mondták h minden játékosról (ellenfél) statisztikát ír és kitűnő érzéke van a taktikához. Ehhez képest a meccsen meg se szólal, néha vmit ír v rajzol, de semmi különös.
Forza Lazio!
-
- Entrenador del Barça
Főleg,h amikor a bajnokságban nem ment, a BL-ben akkor is kétszer elődöntőztünk, meg volt egy negyeddöntő is. De éppen ezért én most is bízok benne (mi mást is tehetnék), h a BL-re nagyon felszívjuk magunkat!sasi1 írta: Az biztos, ha az 1/8-ad döntőben kiesnénk, az sokmindent elindíthat............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rumig 2007.02.18. 21:57:37-kor.
2006. május 17., 2009. május 27.,
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ahogy egyesek lehordják a csapatot ezen a fórumon,az elképesztő. Ti a klubot szeretitek,vagy a játékosokat?
válogassátok meg a szavaitokat.
érdekes mód,amig jól ment a Barca egy büdös szót sem hallottam "rohadt meg balf*sz" Rijkaardot. most meg mindenki el akarja küldeni.
amikor idekerült is bénázott a csapat,aztán 13 meccset nyertünk zsinórban.
csak ne szidalmazni.vagy legalább ne ilyen gusztustalanul.
válogassátok meg a szavaitokat.
érdekes mód,amig jól ment a Barca egy büdös szót sem hallottam "rohadt meg balf*sz" Rijkaardot. most meg mindenki el akarja küldeni.
amikor idekerült is bénázott a csapat,aztán 13 meccset nyertünk zsinórban.
csak ne szidalmazni.vagy legalább ne ilyen gusztustalanul.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu