Nemnem. Etoo a csoki SilvanusBoixos írta:Silvanus írta:... MERT ÉN VAGYOK ETO'O, a 9-es rém!!!! Jehhhh....
régebben a zicót hívták a fehér pelének, ezentúl te leszel a fehér etoo!

Nemnem. Etoo a csoki SilvanusBoixos írta:Silvanus írta:... MERT ÉN VAGYOK ETO'O, a 9-es rém!!!! Jehhhh....
régebben a zicót hívták a fehér pelének, ezentúl te leszel a fehér etoo!
Álmodik a fiú....mucs1 írta:Bakker,tényleg, mivel nem neteztem 3 napja, elkezdtem elolvasni a régebbi hozzászólásokat,de az utolsó oldal valamiért kimardat!nem baj,majd legközelebb!!
![]()
![]()
Bercy,ezért 5 kötényt fogok neked adni szombaton!aztán majd csak nézel,mint
!!!!
![]()
GYERTEK FOCIZNI!
Hát ez nem jött be mucsmucs1 írta:Bocs Melkor,most megelőzlek:
szóval Norbi ezt irta köremailben:
"Üdv Csapat!
Március 26-án szombaton 17-19 óráig foci van!!! Ha most sem jön
össze a dolog. akkor a hétvégi fociról lassan-lassan leteszek, mert úgy
látom nem elég nagy az érdeklődés. Hiába akarok csapatot építeni, ha
3-4 emberre számathatok az kevés a gyakorláshoz.
A visszajelzéseket CSÜTÖRTÖKIG várom mailben vagy telefonon.
Mindenki gondolkodjon el, hogy akarunk e csapatot magunknak, hiszen
a jó eredményekért áldozatot is kell hozni. Na persze, ha a következő
tornán is legalább ilyen jól akarunk szerepelni. Én komolyan gondolom
ezt az egészet aki ebbe a csapatba akar tartozni sem tehet mást.
Természetesen akinek nem inge ne vegye magára, ez nem azoknak az
embereknek szól akik eddig is akartak jönni.
Üdv gnorbert."
Ja igen akár így is eltudsz jutniMelkor írta:Borárosról hévvel csepelre, a Karácsony Sándor utca megállóhelynél kell leszállni. Ott balra van a sétáló utca - kb. 50 méter után pedig megint balra az iskola - na valahol ott van (még én sem voltam bent).barcafan írta:nekem jó, csak hogy a rákba tudok odamenni????
Ha kocsival jönnél, akkor kövesd a hév vonalát!
Borárosról hévvel csepelre, a Karácsony Sándor utca megállóhelynél kell leszállni. Ott balra van a sétáló utca - kb. 50 méter után pedig megint balra az iskola - na valahol ott van (még én sem voltam bent).barcafan írta:nekem jó, csak hogy a rákba tudok odamenni????
A pálya jobb mint ahol legutóbb edzettünk és nagyobb is.Melkor írta:És milyen a pálya? Jó?Ronaldinho 17 írta:Jaa tudom melyik,én már sokat játszottam ott a Bercyékkel régebben,Karácsony Sándor általános iskola a neve,5 percre lakom tőle